Cc kerinden memnun olmayıp 2. Ameliyatı düşünenler buraya lütfennn...

Lütfen sonucunuzu söyler misiniz benim de 1 ay oldu ve mutsuzum sonuçtan çok üzgünüm çektiğim acı ve zorla tamamladığım pra yüzünden o kadar üzülüyorum ki... S sardunya2013

Neden vazgeçiyorsunuz keşke ben de boyut ile ilgili yorumları okusaymışım.ben ameliyattan önce korkum yüzünden sadece iyileşme sürecini ağrı acı vs okuyup kendimi üzdüğüm yetmezmiş gibi en gerekli konu olan boyutu araştırmamışım.ya da cc yi Dr a bırakmamışım. Senin boy kilo kaç? Ağrı yüzünden vazgeçme o sırada dayanılmayacak gibi geliyor geçmeyecek gibi geliyor insana ama kişiye göre 2.-3.gece azalıyor.şimdi düşündüğümde benim ilk gece ağrı çok olmadı kasılma ve sırt ağrısı ve mide bulntısı oldu narkozdan ya da midemin hassaslığından. Cc yi ortalama bir karar ver Ol ve kurtul.Hastanede çok kalmamaya çalış. Fatos3458

Boyum 1.76 kilom 65 2 cocuk emzirdim ve 40 kg verdim.Memeler bildiginiz sönmüs balona döndü.Babannemin memeleri bile dha guzeldir.Korkum sonuctan memnun kalamamak.

Tabi birde sığ bir toplumda yasiyoruz mahalle baskısı var.Kimse duymasin istiyorum,bu mumkun mu ki acaba?Meme bir kadinin en guzel aksesuariyken biz neden kendimizi cirkin hissetmek zorunda birakiliyoruz ki?Gipta ile baktigimiz o vucutlara sahip olmak bu kadar kolayken neden bu denli zorlaniyoruz.Psikolojim bozuk kusura bakmayin lutfen..

Boyum 1.76 kilom 65 2 cocuk emzirdim ve 40 kg verdim.Memeler bildiginiz sönmüs balona döndü.Babannemin memeleri bile dha guzeldir.Korkum sonuctan memnun kalamamak.
Ay yok neden memnun kalmayacaksın ölçü için de bir iki dr a git muayene ol araştır düşün,ol gitsin.ben o açıdan iyi ki oldum diyorum sadece bi 75-100 cc fazlası benim vücuduma uygun olacakmış diye üzülüyorum Dr u dinlemedim pişman oldum.Senin az bir dokun varsa sana en az 325 gider bence yoksa da 400. Sanırım dikleştirme de yaparlar 10 numara olur.

Olmadan ve aml sonra ilk hafta ben de senin gibi düşünüyordum kendimi yedim bitirdim kimse duymasın diye..şundan geriye bakınca hiç kimsenin söylediği sağlığımdan psikolojimden önemli değiş diyorum..

Etrafimda şöyle dogru duzgun beni gazlayip umutlandiracak bi kac kisi olsa bende direkt olucam zaten.Ama herkes olumsuz konusuyo ,halbuki bi bilseler benim icimde ne firtinalar kopuyo.Destekli sutyenlerden nefret ediyorum,ici bos memeleri tasimaktan,burusan kisimlarini esimden gizlemeye calismaktan yoruldum.Ozguvenimi tamamen kaybettim.Halbuki kiyafetlerim uzerimdeyken herkesin manken gibisin demesi bile mutlu etmesi lazim beni.Ama etmiyor herkese siz beni bide sutyensiz gorun diyesim geliyor.Birgun insallah bende sizler kadar cesur olabilirim.

Cesareti kendinde bul,bekleme süresi seni yorar. Eşini ikna et,kararlı ol,ameliyata gir.Ben birden karar verdim bir ay içinde Dr araştır vs oldum.cc de araştırsaydım sonuçtan daha memnun olurdum yine de şükür..Eski halini düşününce yetinmeyi bilmeliyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…