- Konu Sahibi sardunya2013
-
Cok mu kucuk? Foton varsa izler misin belki sana oyle geliyordur. Hemen panik yapmakızlar cc kerinden memnun olmayan varmı büyük veya küçük diyenler. Ben memnun değilim 275 cc taktırdığıma pişmanım Zaman'ı geri almak istiyorum yaaaa!!! Onun için 2-3 sene sonra tekrar olmayı düşünüyorum param boşa gitti
Seninle konuştuk daha önce resimlerimi görmüştün unuttun sanırım:)Cok mu kucuk? Foton varsa izler misin belki sana oyle geliyordur. Hemen panik yapma
Canim cok pardon oruc beyin hucrelerimi de etkiliyor sanirim :)Seninle konuştuk daha önce resimlerimi görmüştün unuttun sanırım:)
Sakin ol lütfenBen kesinlikle düşünüyorum benimkiler çok küçük ağlıyorum yaaa sürekli( bikaç doktora danıştım 3ay sonra tekrr ameliyat olabilirsiniz diyor kimisi en az 6ay diyor kimisi 1hafta içinde yapılabilir diyor. Offffff ben napacam yaptırayım desem şuan paramda yok bunun için
Tamam 1 hafta sonra yapılabilir belki anladım ama daha çok yeniler biraz bekleyin demeleri daha doğru olurdu kanımcaNaci çelik ve haldun kamburoğluna sordum. Haldun hoca 1-2hafta içinde kapsül olmadan yapılmalı yada 6ay beklenmeli dedi.naci beyde 1hafta içinde yapılabileceğini söyledi
Sen neden düşünüyorsun ikinci ameliyatı cnm senin 345 cc di sendeki büyüklüğünden memnun değilsinSadece para mı?
çektiğin acılar,ağrılar
Ben bile düşünmüyor değilim vallahi 2. ameliyatı
Beyin benim doktorum 1 sene sonra olabilirsin derdi bence bekle 1 sene içerideki yaraların iyileşmesi için iyi bir süreç bende mutsuzum hatta bunalıma girdim nerdeyse rüyamda bile silikonlarımla uğraşıyorum artık:)Ben kesinlikle düşünüyorum benimkiler çok küçük ağlıyorum yaaa sürekli( bikaç doktora danıştım 3ay sonra tekrr ameliyat olabilirsiniz diyor kimisi en az 6ay diyor kimisi 1hafta içinde yapılabilir diyor. Offffff ben napacam yaptırayım desem şuan paramda yok bunun için
Bencede yani daha yeni ameliyat olunmuş bende mutsuzum ama bir seneden önce bir problem olmadığı sürece yaptırmam. Zaten taktırmışız silikonları en azından 2 sene kullanalımda yazık olmasınSakin ol lütfen
hangi dr 1 hafta sonra dedi yuh yani
bekle biraz
Eskiye göre binlerce şükür ama inanki biraz daha büyüğü beni daha mutlu edicekmişSen neden düşünüyorsun ikinci ameliyatı cnm senin 345 cc di sendeki büyüklüğünden memnun değilsin
İşte arkadaşım buda bize tecrübe oldu hele bana hep doğal olsun ele gelmesin problemine yoğunlaştım hiç cc ye takılmadım ama cc de önemliymiş bundan sonrakinde cc ye daha çok önem vericemEskiye göre binlerce şükür ama inanki biraz daha büyüğü beni daha mutlu edicekmiş
Tamam 1 hafta sonra yapılabilir belki anladım ama daha çok yeniler biraz bekleyin demeleri
2gün oldu fotolarıma bakabilirsin. Ferruh beyden çok memnunum çok iyi bi hekim burada ben kesinlikle yanlış anlaşılsın istemiyorum.isteklerimi doktoruma doğru anlatamadığımı düşünüyorum. Naci bey biraz bekleyin ödemler geçsin 3hafta sonra tekrar yaptırmak isterseniz yaptırabilirsiniz ama ben daha küçük cc koyardım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?