- 4 Haziran 2011
- 1.349
- 1.685
Zaman koymayın belli olmazmesela ben neredeyse 1 aydır birşey düşünüyorum o kadar ayrıntılı hayal ettim ki ama tık bile yok ...
eskiden olsa olurdu işte..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman koymayın belli olmazmesela ben neredeyse 1 aydır birşey düşünüyorum o kadar ayrıntılı hayal ettim ki ama tık bile yok ...
Ben de basladım bakalım hayırlısıSecret kitabini okuyup ben de farkli konularda çekim denemesi yaptim ve olmuştu.
Sizin sorunuza yakın olarak şu örneği verebilirim; yillar önce hoşlandığım ama duygusal iliskimizin olmasi imkansiz biri vardi. Ben baska bir sehre üniversiteye gidince görüsme imkanimiz da tamamen bitti. Bende telefon numarasi da yoktu. Sonra kitabi okuyunca deneme yapmak aklima geldi, ismini telefonuma boş bir numarayla kaydettim ve benden hoslandigini ve sevgili olduğumuzu hayal ettim. Birkac defa aklima geldikce gerceklesmis gibi düşündüm. Ne kadar süre gectigini hatirlamiyorum ama kisa bir zamandi beni facebookta ekledi ve önceden mesafeli olan konusmamiz flörte döndü. Ama tanidikca beni mutlu edemeyecek biri olduğunu gördüm. Görüsmeyi kestim.
Biraz kolayci biriyim, tek tek özellik düşünmeye bile üşenirim şimdi herhangi bir sey isterken olacaksa hayirlisi olsun diye dua ediyorum
Surekli dusummek blokaj olustururmesela ben neredeyse 1 aydır birşey düşünüyorum o kadar ayrıntılı hayal ettim ki ama tık bile yok ...
Öyle mi yani engelliyor mu olmasınıSurekli dusummek blokaj olusturur
Bi anda kesilmez ama her olumsuz düşünce geldiğinde bunun neden mantıksız oldugunu bul. Mantıksız ve sacma oldugunu fark edince o dusunce gelmiyor bi daha. Bu sefer baska olumsuzluzlar gelecek onların da mantıksızlıgını bulacaksın böyle böyle bitiyolar ama şak diye kesilmiyorlar.Konuya bayıldım:) peki bisey sormak istiyorum bilen herkese . Olumsuz düşünme durumundan nasil kurtulacagiz ? Yani şöyle yay burcuyum ve içten inandığım şeyler oldu genelde kariyer anlamında ama ilişki anlamında gelecek ile ilgili pozitif bisey hayal ederken bile bi anda olumsuz bisey sıkışıyor araya harika ilişki yaşadığımi hayal ediyorum bi bakıyorum sonra hayalimde adam beni aldatmış üzmüş falan af diliyor ( hepsi hayal bu arada ) sonra diyorum ulan niye kötü şeyleri hayal ettin ya çekersen diyip ben büyük bir derde düşüyorum bu durumdan nasıl çıkılır? Ha çevrende böyle örnekler mi var yok vallaha herkes başarılı işinde gücünde ailemde desen sevgi dolu bir aile ki annemin sürekli dile getirdiği şey bu adama gıcık falan oluyorum ama güveniyorum olur ben niye bu kötü güvensiz seylerir hayal edip üzülüyorum acaba ? Çok yalnızım ama düzgün adam da yok beee modundayim bütün derdimi döktüm lütfen teşhis ve tedavi yoluna giderseniz sevinirim :))
Ay iyice kafam karıstı kinderi bugun mu almıs flörtün yoksa bu anıyı dusunurken onun ismiyle mi seslendi biri?az önce bende markette bu konuyu düşünüyordum ki biri birine x abi dedi ,
x işte eskigilimin adı ve hiç klasik olmayan bir ad; ben bi tek eski sevgilimi tanıyorum o isimli
markette de neden bu konuyu düşünüyordum : kinder çikolata gördüm aklıma bir olay geldi . bi ara instgramda bi ton kinder suprizle resim cektiren bir kadın görmüştüm , o resmi telefonuma kaydettim . aksam flört ettiğim biri yemege gelecekti ve bana kinder suprise almış ki ben 25 o 28 filan yasındaydı , hiç böyle seyler alma huyundan da haberim yoktu
Anlatırsan dinlerizÇekim gücü mü bilmem ama olumlu olumsuz düşündüğüm şeyi başıma getirdiğim çok oldu. Bazen de kendi başıma değil başkasının başına getirdim kendim için düşündüğüm şeyi. Bi kaç ilginç anım var bununla ilgili.
ben markette geziyordum bugun , kinder suprise görünce aklıma o flörtümün bana aldıgı anı geldi(3 sene önce olmustu )Ay iyice kafam karıstı kinderi bugun mu almıs flörtün yoksa bu anıyı dusunurken onun ismiyle mi seslendi biri?
Demek ki cekme konusunda sıkıntı yok. Ben de kac gundur her yerde sevgilimin ismini görüyorum. Kendisini fazla çektim heraldeben markette geziyordum bugun , kinder suprise görünce aklıma o flörtümün bana aldıgı anı geldi(3 sene önce olmustu )
sonra ben bunları düşünürken b iri x abi diye bagırdı
yarabbim erkek kardeşi vardır umarım amin :)Ben bir adam daha hayal edeyim suracikta.180 boylarda,beyaz tenli siyah sacli,ela gozlu,benim erkek versiyonum.kasli,spor giyinen,klas.beyaz renk porche si olsun.ama jeep modellerinden.beyaz olmasi onemli.yas 39 olsun.evlenip bosanmis olsun.cocugu olmasin.bana cok hayran olsun,cok asik olsun.kendi isi olsun.yatirim,gayrimenkul alim satim gibi bisiy.benden baskasini gozu gormeyecek kadar bana asik olsun.her sabah tek gul koysun kahvalti masamizaevde kopegimiz olsun.çin aslani.adi da ateş olsun.evde şömine de olsun aksamları birlkkte şarap icelim karsisinda.evet hayal ettim ve saldim Allahim.
yani bu olayların bir faydası yok ki , bötle tek kii üzerinde çalişip onun gelmesini saglamış insanlar çok var ı onu merak ediyorum ama öncesinden biri için spirituel konularda çalışmanın eziklik olmadığını kabullenmem lazım yapabilmek içinDemek ki cekme konusunda sıkıntı yok. Ben de kac gundur her yerde sevgilimin ismini görüyorum. Kendisini fazla çektim heralde
Aaa hayir yok...babadan kalan mal varligi bolunemez kusura bakma tek cocuk.sen kendine baska birini hayal et.nasil olsa ne istersek olacak baska sansi yok.yarabbim erkek kardeşi vardır umarım amin :)
tamam tamam kocadan vazgeçtim ateşin çocuklarından ver bari beslerimm :)Aaa hayir yok...babadan kalan mal varligi bolunemez kusura bakma tek cocuk.sen kendine baska birini hayal et.nasil olsa ne istersek olacak baska sansi yok.