- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada ayrı bi cvp veriyimm periimmmHadiyaa geçmiş olsun hangisini oldun
Aynen benim eşimde oyle işte oda 1 hafta önce oldu heralde adamların bünyesii iyi yanii maşaallahh olan bize olur hepOysa ben sordum ilk
Geride kaldı eşimde 1 hafta önce oldu ilk gün sadece asi yerim açıyor başka bişey yok dedi ağrı falanda olmadı onda .
Oohh maşaallahh 3 çocuklu bide allahh sahibine bağışlasın rabbimm amin amin aminO zaman tanışalım mı
32 im den 2 gün almış bir hatunum 3 çocuklu
Oohh maşaallahh 3 çocuklu bide allahh sahibine bağışlasın rabbimm amin amin amin
Bende 27 yasındayum henüs çocuğum yok allah ne zaman nasip ederse o zaman alırız bizde haberimiziSallSal
Hee öylemiii evett biontechi çine göre daha fazla etki var aynenn kol ağrım devam aman kol olsun da kemiklerimiz ağrımasınBen 2 doz Sinovac oldum
BionTech daha yan etki yapıyormuş galiba canlı aşı olduğu için. Ondan sordum. Kol ağrısı bendede oldu
Tamam aşko ,yazdım listeyeAşkom yakasını bırakmayalım
Özelden yarışmayı soran yeni adaylar var.Onlarıda çağıralım
Yok kiiiz şaka yapıyorum ben araya kaynıyor mesajlar çok olunca görmeyebiliyoruzSanada ayrı bi cvp veriyimm periimmm
Biontech oldum ama anlattıklarım bile birşey değill çok hafif öyle aman aman kötü değilimm
Vallahi beton betonben olunca kimbilir ne olcak bana azcik tırsıktımAynen benim eşimde oyle işte oda 1 hafta önce oldu heralde adamların bünyesii iyi yanii maşaallahh olan bize olur hep
Aslen rizeliyumm canumm senİnsallaj en yakın zamanda alırsın güzel haberleri Rabbim versin hayırlısıyla
Nerelisin
Biliyorum olsunnYok kiiiz şaka yapıyorum ben araya kaynıyor mesajlar çok olunca görmeyebiliyoruz
Hemde ne betonn ya pek birşey olmuyor ertesi gün biraz böyle sonra geciyor yarınaaVallahi beton betonben olunca kimbilir ne olcak bana azcik tırsıktım
Bende ManisaAslen rizeliyumm canumm sen
İnşallah yarına biseyin kalmaz canımBiliyorum olsunn
Hemde ne betonn ya pek birşey olmuyor ertesi gün biraz böyle sonra geciyor yarınaa
Hahahahah bizimkide öylee karışıkk bi adapazarı bi giresun bi balıkesirrBende Manisa
Dedeleri ebeleri araya katarsak Balıkesir -manisa azıcık ucundan da Trabzon
Balıkesirliler kadar boğazıma düşkün manisalilar kadar çılgın Trabzonlular kadar sinirli oldugim dogrdur
Dimi Blue_Peri
Inşaallahhh sen ne zaman olmayı düşünüyorsunİnşallah yarına biseyin kalmaz canım
Trbzondan gelirken bir kısmı Adapazarı'nda kalmış biz Manisa'ya gidemeyiz demişlerHahahahah bizimkide öylee karışıkk bi adapazarı bi giresun bi balıkesirr
Inşaallahhh sen ne zaman olmayı düşünüyorsun
HahahaTrbzondan gelirken bir kısmı Adapazarı'nda kalmış biz Manisa'ya gidemeyiz demişler
Çayı tencere ile mi içiyorsun?Olsun ben çokça içiyorum bu ara küçük boy tencere kâr etmiyor bana
Bir komşum var ona guvenerekten bende fincan ile indim bir kaç kere aşağıÇayı tencere ile mi içiyorsun?
Bende Manisa
Dedeleri ebeleri araya katarsak Balıkesir -manisa azıcık ucundan da Trabzon
Balıkesirliler kadar boğazıma düşkün manisalilar kadar çılgın Trabzonlular kadar sinirli oldugim dogrdur
Dimi Blue_Peri
Cidden öyleHahaha