• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekici/alımlı fakat sert görünen Kadın?

Anam bu ne :)) yılan olaydım da görümcemi sokaydım :KK70:

İkizler olsan nası olurdun ya
İkizler burcu olarak dogmaktan bahsettim orda karekterim ikizler ama gerçek burcum başka 😁 öyle hayallerim var pek sevmiyorum görümcemi takılıyorum yılan olsam ilk seni sokarım diye 😁😁😁😁 şuan yazdıgım şeye bende çok güldüm o an çok ciddi birşey yazıyordum sankim ahahah

Zevkten zevke değişmez mi? Kimi erkek daha sevecen, tatlı, güleryüzlü kadınları çekici bulur. Kimi de daha ciddi, soğuk kadınların farklı bir albenisi olduğunu, daha oturaklı olduğunu düşünür. Bu platformda binlerce kadın ne kadar birbirimizden farklıyız, erkekler de öyle. Tek tornadan çıkmadılar ya.

Ben daha çok soğuk çekingen ve sert görünüyorum dışarıdan kaşlarım nedense hep catiktir çok kimseye eyvAllahım yok ama birini sevincede çok güler yuzlusun falan derler alımlı yada çekici miyim bilmem ama nişanlım tam olarak sogukluguma ve sert olusuma vuruldu. Bende güler yüzlü ölüyüm neşeli oluyum diye çok konu açtım ama yok insanın kendi olması daha güzelmiş 🤗

İkizler burcu olarak dogmaktan bahsettim orda karekterim ikizler ama gerçek burcum başka 😁 öyle hayallerim var pek sevmiyorum görümcemi takılıyorum yılan olsam ilk seni sokarım diye 😁😁😁😁 şuan yazdıgım şeye bende çok güldüm o an çok ciddi birşey yazıyordum sankim ahahah
Volehi ben yükselen ikizlerli ikizlerim ama yılan olup görümce sokamam 😄 kardeşim akrep ama o sokar hem de yılan olmaya gerek kalmadan laflarıyla.

Sevilmeyen görümcelere soğuk ve sert olmak işe yarar ama, çekici ve alımlı da olursan tadından yenmez :))

"Bu ben" yazan çıkabilir mi? Kasıyor da :KK51:

Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz.

Hiçbir şey düşünmüyordum. Konuya yazılanları okuduktan sonra herkesin kendini öyle gördüğünü düşünür oldum :ruh:
Belki sizdeki durum da budur.

Gerçekten öyleyseniz de bu bir artı ya da eksi değil bence. Herkesin bir beğeneni var sonuçta.
Siz de doğalınız neyse öyle olun, erkekler ne düşünürse düşünsün.

Yalnız kk da herkes soğuk görünümlü ve çekiciymiş :)))
Soğuk görünümden kasıt sert maskulen bir hava mı?
Yoksa Aşkı Memnu Matmazel karakteri gibi mi ?
Matmazel soğuk görünümlüydü ama erkeksi değildi mesela
Tabi matmazel anneleri tarafindan kendilerine emanet edilen cocuklara her bakimdan yetersiz bir kadinin annelik etmesine siddetle karsiydi ama

Tabi matmazel anneleri tarafindan kendilerine emanet edilen cocuklara her bakimdan yetersiz bir kadinin annelik etmesine siddetle karsiydi ama
dün ölüm yıl dönümüydü rahmetlinin, mesela sert ve alımlı bir kadın olmak şu dünyada 30 sene bari yaşamasına yaramadı bihtoş reyizin:eğlence: O yüzden olduğumuz gibi olmak, başka şeylere dönüşmeye çalışıp kendimize eziyet etmemek en iyisi azizim.

Ben bir kadın olarak ilk aşamada böyle kadinlarla zor anlassam da sonrasında cok sağlam bir arkadaşlık kuruyorum ve genelde akrep ve aslan burclarindan denk geldiler. Sanırım daha geleneksel erkekler böyle kadınlara ilgi duyuyor ben tam tersi karakterim mesela ağır abilerin asla ilgisini cekmemisimdir

Gunes burcum aslan yukselenim akrep 🤣
Agir abiden hipisine bi cok kisinin ilgisini cekmisimdir ama evet ilk etapta cok mesafeli gorunurum.

Ben de sert görünümlülerdenim ve eşim beni görüp beğendiğinde arkadaşlarına ''yaaa kıza açılıcam da beni döver diye korkuyorum'' demiş :KK53::KK70:

Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
Ben de sert görünüyorum.Gayet de memnunum halimden.Zor yaklaşıyorlar sadece zaten öyle olsun

Ben varım sert görünürüm çekiciyim alımlıyım (bunu ben değil çevremdekiler söyler). Böyle olunca erkekler yanaşmaya çekiniyolar eşimle tanışıp nişanlandıktan sonra işyerindeki amirim (kamudayım daire başkanım oluyo) benim için helal olsun o çocuğa biz dipsiz kuyu ile konuşmaya çekiniyoz o nasıl tavlamış demişti.

Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
Benim böyle bi arkadaşım vardı yakın sayılırdık dediğiniz gibiydi. Erkekler beğenseler de tırsıyolardı yanaşamıyolardı :)

Back