İyi iyi kv ye kitle busefer de yapsinnnYok ya kimseden istemem ben alırım artık düzgün bir yerden ..zaten menemen yemez benimki... anca domatesi çiğ gecirip koyarsam yiyor ..bir tek salça alacagom kaynanadan otlanirim bu sene tarhanayi 30-35 kilo undan tarhana yapıyor 3-5 verse yeter
Her sene yapıyor ozaten yapsam da yapmasamda verir şimdi Allah için yalan söylemeyeyim ...yiğidi öldür hakkını yeme inşallah bu sene daha çok veririİyi iyi kv ye kitle busefer de yapsinnn
Sen şimdi kv ye hakkını mi verdin ben şok ben iptal minikimHer sene yapıyor ozaten yapsam da yapmasamda verir şimdi Allah için yalan söylemeyeyim ...yiğidi öldür hakkını yeme inşallah bu sene daha çok veriri
Nevoş yeni yarışmacı mı var neBöyle diyenleri çok duyduk
Kolay gelsin, arada ekmek ban yeİçim dışım melemen oldu
Naynnn cano naynnn goresi gözüm yok ne ebbek banmasıKolay gelsin, arada ekmek ban ye
İyiyim, kapının önünde davul zurna çalıyor. Onu dinliyorum. Birazdan ablalar zılgıt çekeceklerNasılsın cano
Ben bu sene konserve yapmıyorum ya, kokusu bir hoş oluyorNaynnn cano naynnn goresi gözüm yok ne ebbek banmasıAllah affetsin
Tilililililililili woheeeeeeyyyİyiyim, kapının önünde davul zurna çalıyor. Onu dinliyorum. Birazdan ablalar zılgıt çekecekler
Ben hakkıni yiyemem şimdiSen şimdi kv ye hakkını mi verdin ben şok ben iptal minikim
Kışın rahatlık ama yemeklerde filan .çiğ mi koyuyon senBen bu sene konserve yapmıyorum ya, kokusu bir hoş oluyor
Aynı koku yutunzden yemiyor bizimkilerde işte taze gibi olmuyor diyeBen bu sene konserve yapmıyorum ya, kokusu bir hoş oluyor
Çiğ domates rendesi buzlukta süper oluyorKışın rahatlık ama yemeklerde filan .çiğ mi koyuyon sen
Makas ✂ gösteriyorsunTilililililililili woheeeeeeyyy
Lafida karıştırdın ayaküstü
İkimizde birbirimizden kalmayız de minikBen hakkıni yiyemem şimdiyani yerim de mesela verirse yemiş olurum
Oda her türlü hakkını verir kaynanaligin zaten
Aynen öyle ikimiz bir fidanin dermişim şimdiİkimizde birbirimizden kalmayız de minik
Geçen yıl yaptım. Hala 4 5 kavanoz varKışın rahatlık ama yemeklerde filan .çiğ mi koyuyon sen
Buzlugumda yer olsa denerimde nebilim böyle yiyoz biz. Belkim bı poşet denerim yadaÇiğ domates rendesi buzlukta süper oluyor