ÇATLATMA İĞNESİNİ

23 yaşındayım hiç bir rahatsızlığa sahip değilim ama bir yıldır olmuyor daha önce düşük yaptım bir yıl oldu ondan sonra olmadı test daha yapmadım çünkü korkuyorum son 3 umarım regl olmam olursam hemen bilgi veririm siz kullandınız mı yazdıklarımı
Rahatsızlığın yoksa ovulasyon testi ile denemenizi öneririm. Bir kere düşük yaptıysanız hamile kalmanızda bir sorun yok demektir... Bende 2 düşük üstüne hamile kaldım.. ovulasyon takibi yumurtlama zamanı ilişki çok önemli 👍

Rahatsızlığın yoksa ovulasyon testi ile denemenizi öneririm. Bir kere düşük yaptıysanız hamile kalmanızda bir sorun yok demektir... Bende 2 düşük üstüne hamile kaldım.. ovulasyon takibi yumurtlama zamanı ilişki çok önemli 👍
Progestan kullandığım için ne zaman regl olacağımı bilmiyorum eger bu ay da olmazsa onu da denerim teşekkür ederim 🌸

Bende de pcos var ama hormonlar hep normal çıkıyordu doktorum ultrasonda ve amh sonucuna göre teşhis koydu adetlerim duzensizdi 2 ay hap kullandım 2. Ay regl de gittim letu hap verdi 10 gün sonra kontrole gittim yumurta çatlamadı iğne vurdu 2 gün sonra çağırıp 1 hafta değerlendirdik çok şükür tuttu ilk denemede içini ferah tut kötü dusunceleri uzaklaştır kendinden stres herşeyin düşmanı 🥰

Bende de pcos var ama hormonlar hep normal çıkıyordu doktorum ultrasonda ve amh sonucuna göre teşhis koydu adetlerim duzensizdi 2 ay hap kullandım 2. Ay regl de gittim letu hap verdi 10 gün sonra kontrole gittim yumurta çatlamadı iğne vurdu 2 gün sonra çağırıp 1 hafta değerlendirdik çok şükür tuttu ilk denemede içini ferah tut kötü dusunceleri uzaklaştır kendinden stres herşeyin düşmanı 🥰
İnşallah Stres etmiyordum ama bu ay çok stresliydim çünkü kullandığım progestan hakkında bir sürü şeyler duyduğum için hep kendimi ya hamileysem diyordum geri progestan etkisi mi acaba deyip üzülüyorudm bundan önce kimyasal gebelik de geçirdim erken gebelik testleri silik çizgi çıkarıyor deyince geri stresleniyorum 😐 çok mutlu oldum senin adına çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin 🌸🙏🏻

İnşallah Stres etmiyordum ama bu ay çok stresliydim çünkü kullandığım progestan hakkında bir sürü şeyler duyduğum için hep kendimi ya hamileysem diyordum geri progestan etkisi mi acaba deyip üzülüyorudm bundan önce kimyasal gebelik de geçirdim erken gebelik testleri silik çizgi çıkarıyor deyince geri stresleniyorum 😐 çok mutlu oldum senin adına çok sevindim allah isteyen herkese nasip etsin 🌸🙏🏻
Hiç belirti arama kendinde boşver sen iğnenin 14. Günü yap ya da biraz bekle adet gününü en doğru sonuç öyle oluyor erken öğrenmek de çok iyi değil çünkü o da ayrı bir stres 🥲 çok teşekkür ederim amiiiin😍😍

Hiç belirti arama kendinde boşver sen iğnenin 14. Günü yap ya da biraz bekle adet gününü en doğru sonuç öyle oluyor erken öğrenmek de çok iyi değil çünkü o da ayrı bir stres 🥲 çok teşekkür ederim amiiiin😍😍
İğnemin bugün 16. Günü sün silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testinde ama yorumlara yaptığım markanın silik çıkabileceğini yazmışlar kaset testte ise belli olmuyor

İğnemin bugün 16. Günü sün silik çizgi çıkmıştı erken gebelik testinde ama yorumlara yaptığım markanın silik çıkabileceğini yazmışlar kaset testte ise belli olmuyor
16. Günü genelde doğru sonuç veriyor ama iğneyle olduğu için geç döllenme pek olmuyor benim bildiğim kan verme ihtimalin yok mu direk en doğru sonuç olur erken gebelik testlerinde yanılma payı oluyormuş okudum bende kaset testi de başka bir marka dene ya da

16. Günü genelde doğru sonuç veriyor ama iğneyle olduğu için geç döllenme pek olmuyor benim bildiğim kan verme ihtimalin yok mu direk en doğru sonuç olur erken gebelik testlerinde yanılma payı oluyormuş okudum bende kaset testi de
16. Günü genelde doğru sonuç veriyor ama iğneyle olduğu için geç döllenme pek olmuyor benim bildiğim kan verme ihtimalin yok mu direk en doğru sonuç olur erken gebelik testlerinde yanılma payı oluyormuş okudum bende kaset testi de başka bir marka dene ya da
Çarşamba gününe kadar bekleyeyim olmazsa veririm çünkü akıntı falan olmadı henüz 😐

Kızlar merhaba. 1 yıllık evliyim. 6 ay korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamayınca doktora gittim. PCOS olduğumu öğrendim. Hipofiz bezi sorun, hormon bozukluğu ve prolaktin değerimde çok yüksek bir artış vardı. Kilo da almıştım. Çok düzensiz adetlerim vardı. Doktor kilo vermemi söyledi. Toz ilaç verdi. 4-5 aylık bir dönemde o ilacı kullandım. Gebelik gerçekleşmedi. Eşimin sperm hızın da ve hareketliliğin de de yavaşlık çıktı. Üroloji doktoru 2 ay önce eşime klomen verdi. Sigarayı bırakmasını söyledi. Ben 13 kilo verdim, adetlerim düzene girdi. Doktor geçen ay artık iğne tedavisine geçmemizi söyledi. 20 yaşındayım, eşim 29. O sigarayı hala bırakmadı. Adetimin bitiminden sonra, 5 Şubat da bende klomen kullanmaya başladım. 5 gün kullandım ve 16 Şubat da sol yumurtalığımdan karın kısmından iğne oldum. İlk gün ilişki önerdi. Ve 2 gün sonrasında. Bugün iğnenin 7. Günü. 3. Günü sağ yumurtalığıma sancılar girdi. Bıçaklar battı. 5. Günü sol yumurtalığıma aynısı oldu. Şimdi adet günümü bekliyorum. Eğer olmazsam doktor gebelik testi dedi. Umarım tutmuştur. İlk hamilelik belirtileri olarak neler yaşanabilir? Sizin deneyimleriniz nedir? PCOS olan hanımlar, hamile kalabildiniz mi? Hangi yolları denediniz? Konuşmaya sohbete ihtiyacım var, içim içimi yiyor.
Çatlatma iğnesi ike gebeyim cnm ilk denemeyle 5 hafta oldu bugün

Sizin süreciniz nasıldı
Pko vardı bende prolaktinim yüksekti tiroidlerim fazla çalışıyordu 1 sene boyunca ilaç kullanmadan hamile kalmadım sonra doktora gittim Prolaktin ve tiroid hapı kullandım değerlerim normale döndü klomen ve çatlatma iğnesi kullandim iki yumustam büyümüştü çatlatma ignesini oldum ve duphaston da kullandım eğer gebelik oluşursa bebek daha iyi tutunsun diye verdi doktorum 13. Gün test yaptım negatifti 16. Gün pozitif oldu şuan hamileyim çok şükür ilk ignemde sonuç aldim

Pko vardı bende prolaktinim yüksekti tiroidlerim fazla çalışıyordu 1 sene boyunca ilaç kullanmadan hamile kalmadım sonra doktora gittim Prolaktin ve tiroid hapı kullandım değerlerim normale döndü klomen ve çatlatma iğnesi kullandim iki yumustam büyümüştü çatlatma ignesini oldum ve duphaston da kullandım eğer gebelik oluşursa bebek daha iyi tutunsun diye verdi doktorum 13. Gün test yaptım negatifti 16. Gün pozitif oldu şuan hamileyim çok şükür ilk ignemde sonuç aldim
Bende de 16. Gün erken gebelik testi pozitifti ama bugün pembe leke geldi yarın adet olacağım büyük ihtimalle çok üzüldüm bende femera çatlatma ignesi Progestan kullanmıştım adet belirtim yoktu göğüste hassasiyet falan moralim çok bozuldu hamileyim sanmıştım silik çizgiyi görünce ama değilim

Bende de 16. Gün erken gebelik testi pozitifti ama bugün pembe leke geldi yarın adet olacağım büyük ihtimalle çok üzüldüm bende femera çatlatma ignesi Progestan kullanmıştım adet belirtim yoktu göğüste hassasiyet falan moralim çok bozuldu hamileyim sanmıştım silik çizgiyi görünce ama değilim
Belkide pembe leke yerleşme kanamasidir adet olana kadar umut var inşallah hamilesinizdir

Çarşamba gününe kadar bekleyeyim olmazsa veririm çünkü akıntı falan olmadı henüz 😐
Kan ver kesinlestir ama akıntı falan herkeste olan birşey değil bazıları hiç belirtisiz hamile olduğunu öğreniyor belirtileri düşünme rabbim nasip etsin isteyen herkese 😍

Bnde hiç yok ama gebeyim heekezde olcak olmasa gebe değil diye birşey yok herkezde farkli ağrı yoksa yoktur varsa vardır diye kafana takma bnce bnde hiç olmadı şükür 5 haftalık gebeyim mesela ağrı sızı sancı hassasiyet aklına ne gelirse gebelikte olan belirti hiç yok gram yok

X