- 28 Temmuz 2016
- 97
- 29
-
- Konu Sahibi sardunya2013
kızlar ben almanyada görüşüm 6 değişik doktorla. bana 475cc takılacak.
sizin rakamları okuyunca baya korkum.
görüşmeye gittiğimde 55 kiloydum. boy 164.
Meme altı ölçünüz kaç cm ? Ve meme dokunuz var mı?
Meme alti 75 cm. Dokum fazla yok. Yani meme uclarindan ölcersek 81 cikiyor.
Yine d a cupı dolduracak kadar dokunuz varmış :))muhtemelen d Cup olacaksınız.
Onu nasil anlarizAyyy....cok sevindim
Onu nasil anlariz
Sorunu anlamadim canim.
Benim azda olsa göğüs dokum var canım dümdüz değilim. Ama çok küçük tabi. 390 cc kasaltı iyi mi olur sence bana? Bi de damla mı yuvarlak mi hangisi iyi durur bana sence
Kac kaptan kac kaba cikacagimizi nasil anliyosunuz
Aslında anlayamayız. Şimdi CC bir hacim ölçüsü olduğu için doktorun seçtiği protezin kaç cm olacağı da önemli oluyor. Bu da omuz genişliğine bağlı. Mesela benim bir meme boyu 15 cm miş, 12 cm lik 300 cc protez taktı. Dolu bir B cup oldum. Ama daha zayıf olsaydım ya da omuzlarım dar olsaydı atıyorum 8 cm 300 Cc doğal olarak daha dik ve büyük duracaktı. Yani aslında CC olayına pek takılmamak lazım. Önemli olan doktorun sizin ne istediğinizi anlaması.Kac kaptan kac kaba cikacagimizi nasil anliyosunuz
Koltuk altından tam iki meme ortasına kadar ölçtü. Ona göre seçti. Bütün seçimleri benim yanımda sesli yaptığı için bilgim oldu yani :) Yuvarlak olsun çünkü yeterince uzun değilsin hem dönme olabiliyor dedi. Damlayı sadece üstü çok uzun kişilerde tercih ediyormuş. Benimki biri 275 biri 300. Fotoğrafım var. İstersen ben de takip edeyim seni.kiwii meme boyu derken köprücük kemiğinden meme başı mesafesi değil mi, senin de benim gibi kısaymış baya çok merak ettim sonucunuzu, sizin yuvarlak mı?
Aslında anlayamayız. Şimdi CC bir hacim ölçüsü olduğu için doktorun seçtiği protezin kaç cm olacağı da önemli oluyor. Bu da omuz genişliğine bağlı. Mesela benim bir meme boyu 15 cm miş, 12 cm lik 300 cc protez taktı. Dolu bir B cup oldum. Ama daha zayıf olsaydım ya da omuzlarım dar olsaydı atıyorum 8 cm 300 Cc doğal olarak daha dik ve büyük duracaktı. Yani aslında CC olayına pek takılmamak lazım. Önemli olan doktorun sizin ne istediğinizi anlaması.
Benide izler misin bende 275 cc dusunuyorumBen seni izliyorum @beyazpapatya33 ramazandan dolayı kaldırdım resimlerimi Bayram'da koyucam tekrar hem bu arada tam 2 aylık olacaklar evet küçük cnm en azından beni nedense tatmin etmiyor
kızlar cc kerinden memnun olmayan varmı büyük veya küçük diyenler. Ben memnun değilim 275 cc taktırdığıma pişmanım Zaman'ı geri almak istiyorum yaaaa!!! Onun için 2-3 sene sonra tekrar olmayı düşünüyorum param boşa gitti
aynen acısı ayrı dert parası ayrı dertSadece para mı?
çektiğin acılar,ağrılar
Ben bile düşünmüyor değilim vallahi 2. ameliyatı