ÇATLATMA İĞNESİNİ

13. Gün ben kaset test yapmıştım çıkmamıştı 16. Gün erken teste çıkmıştı ama sizde gebelik olsa 13. Gün erken gebelik testinde çıkardı sanirim
Canım merhaba , bende 20martta iğne oldum.
8.gun çok çok silikti çizgi gözle zor görünüyordu.
9.10.11.12 biraz netti kan verdim dün 12.gun 3,5 çıktı
Buda bugünkü test 13.gun

Eklentiler

• IMG_20220402_084206.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20220402_084135.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 93
Canım merhaba , bende 20martta iğne oldum.
8.gun çok çok silikti çizgi gözle zor görünüyordu.
9.10.11.12 biraz netti kan verdim dün 12.gun 3,5 çıktı
Buda bugünkü test 13.gun
Merhabalar , dediğim gibi benim 13 gün kaset teste yoktu gebelik sizin ikinci resimde sanki var gibi ama bilemiyorum bir kaç gün daha sabredip tekrarlayın isterseniz

Kızlaaarr hamileyiimm dayanamadım bugün kan verdim 9.09 çıktı değerim. Acil doktoru 7 ila 10 günlük çok küçük şuan dedi. Bugün iğnemin 12-13. Günüydü. Allahıma şükürler olsun
Tebrikler, igneden sonra idrar testi yaptiniz mi hiç?

Merabalar benimde TSH yüksek çıkmıştı ihmal etmeyin mutlaka dahiliye gidin. Rabbim hayırlısını nasip etsin sizede inşallah .
Merhaba canim bende 8aydir hamile kalmak istiyorum olmadi gecen hafta kan tahlili yaptirdim tsh 6,95 prolaktinde baya yuksek cikti Endokrinolog dostinex ve letrox verdi Nekadar sure icerisinde hamile kalabilirim acaba Bukadar yukseklik hamilelige engel mi Simdiden tesekkurler

Benim TSH 43 küsürdu sizinki bana göre çok çok düşük ben 1 ay TSH düşürmek için ilaç kullandım şuan ismini hatırlamıyorum daha sonrasında direk klomene başladım çatlatma iğnesi oldum çok şükür hamile kaldım siz 8 aydır tedavi görüyormusunuz

Benim doktorumda TSH düşmeden hamile kalma zaten dedi aksatma onun için doktora görün dedi gittim doktora ilaç kullandım işte tekrar kontrol olmadım açıkçası sonrada klomenle hamile kaldım hamilelikte istenilen testlerde TSH yine vardı normale düşmüştü

Merhaba cnm Bende 8aydir hamile kalmak istiyorum gecen ay doktora gittim kan tahlilerimi yaptim tsh 6,95 prolaktinde baya yuksek cikmisti Letrox ve dostinex kullaniyorum Sana sormak istedigim ne kadar zaman içerisinde degerler düser birde bu ilçlari kullanirken Klomen ve catlatma ignesi alabilirmiyim

Merabalar ben Prolaktin ve tiroid için sadece bir ay hap kullandım . Bu hapları kullanırken tedavi olunuyormu olunmuyor mu bilmiyorum ama olunuyordur bence çünkü hamilelikte bile tiroid ilacı kullanan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…