çekici/alımlı fakat sert görünen Kadın?

Disardan sert duran kadin taniyorum da çekici ve alimli degil.

Erkek gozuyle bakacak olursam cekici ve alimli bir insansa ilk bakişta sert gorunuyor olmak birşey kaybettirmez bence.
Cunku erkeklerin cogu ezik bastirabilecekleri kadin istiyolar. Bu maddi manevi her sekil. Ha gunumuzde birde parazit erkekler var gerci, onlar ayri mevzu

Örnek işte o benim...çevremdeki insanlar beni ilk gördüklerinde hiç sevmediğini söyledi öyle az kişide değil,gülüp geçtim napabilirim...erkek gözü açısından ben erkek olsam güleryüzlü ,sosyal kadınları tercih ederdim doğru ama akıl var mantık var,ilk görüşte aşık olmak şartı yok ilişkilerde...durup tanımak gerekli diyen biri çıkabilir karşınıza...sanırım bu tipler daha sabırlı ve anlayışlı olur...bol şans...

Cunku erkeklerin cogu ezik bastirabilecekleri kadin istiyolar. Bu maddi manevi her sekil. Ha gunumuzde birde parazit erkekler var gerci, onlar ayri mevzu

Sert olan dememişki "sert gorunen" demiş.
Konu ilerledikçe sertlik ifadesi de karmaşiklaşti sanirim.

Yüz şekli itibariyla sert gorunmek baska, tavirlarla sert gorunmek başka, ilk bakis icin sertlik başkaaa...
Ama dedigim gibi hatun guzel ve alimliysa sert gorunum olumsuz bir durum yaratmaz ilk başta.

Aa bu ben hem soguk gorunumlu hem alimli hem cekici insanlarlw cabuk kaynasamam disardan sert gorunurum.ama aslinda hic de iyle degilim. Erkeklerin cesaretini kiriyor ilk basta. Iyi de oluyor

Beni de ilk gördüklerinde sert baktığımı ve dik dik konuştuğumu söylerlerdi ama bana göre yeni tanıştığım biriyle gayet iyi konuşuyorum dikkat ederek , kırmadan. Ama tanıştıktan sonra dikkat etmiyorum konuşmama. Ağzıma ne laf veriyorsa pat söylüyorum. Pek arkadaş canlısı sayılmam, çevremde 2 kişiden fazla yaşıtım yoktur. Selam veririm ama yakın olamıyorum nedense.

ben bilmem eşim bilir. :)

kadın dediğin; evde yumuşak sokakta sert olmalı... :) gerçi bu erkekler için de geçerli...

Son düzenleme:
Akrep burcuyum sert sayılacak hatlarım var bana da sert görünürsün derler ve esim de bebek yüzlü . Beni de genelde yumuşak hatlı, bebek yüzlü erkekler beğendi hep.Sanirim herkes kendinde olmayani istiyor.Birde böyle bakın

beni çekerdi şahsen. hatta zor gözüken insanları seviyorum niyeyse ( erkek gözüyle baktım) ama şu da bi gerçek çekici olup soğuk duran erkekleri de beğeniyorum ben. bende bi sorun olabilir

bu arada sert gözükmek istemiyorsanız saç renginiz koyuysa açabilirsiniz, kaşlarınız çok kavisli ise biraz yumuşatabilirsiniz. bunlar görünümü anında değiştirir.

Ben aslında utangaclıgımdan kımseyle konusmam ama mıllet bana sert duruyorsun soguksun derler.. Erkek konusuna gelırsek ben hep olumlu duyumlar aldım erkeklerden bu konuda erkeklerın hosuna gıdıyor bence bır cok erkek arkadasım oldu hepsı bu ozellıgım ıcın benı begendıgını soyledı. Hatta bı erkek vardı ıs yerımde benımle konısmamıs hatta hep gıcık gıcık davranıyordu babası geldı yanıma boyle boyle dedı senı oglumla tanıstırıyım o senden guler yuz gormeyınce cekınmıs dedı ama ben senı begenıyorum sert durusunu falan dedı(gelın adayı olarak). Esımde daha flort etmeden once ılk acılısı oyle yapmıstı cok sertsın ama cokta etkıleyıcı bakıyorsun ama bu ıyı bısey kımse sana yanasmaya cesaret edemez kımseyle muhattap olmazsın sen tam bana goresın demıstı. Bı anımı daha anlatıyım unıversıtede ılk zamanlar sınıfta bı cocuk bana asırı zıt davranıyordu ben bırıyle tartıssam hemen gelıp bana laf sayardı sonra kaynastık babasıyla esım arkadas fılan cıktı dedım neden bana boyle davranıyordun nefret edıyordun fılan hayır dedı sınıfta bı espırı yapıyorum herkes guluyor sen sadce ters ters bakıyorsun ondan gıcıık oldum dedı. Halbukı cekındıgımden ben oyleydım. Anladmkı boyle olmak dıkkat cekıyor

Yalnız kk da herkes soğuk görünümlü ve çekiciymiş :)))
Soğuk görünümden kasıt sert maskulen bir hava mı?
Yoksa Aşkı Memnu Matmazel karakteri gibi mi ?
Matmazel soğuk görünümlüydü ama erkeksi değildi mesela

bilmiyorum vala bana eğer kızmazsan sana bişey diyecez diyordu erkek arkadaşlarım. o yüzden lise ve ünide hiç teklif almadım . havalıymışım falan filan .halbuki yalan.

Lisede ve üniversitedeyken mafya anası gibiydim kimseyle muhattap olmazdım herkes bana gıcık tı. Hiç çekiçide degildim heralde evlendim şimdide herkes bana ne kadar tatlı oldugumu söylüyor annem beni ikizler burcunda dogurmadıgı için pişman. Saygıdeger görümcemin benim için söylediği bir lafı var dışı sizi içi bizi yakar. Yılan olarak dogsaydım ilk onu sokardım....

Anam bu ne :)) yılan olaydım da görümcemi sokaydım

İkizler olsan nası olurdun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…