Cunku erkeklerin cogu ezik bastirabilecekleri kadin istiyolar. Bu maddi manevi her sekil. Ha gunumuzde birde parazit erkekler var gerci, onlar ayri mevzuDisardan sert duran kadin taniyorum da çekici ve alimli degil.
Erkek gozuyle bakacak olursam cekici ve alimli bir insansa ilk bakişta sert gorunuyor olmak birşey kaybettirmez bence.
Bu abla tatlida biraz abartmis benceEvet disariya soguk duruyoruz nedir problem?
Cunku erkeklerin cogu ezik bastirabilecekleri kadin istiyolar. Bu maddi manevi her sekil. Ha gunumuzde birde parazit erkekler var gerci, onlar ayri mevzu
Beni de ilk gördüklerinde sert baktığımı ve dik dik konuştuğumu söylerlerdi ama bana göre yeni tanıştığım biriyle gayet iyi konuşuyorum dikkat ederek , kırmadan. Ama tanıştıktan sonra dikkat etmiyorum konuşmama. Ağzıma ne laf veriyorsa pat söylüyorum. Pek arkadaş canlısı sayılmam, çevremde 2 kişiden fazla yaşıtım yoktur. Selam veririm ama yakın olamıyorum nedense.Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
ben bilmem eşim bilir. :)Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
Akrep burcuyum sert sayılacak hatlarım var bana da sert görünürsün derler ve esim de bebek yüzlü . Beni de genelde yumuşak hatlı, bebek yüzlü erkekler beğendi hep.Sanirim herkes kendinde olmayani istiyor.Birde böyle bakınBen bir kadın olarak ilk aşamada böyle kadinlarla zor anlassam da sonrasında cok sağlam bir arkadaşlık kuruyorum ve genelde akrep ve aslan burclarindan denk geldiler. Sanırım daha geleneksel erkekler böyle kadınlara ilgi duyuyor ben tam tersi karakterim mesela ağır abilerin asla ilgisini cekmemisimdir
ünide arkadşlarımda öyle düşünmüş. inşallah bu kızla aynı sınıfa düşmeyiz bile demişler .ne fenalarhavalı,bu bana bakmaz.
(erkek gözüyle baktım ama becerememişte olabilirim)
Anam bu ne :)) yılan olaydım da görümcemi sokaydımLisede ve üniversitedeyken mafya anası gibiydim kimseyle muhattap olmazdım herkes bana gıcık tı. Hiç çekiçide degildim heralde evlendim şimdide herkes bana ne kadar tatlı oldugumu söylüyor annem beni ikizler burcunda dogurmadıgı için pişman. Saygıdeger görümcemin benim için söylediği bir lafı var dışı sizi içi bizi yakar. Yılan olarak dogsaydım ilk onu sokardım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?