- 3 Mart 2022
- 57
- 64
- 36
Merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre versin öncelikle bende yeni üye oldum. 8 aylık evliyiz doktora gittik eşimin tesleri gayet iyi çıktı bir sorun yom aynı şekilde bendede ama normal şekilde gebelik olmayınca şubat ayına klomen+ovitrelle ile tedaviye başladık. 15 şubatta iğneyi vuruldum ve iğne sonrası kasık bel ağrısı ayak krampları bulantı halsizlik birde yeme isteği oluştu halada devam ediyor ve biraz sabırsız davranarak 12. Günü test yaptım ama tek çizgi çıktı.Hala adet olmadım ve 6 gün gecikmiş şuan adetim ama o kadar çok umudum kırıldı ki tekrar test yapmaya kan vermeye korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım bekleyeyim mi. Normal mi bu gecikme ve ağrılar
Ayy inşAllah ne bileyim ya ben bu ay çok farklı hissediyorum herşeyi kendimi Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin emeğini kucağını boş bırakmasın 12. Gün test tek çizgi çıkınca çok ağladım moralim bozuldu ama hala adet olmadığım için bi ihtimal diyor insan bende bekleyeyimde cumartesi kan vereyim diyorum yada pazar.Geç döllenmeden dolayı da hamileysen bile şu an öğrenemezsin. Benim de kasık ağrım, bel ağrım, akıntım, göğsümde hassasiyet vardı. Dokunamıyordum. Benim adetime 1 hafta vardı herkes bekle, adetin geciksin, acele etme diyordu. Anne hissediyor, bişeyler olduğunun farkındaydım. İğnenin 13. Günü test verdim 9.09 çıktı. 14. Günü 14 civarlarındaydı. İdrar testi hiç yapmadım. Güvenmiyorum. İdrar verseydim öğrenemicektim belkide. İnşallah hamilesindir, kan ver mutlaka.