- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Sıla sertten çok erkeksiydi şimdi biraz biraz daha azaldi bu tavrı.Aklıma Sıla geldi
Ahahahhahahahaa otomatik düzeltme ahahhaYazdığınızı bir okusanız mı acaba?
İyi degil galiba bu kadınlardan biriyim sanırım hayatım boyunca benden birçok hoşlanan erkek bunu yüzüme söylemeye korkuyorlardı ne zaman mezun oldum o zaman hepsi tek tek dökülüyordu senden hoşlanıyorum diye hatta arkadaşlarım da söyler sert duruyorsun çekiniyorduk diye ama cesur erkek Bi yolunu bulup açılıyor zaten bence iyi bişey sayılır herkes çevremde dolansın istemezdimSiz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
Insanlarin hakkimda ilk dusunceleriymis.Ama oyle degilim sert degil mesafeliyim.Burnum havada gorunurmusum degil aslinda mütevaziyimdir aslinda ama bakislarim tavrim boyle diomusSiz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
İdrak sen nerelerdesin senin sipa kansermi etti diye düşündüm :) çok yaramaz di yaEfendim?
İdrak sen nerelerdesin senin sipa kansermi etti diye düşündüm :) çok yaramaz di ya
Hahahaha yine formundasin iyisin iyi belliAhajsjsjs ne hoş tahmin öyle. Uzun zamandır yoktun kanser oldun sandım ansjsnsndnr. Ruh kanseri oldum. Ruhum çekildi, serçe parmağımla tuttum öyle yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?