ÇATLATMA İĞNESİNİ

Bende de bu ay hiç birşey yoktu regl belirtisi de erken gebelik testinde silik çizgi çıktı iki gün önce ama şuan pembe akıntım var regl öncesi gibi

Kızlar iğneden sonra ilişki sıklığınız vs. nasıl oldu ?

İğneyi olduğum günün akşamı 10 saat sonra oldu. Ertesi gün sabah ve 2 gün sonra. Çalıştığımız için sonrasında çok sıklık olamadı 2 3 günde bir. Bugün 12. Günüm. Akıntım var göğüslerimde hassasiyet

test yapmadın mı

Kızlaaarr hamileyiimm dayanamadım bugün kan verdim 9.09 çıktı değerim. Acil doktoru 7 ila 10 günlük çok küçük şuan dedi. Bugün iğnemin 12-13. Günüydü. Allahıma şükürler olsun

İğneyi olduğu gün ve ertesi gün oldu doktor saate gerek yok zaten sperm vücutta canlı kalıyor belli süre yumurta da öyle sıkıntı olmaz dedi sonra gün aşırı 1 hafta boyunca
Ailem acele etme çok umutlanma diyor 6sında adet olmam gerek 10unda falan yap testi diyor açıkçası bende tek çizgi görmekten korkuyorum
Kızlaaarr hamileyiimm dayanamadım bugün kan verdim 9.09 çıktı değerim. Acil doktoru 7 ila 10 günlük çok küçük şuan dedi. Bugün iğnemin 12-13. Günüydü. Allahıma şükürler olsun
Tam üstteki mesajını alintiladim bu mesajı gördüm bugün test yapsan çıkar aslında ya da 14. Günü yap diyecektim hadi gözün aydın rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasıp etsin

Bende de bu ay hiç birşey yoktu regl belirtisi de erken gebelik testinde silik çizgi çıktı iki gün önce ama şuan pembe akıntım var regl öncesi gibi

Çoookk teşekkür ederim amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim

Progestan kullandığım için ne zaman regl olacağımı bilmiyorum eger bu ay da olmazsa onu da denerim teşekkür ederim
Bende kullanıyodum gittim 1 aylık test aldım. Trendyolda yanında hamilelik testi hediye olanlar var. Hiç üşenmeden her gün yaptım pik görene kadar İlk ayda şansıma tuttu meğer biz zamanı tutturamıyormuşuz

Progestan kullandığınızda etkileri nasıldı vücudunuzda ve ne kadar süre kullandınız progestanı doktorunuz nasıl önermişti size

Progestan kullandığınızda etkileri nasıldı vücudunuzda ve ne kadar süre kullandınız progestanı doktorunuz nasıl önermişti size
Özelden yazmışsınız oradan cevapladım buradanda kısa bilgi vereyim. 2 düşüğüm olduğu için hamilelikten önce kullanmaya başladım. Hamile kaldıktan sonrasında da 4 bucuk ay kullandım. Ağızdan kullanınca çok fazla yan etkisi var, ama vajinal kullanırsan sadece beyaz akıntı yapıyor ilacın kullanılmayan kısmı akıyor... Günde 2 tane kullanıyordum 3 aya kadar, 3 aydan sonra doktorum 1 tane gece yapalım dedi.

Merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre versin öncelikle bende yeni üye oldum. 8 aylık evliyiz doktora gittik eşimin tesleri gayet iyi çıktı bir sorun yom aynı şekilde bendede ama normal şekilde gebelik olmayınca şubat ayına klomen+ovitrelle ile tedaviye başladık. 15 şubatta iğneyi vuruldum ve iğne sonrası kasık bel ağrısı ayak krampları bulantı halsizlik birde yeme isteği oluştu halada devam ediyor ve biraz sabırsız davranarak 12. Günü test yaptım ama tek çizgi çıktı.Hala adet olmadım ve 6 gün gecikmiş şuan adetim ama o kadar çok umudum kırıldı ki tekrar test yapmaya kan vermeye korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım bekleyeyim mi. Normal mi bu gecikme ve ağrılar?

Biraz daha bekle 15 gün de kan ver diyolar ya bn 17 gün silik çizgi ile öğrendim 13 gün negatif ti test daha yapamadım bekledim adet olurum filan diye umursamadım açıkçası sonra test yaptım pozitif kan verdim kesinleşti gebelik bekle bı cnm erken yeni iğne etkisini vücuttan attiyor 4 gün sonra tekrar et testi

Geç döllenmeden dolayı da hamileysen bile şu an öğrenemezsin. Benim de kasık ağrım, bel ağrım, akıntım, göğsümde hassasiyet vardı. Dokunamıyordum. Benim adetime 1 hafta vardı herkes bekle, adetin geciksin, acele etme diyordu. Anne hissediyor, bişeyler olduğunun farkındaydım. İğnenin 13. Günü test verdim 9.09 çıktı. 14. Günü 14 civarlarındaydı. İdrar testi hiç yapmadım. Güvenmiyorum. İdrar verseydim öğrenemicektim belkide. İnşallah hamilesindir, kan ver mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…