çekici/alımlı fakat sert görünen Kadın?

Ben. kız arkadaşlarım hep der sana selam vermek konusunda tereddütteydim çok sert duruyordun ve birazda havalı sanırım. Ama tanıyınca keşke daha erken tanissaydik daha önce tanissaydik derler. Erkek için açıkçası daha çok dikkatlerini çektiğini düşünüyorum bu tür kadınların.

Benim var öyle bi tanıdığım hatta kendisi için diyor ki bu mahkeme duvarı gibi surat çok işime yarıyor kimse kolay kolay yaklaşmıyor diye :)
Ama çok iyi kalpli biridir.
Ağır başlıdır.
Her insan farklı tabi önyargılı davranmamak gerek.

Erkekler, genelde beyinlerinin şu arka taraftaki amigdala kısmıyla yani ilkel beyinleriyle hareket ettikleri için öyle fazla ne düşünürler yok efendim ne hissederler demene gerek yok...

Bence erkekler için görsellik ön sırada, sen asık surat ta olsan eğer güzelsen fizik ve yüz olarak mutlaka yanaşırlar zaten...Erkekler ne düşünür diye dert etme basit düşün

alımlı sayılmam, güzel sayılırım ama çok asık suratlı biriyim. Liseyi bitirince sınıf arkadaşım bana açıldı lise boyunca hep beni sevmiş, ünide öğrenciyken en yakın arkadaşımın aşık olduğu çocuk bana açıldı aslında görür görmez ilk hoşlandığı benmişim arkadaşımda gözü yokmuş...neden açıklamadın bunca zaman diye sorduğumda ikisinin ortak sebebi şu oldu “hiç cesaret vermedin ki” . Sanırım açıklayabildim

İyi degil galiba bu kadınlardan biriyim sanırım hayatım boyunca benden birçok hoşlanan erkek bunu yüzüme söylemeye korkuyorlardı ne zaman mezun oldum o zaman hepsi tek tek dökülüyordu senden hoşlanıyorum diye hatta arkadaşlarım da söyler sert duruyorsun çekiniyorduk diye ama cesur erkek Bi yolunu bulup açılıyor zaten bence iyi bişey sayılır herkes çevremde dolansın istemezdim

Insanlarin hakkimda ilk dusunceleriymis.Ama oyle degilim sert degil mesafeliyim.Burnum havada gorunurmusum degil aslinda mütevaziyimdir aslinda ama bakislarim tavrim boyle diomusBence iyi.Ben olsam boyle bir hatun isterdim zoru severim yaklasamamak merak uyandirabilir

Çekici ve alımlıysanız eğer sizden etkilenmişse o sertlik onu korkutmaz ki. Benim eşim de ciddi anlamda serttir ama ilk tanıştığımız andan itibaren bana inanılmaz yumuşaktı hatta sert olduğunu onun çevresinden sonradan öğrendim. Annesi bile biz bunu böyle yetiştirmedik niye böyle oldu der. Velhasıl duygular işin içine girince o sertlikten eser kalmıyor.

Koca bana bizim burda bı merkez Park var . Merkez park psikopati flaan diyodu.halbuki yumuşacık kalbim var benim ..diş gorunusum ölümcül bakışlar atsada :) bende bı insanım sonuçta

Bence erkeklerde sert kadınlardan hoşlanıyor diye düşünüyorum böyle pasif değilde , güçlü kadınları hickimseye eyvallahi olmayani

Ben de sert ve mesafeli görünüyorum ilk izlenim olarak. Tanımadığım ve sevmediğim insanlara karşı hep öyleyimdir hatta. Ama bu özel hayatımda pek problem olmadı. Çekinen oldu mu evet ama dikkate bile almadım açıkçası. Sizin karakteriniz ne olursa olsun gerçekten etkilenen erkek bi yolunu bulur açılmanın. Çekinenle de işiniz olmasın kolay lokmacı pısırık tipler oluyorlar zaten genelde

Benim eski müdürüm boyleydi bence cok seksi.

Erkek gözüyle bakamam, kendi gozumle baktim direkt

kadin dedigin hanim hanimcik olacak bence o ne be etrafimda var öyle kadinlar kizlar insanlar sevmiyor onlari hemde hic erkek gibi konusma sekli vs sorsan da benim tarzim bu acik sozluyum tersim biri anlatsin şu topluma acik sozlu farkli patavatszlk farkli

Sert demeyelimde ciddi durus, ama guzel cekici.. beni anlatmissin konusunca ise o ciddiyetten eser kalmiyo genelde.. realistim kararli cogu zaman ha birde acik sozlu insanlar cekinebiliyo o ayri.. bence guzel ozelliklerim var, keske herkes benim gibi olsaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…