Kac gun kaldi adetine
Yok canim ama bacaklarm sizliyo goguslerimin sizlamasi gecinc3 genelde adet oluyorum az kaldi sizisi13 gun sen oldunmu
Saglik ocagina git canim kanda baktir yarin sabah 9 gibi gidersin ben oyle yaptim netten takip ettim tahlil.com danAman ne bilim Ya ona verilen paraya aciyorum artik :)hic bir umutlanmam yok yani.gercekten gecen ay nasildim bu ay nasilim yani cok dengesiz bir ruh halim var
Canim ne bilim ya doktora gitmek istemiyorum ki yoksa kendi doktorum var ama hic guvenim kalmadi benim belirtilere filan adet olucam ya oyle inaniyorm bu ay da olmadi benceSaglik ocagina git canim kanda baktir yarin sabah 9 gibi gidersin ben oyle yaptim netten takip ettim tahlil.com dan
Benim karnimin sag tarafi aciyo sizi tbi ya bilen var mi nedenYok canim ama bacaklarm sizliyo goguslerimin sizlamasi gecinc3 genelde adet oluyorum az kaldi sizisi
Gidebilirsen bi doktora gozuk bence ozele gitmene gerek yok devletten al randevu kafan.rahatlasn yada cok strest yapiyosun kendine oyuzden belirtileri yasiyr olabilirsn ama insallah hamilesindr gercekten cok sevinirmBenim karnimin sag tarafi aciyo sizi tbi ya bilen var mi neden
Sen naptin oldun mu adet kac gn gectiGidebilirsen bi doktora gozuk bence ozele gitmene gerek yok devletten al randevu kafan.rahatlasn yada cok strest yapiyosun kendine oyuzden belirtileri yasiyr olabilirsn ama insallah hamilesindr gercekten cok sevinirm
Zaten doktora gitmiyorsunki saglik ocagina kan vereceksin bthcg baktiracam demen yeterli yarin sabah olmasan git benceCanim ne bilim ya doktora gitmek istemiyorum ki yoksa kendi doktorum var ama hic guvenim kalmadi benim belirtilere filan adet olucam ya oyle inaniyorm bu ay da olmadi bence
Ayy ne bili yaa naza filan cekmiyorum.valla artik test yapa yapa gina geldi . yarn olurum zaten belkide olmusumdr :) ben kendime konduramiyrm hamileligi cunku diger ay cok uzuldm bu ay Rabbimin izniyle cok rahatm doktora gitmedgm her gunu tatil ilan ediyrm :):)Zaten doktora gitmiyorsunki saglik ocagina kan vereceksin bthcg baktiracam demen yeterli yarin sabah olmasan git bence
Cok korkuyrm hic cesaretm yk valla yksa niye yapmiyimSen git git ne bekliyon bagri idrar testi yap a a a :) bana kmse bsy dmckmi
Catlatma ignemi vurulali 16.gun bugun ama 20.gunde olan varmis her isim terstir bnm kesin 20.gunde olurm yada 21 :):)Sen naptin oldun mu adet kac gn gecti
Sen hamilesin bnce bana ole geliyo hislerim kuvvetlidir benm bak sabah test al yap kiz cikacak bak gor miden bulaniyomuCok korkuyrm hic cesaretm yk valla yksa niye yapmiyim
:):) hislerini yiyim.senin kiz alemsin valla . yok bulantim daha dur kizne bulantisiSen hamilesin bnce bana ole geliyo hislerim kuvvetlidir benm bak sabah test al yap kiz cikacak bak gor miden bulaniyomu