Poğaçalar Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Çay Saati Tarifleri '' hangileridir?

• Ankete Katılan
    678
  • Anket Kapalı .
İnsallaj en yakın zamanda alırsın güzel haberleri Rabbim versin hayırlısıyla 🤗💞

Nerelisin 🤭
Oohh maşaallahh 3 çocuklu bide allahh sahibine bağışlasın rabbimm amin amin amin🤲🤲
Bende 27 yasındayum henüs çocuğum yok allah ne zaman nasip ederse o zaman alırız bizde haberimizi🤗SallSal

Sanada ayrı bi cvp veriyimm periimmm
Biontech oldum ama anlattıklarım bile birşey değill çok hafif öyle aman aman kötü değilimm🤗🤗
Yok kiiiz şaka yapıyorum ben araya kaynıyor mesajlar çok olunca görmeyebiliyoruz😘
Aynen benim eşimde oyle işte oda 1 hafta önce oldu heralde adamların bünyesii iyi yanii maşaallahh olan bize olur hep🤣
Vallahi beton beton🤣ben olunca kimbilir ne olcak bana azcik tırsıktım🤪

• Komik
Reactions: Jou
Aslen rizeliyumm canumm sen 🤗🤗
Bende Manisa :KK45:
Dedeleri ebeleri araya katarsak Balıkesir -manisa azıcık ucundan da Trabzon :KK45:

Balıkesirliler kadar boğazıma düşkün manisalilar kadar çılgın Trabzonlular kadar sinirli oldugim dogrdur :KK70:

Dimi Blue_Peri Blue_Peri

Çayı tencere ile mi içiyorsun? :confused:
Bir komşum var ona guvenerekten bende fincan ile indim bir kaç kere aşağı

baktım bir komşum da tencereden hallice fincan ile inmiş aşağı hatta güldük dedik termosin yarısını sen içiyorsun :KK70:

Aklıma o geldi ondan dedim yoksa benim fincan standart çay bardagini alıyor :KK70:

Bende Manisa :KK45:
Dedeleri ebeleri araya katarsak Balıkesir -manisa azıcık ucundan da Trabzon :KK45:

Balıkesirliler kadar boğazıma düşkün manisalilar kadar çılgın Trabzonlular kadar sinirli oldugim dogrdur :KK70:

Dimi Blue_Peri Blue_Peri
IMG_20210822_184445.jpg

:KK53: :KK9:

X