Pcoslu olup normal hamile kalan var mı?

BayanDD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
78
82
88
26
Merhaba arkadaşlar, 15,16 yaşlarından beri pcos tedavisi görüyorum ilk yıllar adetim düzene girsin diye kadın doğum hapı kullandım sonra kendi kendime adet görmeye başladım gittiğim doktor artık kullanmama gerek olmadığını sadece bir tane sol yumurtalıkta küçük kistim olduğunu söyledi 4-5 yıldır ilaçsız adet oluyorum geçen gün yine doktora gittim çocuk düşünmeye başladığımız için doktor hafif derece de posum olduğunu ilaç tedavisene gerek olmadığını düzenli adet gördüğüm sürece sorun olmadığını söyledi ama yinede korkuyorum prolaktin hormonum 26 çıktı kan değerlerinde (en fazla 23 olması lazım) doktor çok fazla değil dedi pcos olup benim gibi düzenli adet gören var mı doğal yollardan çocuk sahibi olabildiniz mi ?

Eklentiler

• IMG_0790.webp
    IMG_0790.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 20
Pcos hamile kalmaya engel değil. Biraz zorlaştırabiliyor ama gebelik olmaz anlamına gelmiyor. Kaç tane pcoslu doğal yolla hamile kalıyor

Pcos hamile kalmaya engel değil. Biraz zorlaştırabiliyor ama gebelik olmaz anlamına gelmiyor. Kaç tane pcoslu doğal yolla hamile kalıyor
Doktorum hafif pcos var dedi zaten ama adetim düzenli olmasına rağmen hormonlarım pcos değerlerine uygun bu durum beni tedirgin ediyor

Doktorum hafif pcos var dedi zaten ama adetim düzenli olmasına rağmen hormonlarım pcos değerlerine uygun bu durum beni tedirgin ediyor
Sana örnek vereyim kanım çok normal pcos değil kistim yok ama gebelikte yok doktor yumurtaların gelişmiyor Buda bir pcos türü dedi 😟

D vitamini kullandığım ay hamile kalmıştım ben. Vitaminlerinize baktırın

Sana örnek vereyim kanım çok normal pcos değil kistim yok ama gebelikte yok doktor yumurtaların gelişmiyor Buda bir pcos türü dedi 😟
Doktorum ultrasondan baktığında sol tarafta sadece 1 tane kistim olduğunu söyledi hiçbir sorun olmayacağında ısrarlı değerlerinde çok kötü değil adette oluyorsun diyor hafif pcos dedi aslında çocuk düşünmeye başladığımız için gittim umarım doktorum haklı çıkar

Doktorum ultrasondan baktığında sol tarafta sadece 1 tane kistim olduğunu söyledi hiçbir sorun olmayacağında ısrarlı değerlerinde çok kötü değil adette oluyorsun diyor hafif pcos dedi aslında çocuk düşünmeye başladığımız için gittim umarım doktorum haklı çıkar
Üzülme stres yapma sakın ne kadardır düşünüyorsun belki hemen olur soğan suyu dene kalan çok kişi var

Prolaktin hormonum biraz fazla ona bile ilaca gerek yok aslında dedi sonra 4 haftada hafta da iki defa kullanılan ilaç verdi
3 ay regl olmayıp hiç regl olmadan hamile kaldım, 3-4 ayda regl olan biriyim 13 yaşından beri :)

Back
X