Hadiyaa geçmiş olsun hangisini oldunKaç gundür bekliyorum burdan birileri beni sorduğu yok çağıran yokk
Aşı oldum dün yüzüm gözüm ateş halsiz
Sağoll canum seninlede tanışamaduk bitürlü hep durumlarda dikkatimi çekiyorsunÇok geçmiş olsun
O zaman bırakmayayımBizde alalı 2 yıl oldu. Dolabın dondurucusu arıza yapmıştı, mecbur almak zorunda kaldık ama her eve lazım
Yemeğe ilgisi olmayan birinin bu sayfaya uğramayacağını düşünüyorum bende. Demek ki ilgisi var
Biliyorum
Yakın olsan verirdim vallahibiber de katmıştım içine
Olabilir üye olmadan önce bende okuyordum ama yemek bölümüne hiç bakmamıştım genelde ilgimi çeken basliklari okurdum :))Yeni üye ama belki takip ediyordur
YiruuuumBizde alalı 2 yıl oldu. Dolabın dondurucusu arıza yapmıştı, mecbur almak zorunda kaldık ama her eve lazım
Yemeğe ilgisi olmayan birinin bu sayfaya uğramayacağını düşünüyorum bende. Demek ki ilgisi var
Biliyorum
Yakın olsan verirdim vallahibiber de katmıştım içine
ispatlasin
Aşkom yakasını bırakmayalım
Kahretsin çok cekiciyimSağoll canum seninlede tanışamaduk bitürlü hep durumlarda dikkatimi çekiyorsun
Ama biz şimdi daha popülerizOlabilir üye olmadan önce bende okuyordum ama yemek bölümüne hiç bakmamıştım genelde ilgimi çeken basliklari okurdum :))
Çok havalıAma biz şimdi daha popüleriz
Yok kuz aslında olabilirmiki ben hiç hatırlamıyorum şuan bence yok izmirle hiç aram bile yok gerçiKahretsin çok cekiciyim
Ama aklımda kaldı ya Foça ile ilgili bir bglantin vardı galiba duvarda yazismistik bir kere paylaşımın altında
Hangi aşıyı oldunInşaallahh canuum kol desen ayrıı
Inşaallahh yarına birşey kalmazz açım ama iştahım yok çok tuğafım
Doğru ben nick karıştırdım joyz su sanırım arkadaşın nick i :))Yok kuz aslında olabilirmiki ben hiç hatırlamıyorum şuan bence yok izmirle hiç aram bile yok gerçi
Vay vay vayAşkom yakasını bırakmayalım
Özelden yarışmayı soran yeni adaylar var.Onlarıda çağıralım
Biontech canumm aman haa hiç korkma bunlar çok hafif bile yaşadığımm öyle aman aman kötü bile değilimm olacaksanızda korkmayın anlatıklarım birşey değillHangi aşıyı oldun
Bende sordum cevap bilem vermediHangi aşıyı oldun
Aâa evet olabilirr ordan karışmıştırr aynenn benziyorda gibiDoğru ben nick karıştırdım joyz su sanırım arkadaşın nick i :))
Aha nerde sorudn kuzzz vallaha görmedumm aşkolsunBende sordum cevap bilem vermedi
O zaman tanışalım mıAâa evet olabilirr ordan karışmıştırr aynenn benziyorda gibi
Ben 2 doz Sinovac oldumBiontech canumm aman haa hiç korkma bunlar çok hafif bile yaşadığımm öyle aman aman kötü bile değilimm olacaksanızda korkmayın anlatıklarım birşey değill
Oysa ben sordum ilkAha nerde sorudn kuzzz vallaha görmedumm aşkolsun