- 8 Haziran 2013
- 56.225
- 149.273
Konserve kokusu oluyor. Yumurta kırsan zor yeniyor. Difrize poşetler atarım belki birazAynı koku yutunzden yemiyor bizimkilerde işte taze gibi olmuyor diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konserve kokusu oluyor. Yumurta kırsan zor yeniyor. Difrize poşetler atarım belki birazAynı koku yutunzden yemiyor bizimkilerde işte taze gibi olmuyor diye
Dene bak ben pet şişeye koydum attım çok güzel oldu sos olarak yemeğe döktüm pozza yaparken sos yerine kullandım ve domatesli makarna için çok çok güzel olduBuzlugumda yer olsa denerimde nebilim böyle yiyoz biz. Belkim bı poşet denerim yada
Bende ekstra dondurucu olsa kesinlikle öyle yaparım hatta salça yapmamKonserve kokusu oluyor. Yumurta kırsan zor yeniyor. Difrize poşetler atarım belki biraz
Yemek yapmayı bilmiyorum diyorİnanalım mıNevoş yeni yarışmacı mı var ne
NörunBurda ne arayanımız var ne soranımız
Niye gosterdigimi biliyorsunMakas ✂ gösteriyorsun
Sen fidansin oAynen öyle ikimiz bir fidanin dermişim şimdi
Yapma canoo hatta gönder kalanı bana vallahi ben yerim afiyetleGeçen yıl yaptım. Hala 4 5 kavanoz var
Bu sene yapmıyorum. Seneye belki
Buralarin müdavimi ise mümkün degil.Yemek yapmayı bilmiyorum diyorİnanalım mı
Tamam yerim kalırsa bir deniyim kuzuDene bak ben pet şişeye koydum attım çok güzel oldu sos olarak yemeğe döktüm pozza yaparken sos yerine kullandım ve domatesli makarna için çok çok güzel oldu
ispatlasinYemek yapmayı bilmiyorum diyorİnanalım mı
Kaynanam :Nörun
Niye gosterdigimi biliyorsun
Sen fidansin o
Yapma canoo hatta gönder kalanı bana vallahi ben yerim afiyetle
Dene muhakkak kabuklarını soy at robota doldur sakla dondurucu daTamam yerim kalırsa bir deniyim kuzu
Kaç gundür bekliyorum burdan birileri beni sorduğu yok çağıran yokkNörun
Sen fidansin o
Bizde alalı 2 yıl oldu. Dolabın dondurucusu arıza yapmıştı, mecbur almak zorunda kaldık ama her eve lazımBende ekstra dondurucu olsa kesinlikle öyle yaparım hatta salça yapmam
Yemeğe ilgisi olmayan birinin bu sayfaya uğramayacağını düşünüyorum bende. Demek ki ilgisi varYemek yapmayı bilmiyorum diyorİnanalım mı
BiliyorumNörun
Sen fidansin o
Çok geçmiş olsunKaç gundür bekliyorum burdan birileri beni sorduğu yok çağıran yokk
Aşı oldum dün yüzüm gözüm ateş halsiz
Şifa olur inşallahKaç gundür bekliyorum burdan birileri beni sorduğu yok çağıran yokk
Aşı oldum dün yüzüm gözüm ateş halsiz
Kaynanam :
Ben :
Tamam ciceeem dur domates aldircam yarın eşim anNesinde gelsinde bir öyle koyayimDene muhakkak kabuklarını soy at robota doldur sakla dondurucu da
Inşaallahh canuum kol desen ayrııŞifa olur inşallah
Bende almıştım ama dükkandaki ürünu getirince eve iade ettik daha da fırsat olması ona sıra çok daha evde o kadar çok şey var ki alınacak o şuan lüks geliyor banaBizde alalı 2 yıl oldu. Dolabın dondurucusu arıza yapmıştı, mecbur almak zorunda kaldık ama her eve lazım
Yemeğe ilgisi olmayan birinin bu sayfaya uğramayacağını düşünüyorum bende. Demek ki ilgisi var
Biliyorum
Yakın olsan verirdim vallahi biber de katmıştım içine
Yeni üye ama belki takip ediyordurBuralarin müdavimi ise mümkün degil.