- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
.13. Gün ben kaset test yapmıştım çıkmamıştı 16. Gün erken teste çıkmıştı ama sizde gebelik olsa 13. Gün erken gebelik testinde çıkardı sanirim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.13. Gün ben kaset test yapmıştım çıkmamıştı 16. Gün erken teste çıkmıştı ama sizde gebelik olsa 13. Gün erken gebelik testinde çıkardı sanirim
Canım merhaba , bende 20martta iğne oldum.13. Gün ben kaset test yapmıştım çıkmamıştı 16. Gün erken teste çıkmıştı ama sizde gebelik olsa 13. Gün erken gebelik testinde çıkardı sanirim
Merhabalar , dediğim gibi benim 13 gün kaset teste yoktu gebelik sizin ikinci resimde sanki var gibi ama bilemiyorum bir kaç gün daha sabredip tekrarlayın istersenizCanım merhaba , bende 20martta iğne oldum.
8.gun çok çok silikti çizgi gözle zor görünüyordu.
9.10.11.12 biraz netti kan verdim dün 12.gun 3,5 çıktı
Buda bugünkü test 13.gun
Aynen pazartesi bakicam artıkMerhabalar , dediğim gibi benim 13 gün kaset teste yoktu gebelik sizin ikinci resimde sanki var gibi ama bilemiyorum bir kaç gün daha sabredip tekrarlayın isterseniz
Tebrikler, igneden sonra idrar testi yaptiniz mi hiç?Kızlaaarr hamileyiimm dayanamadım bugün kan verdim 9.09 çıktı değerim. Acil doktoru 7 ila 10 günlük çok küçük şuan dedi. Bugün iğnemin 12-13. Günüydü. Allahıma şükürler olsun
Merhaba canim bende 8aydir hamile kalmak istiyorum olmadi gecen hafta kan tahlili yaptirdim tsh 6,95 prolaktinde baya yuksek cikti Endokrinolog dostinex ve letrox verdi Nekadar sure icerisinde hamile kalabilirim acaba Bukadar yukseklik hamilelige engel mi Simdiden tesekkurlerMerabalar benimde TSH yüksek çıkmıştı ihmal etmeyin mutlaka dahiliye gidin. Rabbim hayırlısını nasip etsin sizede inşallah .
Benim TSH 43 küsürdu sizinki bana göre çok çok düşük ben 1 ay TSH düşürmek için ilaç kullandım şuan ismini hatırlamıyorum daha sonrasında direk klomene başladım çatlatma iğnesi oldum çok şükür hamile kaldım siz 8 aydır tedavi görüyormusunuzMerhaba canim bende 8aydir hamile kalmak istiyorum olmadi gecen hafta kan tahlili yaptirdim tsh 6,95 prolaktinde baya yuksek cikti Endokrinolog dostinex ve letrox verdi Nekadar sure icerisinde hamile kalabilirim acaba Bukadar yukseklik hamilelige engel mi Simdiden tesekkurler
Benim TSH 43 küsürdu sizinki bana göre çok çok düşük ben 1 ay TSH düşürmek için ilaç kullandım şuan ismini hatırlamıyorum daha sonrasında direk klomene başladım çatlatma iğnesi oldum çok şükür hamile kaldım siz 8 aydır tedavi görüyormusunus
Senin adina cok sevindim canim Hayir doktorum tsh degeri düsmeden sana hiçbir tedavi veremem dedi Bende buna sasirdim aslinda ama bilmiyorumBenim TSH 43 küsürdu sizinki bana göre çok çok düşük ben 1 ay TSH düşürmek için ilaç kullandım şuan ismini hatırlamıyorum daha sonrasında direk klomene başladım çatlatma iğnesi oldum çok şükür hamile kaldım siz 8 aydır tedavi görüyormusunuz
Merhaba cnm Bende 8aydir hamile kalmak istiyorum gecen ay doktora gittim kan tahlilerimi yaptim tsh 6,95 prolaktinde baya yuksek cikmisti Letrox ve dostinex kullaniyorum Sana sormak istedigim ne kadar zaman içerisinde degerler düser birde bu ilçlari kullanirken Klomen ve catlatma ignesi alabilirmiyimPko vardı bende prolaktinim yüksekti tiroidlerim fazla çalışıyordu 1 sene boyunca ilaç kullanmadan hamile kalmadım sonra doktora gittim Prolaktin ve tiroid hapı kullandım değerlerim normale döndü klomen ve çatlatma iğnesi kullandim iki yumustam büyümüştü çatlatma ignesini oldum ve duphaston da kullandım eğer gebelik oluşursa bebek daha iyi tutunsun diye verdi doktorum 13. Gün test yaptım negatifti 16. Gün pozitif oldu şuan hamileyim çok şükür ilk ignemde sonuç aldim
Merabalar ben Prolaktin ve tiroid için sadece bir ay hap kullandım . Bu hapları kullanırken tedavi olunuyormu olunmuyor mu bilmiyorum ama olunuyordur bence çünkü hamilelikte bile tiroid ilacı kullanan varMerhaba cnm Bende 8aydir hamile kalmak istiyorum gecen ay doktora gittim kan tahlilerimi yaptim tsh 6,95 prolaktinde baya yuksek cikmisti Letrox ve dostinex kullaniyorum Sana sormak istedigim ne kadar zaman içerisinde degerler düser birde bu ilçlari kullanirken Klomen ve catlatma ignesi alabilirmiyim
Evet bende oyle biliyorumMerabalar ben Prolaktin ve tiroid için sadece bir ay hap kullandım . Bu hapları kullanırken tedavi olunuyormu olunmuyor mu bilmiyorum ama olunuyordur bence çünkü hamilelikte bile tiroid ilacı kullanan var