Cc kerinden memnun olmayıp 2. Ameliyatı düşünenler buraya lütfennn...

Benim azda olsa göğüs dokum var canım dümdüz değilim. Ama çok küçük tabi. 390 cc kasaltı iyi mi olur sence bana? Bi de damla mı yuvarlak mi hangisi iyi durur bana sence

170 boy 50 kiloyum 350cc hp takıldı tam vücuduma göre oldu memnunum zaten abartı istemiyordum.... ama kesinlikle 375ten az taktırmayın sonra küçük gelir gözünüze ve damla değil yuvarlak tercih edin

Kac kaptan kac kaba cikacagimizi nasil anliyosunuz
Aslında anlayamayız. Şimdi CC bir hacim ölçüsü olduğu için doktorun seçtiği protezin kaç cm olacağı da önemli oluyor. Bu da omuz genişliğine bağlı. Mesela benim bir meme boyu 15 cm miş, 12 cm lik 300 cc protez taktı. Dolu bir B cup oldum. Ama daha zayıf olsaydım ya da omuzlarım dar olsaydı atıyorum 8 cm 300 Cc doğal olarak daha dik ve büyük duracaktı. Yani aslında CC olayına pek takılmamak lazım. Önemli olan doktorun sizin ne istediğinizi anlaması.

kiwii meme boyu derken köprücük kemiğinden meme başı mesafesi değil mi, senin de benim gibi kısaymış baya çok merak ettim sonucunuzu, sizin yuvarlak mı?

kiwii meme boyu derken köprücük kemiğinden meme başı mesafesi değil mi, senin de benim gibi kısaymış baya çok merak ettim sonucunuzu, sizin yuvarlak mı?
Koltuk altından tam iki meme ortasına kadar ölçtü. Ona göre seçti. Bütün seçimleri benim yanımda sesli yaptığı için bilgim oldu yani :) Yuvarlak olsun çünkü yeterince uzun değilsin hem dönme olabiliyor dedi. Damlayı sadece üstü çok uzun kişilerde tercih ediyormuş. Benimki biri 275 biri 300. Fotoğrafım var. İstersen ben de takip edeyim seni.

kiwii yok ben onu kastetmemiştim o zaman doğru kıyaslama olmayacak ama olsun 300cc yuvarlak sonucunu da merak ediyordum zaten. senin daha çok yeniymiş ama maşallah daha ilk günlerinden görüntü harika, hadi bakalım sağlıkla gelişsinler büyüsün serpilsinler:)

Göğüs Büyütme Ameliyatı

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Altuğhan Cahit VURAL Meme Büyütme Ameliyatına dair merak edilen herşeyi, Göğüs Büyütme Ameliyatı Kimlere Yapılabilir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Alt Yaş Sınırı Nedir? Göğüs Büyütme Ameliyatlarında Üst yaş sınırı nedir? Tüm bu soruların cevabını Kadınlar Kulübü TV’ye anlattı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

160 boy 64 kilodayım 3 hafta oldu ameliyat olalı.. 255 cc kas üstü mene altı kesi damla takıldı..meme dokum vardı dr um bu cc yi uygun gördü ben de doğal olsun dedim.. şimdi hiç fark yokmuş gibi geliyo.. çok üzülüyorum mutlu değilim.

Canım bu hesap nasıl oluyor tam anlamadım... çünkü koltuk altından meme ortasına göre ölçümde benim bayağı bi fazla çıktı yanlışlık olmasın ? Yanlış yerden mi ölçtüm acaba ?

Yaa beni anlatmışsın sen aynı sıkıntılar naptın sonuçtan haberdar et,ben de çok pişmanım,bir de izler misin ? S sardunya2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…