ÇATLATMA İĞNESİNİ

Magenda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2022
24
11
22
Kızlar merhaba. 1 yıllık evliyim. 6 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamayınca doktora gittim. PCOS olduğumu öğrendim. Hipofiz bezi sorun, hormon bozukluğu ve prolaktin değerimde çok yüksek bir artış vardı. Kilo da almıştım. Çok düzensiz adetlerim vardı. Doktor kilo vermemi söyledi. Toz ilaç verdi. 4-5 aylık bir dönemde o ilacı kullandım. Gebelik gerçekleşmedi. Eşimin sperm hızın da ve hareketliliğin de de yavaşlık çıktı. Üroloji doktoru 2 ay önce eşime klomen verdi. Sigarayı bırakmasını söyledi. Ben 13 kilo verdim, adetlerim düzene girdi. Doktor geçen ay artık iğne tedavisine geçmemizi söyledi. 20 yaşındayım, eşim 29. O sigarayı hala bırakmadı. Adetimin bitiminden sonra, 5 Şubat da bende klomen kullanmaya başladım. 5 gün kullandım ve 16 Şubat da sol yumurtalığımdan karın kısmından iğne oldum. İlk gün ilişki önerdi. Ve 2 gün sonrasında. Bugün iğnenin 7. Günü. 3. Günü sağ yumurtalığıma sancılar girdi. Bıçaklar battı. 5. Günü sol yumurtalığıma aynısı oldu. Şimdi adet günümü bekliyorum. Eğer olmazsam doktor gebelik testi dedi. Umarım tutmuştur. İlk hamilelik belirtileri olarak neler yaşanabilir? Sizin deneyimleriniz nedir? PCOS olan hanımlar, hamile kalabildiniz mi? Hangi yolları denediniz? Konuşmaya sohbete ihtiyacım var, içim içimi yiyor.

inşallah hamilesindir bende femera çatlatma ignesi oldum ilk ay klonun çatlatma ignesi vermişti doktor başka doktora gidince femera çatlatma ignesi. Ve Progestan verdi bu ay adetime 4 gün var bakalım nasıl olacak bence stres yapmamak gerek benimde sağ kasımda batmalar vardı başka birşey yok şuan bilmiyorum ama yine de sohbet amaçlı cevap vermek istedim

Öncelikle hayırlısı olsun. Belirtilere takılma kullanılan ilaçlar yapıyor %90ını. Bende pcosluyum eşiminde sperm sayısı az. Bizde çatlatma iğnesini 3 kere 2 kerede aşılama denedik ama olmadı ilk tüp bebekte oldu şükür umarım bu aşamalara gelmeden tutar sizinki hayırlısı olsun şimdiden

Kaç yaşındasın? Hangi rahatsızlığa sahipsin? Test yaptığında buraya da yaz lütfen

İnşallah çok teşekkür ederim. O aşamalar gözümü çok korkutuyor, hem maddi anlamda hem ruhsal yapıdan bebeğinle sağlıklı huzurlu bir hayatın olsun

Kaç yaşındasın? Hangi rahatsızlığa sahipsin? Test yaptığında buraya da yaz lütfen
.

23 yaşındayım hiç bir rahatsızlığa sahip değilim ama bir yıldır olmuyor daha önce düşük yaptım bir yıl oldu ondan sonra olmadı test daha yapmadım çünkü korkuyorum son 3 umarım regl olmam olursam hemen bilgi veririm siz kullandınız mı yazdıklarımı

Ben klomen kullandım 5 gün sonrasında doktor direk çatlatma iğnesi ovitrelle verdi onu vuruldum inşallah kalbine göre olur herşey

İnşallah çok teşekkür ederim. O aşamalar gözümü çok korkutuyor, hem maddi anlamda hem ruhsal yapıdan bebeğinle sağlıklı huzurlu bir hayatın olsun
Evet maliyetli işlemler biraz. Ruhsal anlamda hiç korkmana gerek yok bence biz çok rahat güzel süreç geçirdik çok şükür sonucada yansıdı bence önemli olan stresten uzak kalmak rahat olmak hayırlısı olsun

Bende de pcos var ama kilo sorunum yoktu. Eşimin de cansız hücre sayısı %95ti. Eşim bu süreçte tavuk yemeyi bıraktı bende femara kullanıyordum. Femaradan sonra aşılamaya geçecektik ama son ay eşime arı sütü yedirdim ve o ay oldu çok şükür

Çok sevindim Allah bağışlasın, arı sütü mü etki etti hamile kalmanıza?

Ben klomen kullandım 5 gün sonrasında doktor direk çatlatma iğnesi ovitrelle verdi onu vuruldum inşallah kalbine göre olur herşey
Bendede aynı durum bugün vuruldum çatlatma iğnesini prolaktinim de yüksek dostinex alıyorum aynı zamanda

Bendede aynı durum bugün vuruldum çatlatma iğnesini prolaktinim de yüksek dostinex alıyorum aynı zamanda
Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah. Bugün 10. Günüm. Sabah göğsümde çok büyük bir hassasiyet le ve acıyla uyandım. Adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısı ama sadece sol tarafıma batan bıçaklar gibi. Sizde yaşıyor musunuz benzeri şeyler?

Amin canım insallah sende hayırlısıyla kavuşursun çatlatma iğnesinden sonra doktora tekrar gittinmi peki ben perşembe günü kontrole gideceğim tekrar bakcak stres yapma lütfen bizim en büyük problemlemimiz stres maalesef 13. Günden sonra erken gebelik testi yapanlar var dene istersen

Hesaplama yaptım 11. Günmüş bu arada doktor beni kontrole çağırmadı hiç adet olursan ara sadece dedi özel olduğu için bide muayene de ayriyeten bi ücret. Evde test var normal 5 gün geçsin yapayım diyorum

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım haber ver burdan mutlaka

Bahsettiğiniz belirtiler hamilelik belirtisi inşallah tutmuştur ama umutlandirmakta istemem iğne etkisi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…