Cc kerinden memnun olmayıp 2. Ameliyatı düşünenler buraya lütfennn...

B behin , cnm, çok acele etme. 345 cc sen gibi dokusu olan bi kadında muhteşem olacak. Niye başka bi Dr araştırıyorsun ki, bekle yahu:kızgın: ferruh bey zaten büyük yapmayı seven bi Dr, vardır bi bildiği. Bi de koltukaltı ile oldun sen, bu bahsettiğin diğer Dr lar memealtı yapan Dr lar. Bi de meme altı kesisi mi olacaksın. Bak tek başınasın, kurup durma kafanda arkadaşım. Bekle, sargıların bi açılsın. Yine mi küçük diyorsun, bir daha ameliyat olacaksan yine ferruh beye ol.

B behin , cnm, çok acele etme. 345 cc sen gibi dokusu olan bi kadında muhteşem olacak. Niye başka bi Dr araştırıyorsun ki, bekle yahu:kızgın: ferruh bey zaten büyük yapmayı seven bi Dr, vardır bi bildiği. Bi de koltukaltı ile oldun sen, bu bahsettiğin diğer Dr lar memealtı yapan Dr lar. Bi de meme altı kesisi mi olacaksın. Bak tek başınasın, kurup durma kafanda arkadaşım. Bekle, sargıların bi açılsın. Yine mi küçük diyorsun, bir daha ameliyat olacaksan yine ferruh beye ol.
Canım başka doktor araştırmıyorum.sadece fikir almak için soruyorum diğer doktorlara.nezaman yapılabilir diye.ferruh beye ben dedim ki ama bunlar küçük olmuşlar oda dedi ben sana 365cc dedim sen büyük olsun istemedin oyüzden 345koyduk dedi.ben kendime kızıyorum ya iyice doktora kendimi anlatabildiğimden emin olmalıydım:KK43:(( mutluluk peki tekrar olacak olsam koltukaltından müdahale edilebilirmi yeniden

Aynı yerden müdahale ediliyor ben doktoruma sorduğumda aynı yöntemle aynı yerden olursun dedi. Ama bana 1 sene beklemen lazım dedi benim meme başıydı senin koltukaltı olduğu için erken yapılabilir sonuçta meme başında sinir süt kanalları vs vs var B behin ama şuan acele etme en azından 1.5 ay bekle aşşağı yukarı belli olur

Canım başka doktor araştırmıyorum.sadece fikir almak için soruyorum diğer doktorlara.nezaman yapılabilir diye.ferruh beye ben dedim ki ama bunlar küçük olmuşlar oda dedi ben sana 365cc dedim sen büyük olsun istemedin oyüzden 345koyduk dedi.ben kendime kızıyorum ya iyice doktora kendimi anlatabildiğimden emin olmalıydım:KK43:(( mutluluk peki tekrar olacak olsam koltukaltından müdahale edilebilirmi yeniden
Demekki neymiş;
345 cc büyük bir meme değilmiş:kızgın::kızgın:

Magic bana bi akıl ver yaaa nolur
Bence 345 ile 365 cc arasında muazzam bi fark yok ki, Dr 450 Dedi de sen 345 istesen neyse. Aradaki 20 cc milimetrik fark yaratırdı. Üzülmen çok gereksiz. Bak bi de büyük memeler, insanı çok daha olgun - hantal gösteriyor. İdeal boydaki dolgun meme, daha dinamik daha enerjik bi hava katıyor insana. Kurcalama diyorum.

Bence 345 ile 365 cc arasında muazzam bi fark yok ki, Dr 450 Dedi de sen 345 istesen neyse. Aradaki 20 cc milimetrik fark yaratırdı. Üzülmen çok gereksiz. Bak bi de büyük memeler, insanı çok daha olgun - hantal gösteriyor. İdeal boydaki dolgun meme, daha dinamik daha enerjik bi hava katıyor insana. Kurcalama diyorum.
Offff zaten beklemekten başka yapacak bişeyim yok.mutluluk peki kas altı olan bi protez kas üstüne alınabiliniyomu?

Offff zaten beklemekten başka yapacak bişeyim yok.mutluluk peki kas altı olan bi protez kas üstüne alınabiliniyomu?
Can'ım alınıyordur tabi. Ama koltukaltı kesisi ile olmaz o iş. Kasüstü olursa memealtı veya memeucu kesisi olur diye biliyorum. Bekle kuzum bekle :KK66:

Benim kasüstü memeucu kesisiyle hiç dokusu olmayan birine kas üstü yapılmıyor cnm senin dokun varmıydı?gerçi ikinci ameliyatta belki olabilir doku genişleyeceği için ama arkadaşlarında dediği gibi şuan erken bende mutsuzum boyutundan ama beklemekten başka çare yok. Sen yeni evleneceğini söylemiştin ozaman bence bunları kullan çocuk doğurduktan sonra yeniletirsin bence B behin

aynı sorundan bende müzdaribim ameliyat öncesi doğal olsun büyük olmasın hevesim yüzünden şuan küçük göğüslere sahibim :KK43: Ve şuda var örneğin 330 cc bir silikon 1.60 boyundaki bir insanda gayet dolgun dururken 1.70 ve üstü bir insanda baya küçük duracaktır bunu ameliyat olmadan tahmin edemiyoruz malesef. Etrafımızda gördüğümüz silikon sahiplerinin taktırdığı ebat bizde de aynı duracak sanıyoruz :KK43:((

aynı sorundan bende müzdaribim ameliyat öncesi doğal olsun büyük olmasın hevesim yüzünden şuan küçük göğüslere sahibim :KK43: Ve şuda var örneğin 330 cc bir silikon 1.60 boyundaki bir insanda gayet dolgun dururken 1.70 ve üstü bir insanda baya küçük duracaktır bunu ameliyat olmadan tahmin edemiyoruz malesef. Etrafımızda gördüğümüz silikon sahiplerinin taktırdığı ebat bizde de aynı duracak sanıyoruz :KK43:((
Canım 1 74 boyum var 56 kilo falanım,bugünlerde biraz kilo kaybım oldu. Bende kasaltı ameliyat olmak istiyorum göğüslerim küçük olsun istemiyom bana uygun dolgun olsun istiyom sence kaç cc uygun olur bana

Y Yokgibiyim biraz göğüs dokun varsa 390 cc ideal bence ama dümdüz diyorsan 450 ye kadar zorla derim çünkü ödemler gidince zaten küçülüyor göğüs ve abartı durmuyor
Benim azda olsa göğüs dokum var canım dümdüz değilim. Ama çok küçük tabi. 390 cc kasaltı iyi mi olur sence bana? Bi de damla mı yuvarlak mi hangisi iyi durur bana sence

kızlaaar büyük kas üstünde de dalgalanma protezin ele gelmesi gibi sıkıntılar yşanıyor.ben 3 ay oldu ameliyat olalı tekrar olmam gerekecek maalesef.dalgalanma kabak gibi ortada ve o kadar minyonum ki bana 400cc koymuş doktorum ve bana göre çok büyük.okadar da söyledim ne büyük ne küçük istemiyorum diye.ama fazla deriyi toplamak için yaptı diye düşünüyorum.

kızlar ben almanyada görüşüm 6 değişik doktorla. bana 475cc takılacak.

sizin rakamları okuyunca baya korkum.

görüşmeye gittiğimde 55 kiloydum. boy 164.

X