- 23 Eylül 2019
- 563
- 1.739
- 33
İkizler burcu olarak dogmaktan bahsettim orda karekterim ikizler ama gerçek burcum başkaAnam bu ne :)) yılan olaydım da görümcemi sokaydım
İkizler olsan nası olurdun ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizler burcu olarak dogmaktan bahsettim orda karekterim ikizler ama gerçek burcum başkaAnam bu ne :)) yılan olaydım da görümcemi sokaydım
İkizler olsan nası olurdun ya
Volehi ben yükselen ikizlerli ikizlerim ama yılan olup görümce sokamamİkizler burcu olarak dogmaktan bahsettim orda karekterim ikizler ama gerçek burcum başkaöyle hayallerim var pek sevmiyorum görümcemi takılıyorum yılan olsam ilk seni sokarım diye
şuan yazdıgım şeye bende çok güldüm o an çok ciddi birşey yazıyordum sankim ahahah
Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz.
Tabi matmazel anneleri tarafindan kendilerine emanet edilen cocuklara her bakimdan yetersiz bir kadinin annelik etmesine siddetle karsiydi amaYalnız kk da herkes soğuk görünümlü ve çekiciymiş :)))
Soğuk görünümden kasıt sert maskulen bir hava mı?
Yoksa Aşkı Memnu Matmazel karakteri gibi mi ?
Matmazel soğuk görünümlüydü ama erkeksi değildi mesela
dün ölüm yıl dönümüydü rahmetlinin, mesela sert ve alımlı bir kadın olmak şu dünyada 30 sene bari yaşamasına yaramadı bihtoş reyizinTabi matmazel anneleri tarafindan kendilerine emanet edilen cocuklara her bakimdan yetersiz bir kadinin annelik etmesine siddetle karsiydi ama
Karşı olması normaldiTabi matmazel anneleri tarafindan kendilerine emanet edilen cocuklara her bakimdan yetersiz bir kadinin annelik etmesine siddetle karsiydi ama
Ben bir kadın olarak ilk aşamada böyle kadinlarla zor anlassam da sonrasında cok sağlam bir arkadaşlık kuruyorum ve genelde akrep ve aslan burclarindan denk geldiler. Sanırım daha geleneksel erkekler böyle kadınlara ilgi duyuyor ben tam tersi karakterim mesela ağır abilerin asla ilgisini cekmemisimdir
Ben de sert görünüyorum.Gayet de memnunum halimden.Zor yaklaşıyorlar sadece zaten öyle olsunSiz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen
Benim böyle bi arkadaşım vardı yakın sayılırdık dediğiniz gibiydi. Erkekler beğenseler de tırsıyolardı yanaşamıyolardı :)Siz bu kadınlar hakkkında ne düşünüyorsunuz. Tanıdık tanımadık farketmez Çar mı çevrenizde böyle biri ve sizce nasıl? Yumuşak görenemiyorum sert görünüyormuşum ilk başta. Koşa da olsa bi yorum yazar mısınız. İyi mi kötü mü bu erkek gözüyle bakın lütfen