Çatlatma iğnesi 10. Gün

Aynen öyle ben çatlatma iğnesi vurulduğum 11. gün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı 14. Gün yaptım negatif çıktı daha sonra konjonktvit oldum antibiyotikli göz damlası kullanabilmem için gebelik olmaması gerekiyormuş kan verdim beta hcg negatif çıktı yani15. Gün de. Bugün 18. Gün ve yoğun kaşık ağrım var adet olcam galiba

Kan verseydin beta takip etseydin keske

Benim attığım testte mi silik çizgi var? Ben normalde baktığımda görmüştüm sanki ama görmek istediğim için gördüm sanıyodum. Görebildiniz mi sizde?
Fotoğrafın renkleriyle oynadım sadece hayalet çizgi görmek istersen var gibi :) 2-3 gün daha geçsin olmazsa tekrarlarım testi

Eklentiler

• IMG_8871.jpeg
    IMG_8871.jpeg
    276 KB · Görüntüleme: 17
İnşallah siz ne durumdasınız?
Benim 7günüm kaşıklarm ağrıyor çok ayakta kalinca sesli konuşunca belimde krap gibi bsyler var hayla cekiyorm ilacın etkisi galiba karnim fln agriyinca flnda kaşıklam agriyo iğneden önce öyle bsy yoktu iğne etkisi galiba sizin 7gunlerde nsldi acaba

Kızlar ben 6 kasımda catlatma ignesi vuruldum bnle bir vurulanlar varmi birlikte takip edelim ❤️‍🔥
3 kasımda çatlatma iğnesi 4 kasım p.tesi de aşılama oldum. 18 doktor gel kanda bakalım dedi bekliyorum. 5. 8. Ve 10 . Gün test yaptım silik çıktı bir tanesi bariz belli silik çıktı. 14 kasım bu gün adet günüm bakalım ne olacak

Benim 7günüm kaşıklarm ağrıyor çok ayakta kalinca sesli konuşunca belimde krap gibi bsyler var hayla cekiyorm ilacın etkisi galiba karnim fln agriyinca flnda kaşıklam agriyo iğneden önce öyle bsy yoktu iğne etkisi galiba sizin 7gunlerde nsldi acaba
Ayhh inslah bebis gelmiştir ya allahim herkese nasip etsn ya olcak pozitif ol🤎❤️‍🔥

3 kasımda çatlatma iğnesi 4 kasım p.tesi de aşılama oldum. 18 doktor gel kanda bakalım dedi bekliyorum. 5. 8. Ve 10 . Gün test yaptım silik çıktı bir tanesi bariz belli silik çıktı. 14 kasım bu gün adet günüm bakalım ne olacak
Ayhh inslah bebis gelmiştir ya allahim herkese nasip etsn ya olcak pozitif ol🤎❤️‍🔥

Benim açıkcası iğneyi vurulduğun ertesi gün biraz sancım oldu sonrasında hiç bişey hissetmedim normaldim…

Arkadaşlar iğneyi vurulalı bugün 18. günüm hafif pembemsi akıntı geldi acaba adet mi oldum 2 gündür de kasık ağrılarım oluyordu. Geçen ayda 16 ekimde olmuştum ama adet zamanı çatlatma iğnesine göre hesaplanıyormuş, önce ki aya göre değil.

X