• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
Oysa ben sordum ilk🤧🤧🤧
Geride kaldı 😌 eşimde 1 hafta önce oldu ilk gün sadece asi yerim açıyor başka bişey yok dedi ağrı falanda olmadı onda .
Aynen benim eşimde oyle işte oda 1 hafta önce oldu heralde adamların bünyesii iyi yanii maşaallahh olan bize olur hep🤣

İnsallaj en yakın zamanda alırsın güzel haberleri Rabbim versin hayırlısıyla 🤗💞

Nerelisin 🤭
Oohh maşaallahh 3 çocuklu bide allahh sahibine bağışlasın rabbimm amin amin amin🤲🤲
Bende 27 yasındayum henüs çocuğum yok allah ne zaman nasip ederse o zaman alırız bizde haberimizi🤗SallSal

Sanada ayrı bi cvp veriyimm periimmm
Biontech oldum ama anlattıklarım bile birşey değill çok hafif öyle aman aman kötü değilimm🤗🤗
Yok kiiiz şaka yapıyorum ben araya kaynıyor mesajlar çok olunca görmeyebiliyoruz😘
Aynen benim eşimde oyle işte oda 1 hafta önce oldu heralde adamların bünyesii iyi yanii maşaallahh olan bize olur hep🤣
Vallahi beton beton🤣ben olunca kimbilir ne olcak bana azcik tırsıktım🤪

• Komik
Reactions: Jou
Aslen rizeliyumm canumm sen 🤗🤗
Bende Manisa :KK45:
Dedeleri ebeleri araya katarsak Balıkesir -manisa azıcık ucundan da Trabzon :KK45:

Balıkesirliler kadar boğazıma düşkün manisalilar kadar çılgın Trabzonlular kadar sinirli oldugim dogrdur :D

Dimi Blue_Peri Blue_Peri

Çayı tencere ile mi içiyorsun? :confused:
Bir komşum var ona guvenerekten bende fincan ile indim bir kaç kere aşağı

baktım bir komşum da tencereden hallice fincan ile inmiş aşağı hatta güldük dedik termosin yarısını sen içiyorsun :D

Aklıma o geldi ondan dedim yoksa benim fincan standart çay bardagini alıyor :D

Bende Manisa :KK45:
Dedeleri ebeleri araya katarsak Balıkesir -manisa azıcık ucundan da Trabzon :KK45:

Balıkesirliler kadar boğazıma düşkün manisalilar kadar çılgın Trabzonlular kadar sinirli oldugim dogrdur :KK70:

Dimi Blue_Peri Blue_Peri
IMG_20210822_184445.webp

:KK53: :KK9:

Back