Vallahi olcamda bakalımHahahahah bizimkide öylee karışıkk bi adapazarı bi giresun bi balıkesirr
Inşaallahhhsen ne zaman olmayı düşünüyorsun
Sende mi asissizsinVallahi olcamda bakalım
Dondurucuda da çözülürken çok sulanıyorBende ekstra dondurucu olsa kesinlikle öyle yaparım hatta salça yapmam
Benim de bir komşum var öyle bardakla çay içenBir komşum var ona guvenerekten bende fincan ile indim bir kaç kere aşağı
baktım bir komşum da tencereden hallice fincan ile inmiş aşağı hatta güldük dedik termosin yarısını sen içiyorsun
Aklıma o geldi ondan dedim yoksa benim fincan standart çay bardagini alıyor
Balıkesir'in ne tarafından bende yakınım şuan Balıkesir eHahahahah bizimkide öylee karışıkk bi adapazarı bi giresun bi balıkesirr
Inşaallahhhsen ne zaman olmayı düşünüyorsun
Ben soğuk severim hatta kattılar mi beklerim soğusun diye damagimi yakmanın ne alemi varDondurucuda da çözülürken çok sulanıyor
Benim de bir komşum var öyle bardakla çay içenÇayı sıcak içen biri o kadar büyük bardakla içemez.Ben de kulplu bardakla içerim ama o kadar da değil
Olmadım kararsizim kızı okula yazdirirken onu sordum ilk müdüreSendemi yoksa
Balıkesir denilinceBalıkesir'in ne tarafından bende yakınım şuan Balıkesir e
Kaç kere etiket ettim gelmedi
Ayy ne desem bilemedim valla bende hem istiyon hem tırsiyomOlmadım kararsizim kızı okula yazdirirken onu sordum ilk müdürebilgisi olsun diye
1 Eylül'den sonra yazın diyorumVay vay vayiyiydik böyle
Kalbimiz küt küt1 Eylül'den sonra yazın diyorum
Bu ay bildirim isteyecağim
Daha henüz yazı gelmedi ama gelir dedi ozaman sizi bilgilendiririz dediAyy ne desem bilemedim valla bende hem istiyon hem tırsiyom
Okul ne dicek bakalım bu konuyla ilgili
Müdür olmak şart falan dedimi
Hosbuldummm hemşomm perimHoşgeldin hemşom
Neden kut kut ne oldu acabaKalbimiz küt küt
Aman ağza burna nasıl sokuyorlar o meretleri Tv'de goruyorumDaha henüz yazı gelmedi ama gelir dedi ozaman sizi bilgilendiririz dedi
Çevreden duydugum kadarıyla asi olmayanlardan test isteyeceklermis
Yeni yarışma olabilü hemsoNeden kut kut ne oldu acaba