Diğer teste silik Bi çizgi var gibi kan verseneBugün yaptım yok gibi gözüküyor ama regl de olmadım…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer teste silik Bi çizgi var gibi kan verseneBugün yaptım yok gibi gözüküyor ama regl de olmadım…
Aynen öyle ben çatlatma iğnesi vurulduğum 11. gün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı 14. Gün yaptım negatif çıktı daha sonra konjonktvit oldum antibiyotikli göz damlası kullanabilmem için gebelik olmaması gerekiyormuş kan verdim beta hcg negatif çıktı yani15. Gün de. Bugün 18. Gün ve yoğun kaşık ağrım var adet olcam galiba
10 kasımda verdim beta negatif çıktı o yüzden vermedim tekrar. Adet olmazsam hafta sonu vericem tekrarKan verseydin beta takip etseydin keske
Inslah tutmuştur ya allahim nasip etsn ya10 kasımda verdim beta negatif çıktı o yüzden vermedim tekrar. Adet olmazsam hafta sonu vericem tekrar
Benim attığım testte mi silik çizgi var? Ben normalde baktığımda görmüştüm sanki ama görmek istediğim için gördüm sanıyodum. Görebildiniz mi sizde?Diğer teste silik Bi çizgi var gibi kan versene
Fotoğrafın renkleriyle oynadım sadece hayalet çizgi görmek istersen var gibi :) 2-3 gün daha geçsin olmazsa tekrarlarım testiBenim attığım testte mi silik çizgi var? Ben normalde baktığımda görmüştüm sanki ama görmek istediğim için gördüm sanıyodum. Görebildiniz mi sizde?
Ayhh hadi hayırlısı ya olcak olcak pozitif olmamız lzmFotoğrafın renkleriyle oynadım sadece hayalet çizgi görmek istersen var gibi :) 2-3 gün daha geçsin olmazsa tekrarlarım testi
Siz de fark ettiniz mi çizgiyi? :) ben sanmıyorum da ümidim yok gibiAyhh hadi hayırlısı ya olcak olcak pozitif olmamız lzm
Bn gördüm gibi inalah olck pozitif olSiz de fark ettiniz mi çizgiyi? :) ben sanmıyorum da ümidim yok gibi
İnşallah siz ne durumdasınız?Bn gördüm gibi inalah olck pozitif ol
Benim 7günüm kaşıklarm ağrıyor çok ayakta kalinca sesli konuşunca belimde krap gibi bsyler var hayla cekiyorm ilacın etkisi galiba karnim fln agriyinca flnda kaşıklam agriyo iğneden önce öyle bsy yoktu iğne etkisi galiba sizin 7gunlerde nsldi acabaİnşallah siz ne durumdasınız?
3 kasımda çatlatma iğnesi 4 kasım p.tesi de aşılama oldum. 18 doktor gel kanda bakalım dedi bekliyorum. 5. 8. Ve 10 . Gün test yaptım silik çıktı bir tanesi bariz belli silik çıktı. 14 kasım bu gün adet günüm bakalım ne olacakKızlar ben 6 kasımda catlatma ignesi vuruldum bnle bir vurulanlar varmi birlikte takip edelim
Ayhh inslah bebis gelmiştir ya allahim herkese nasip etsn ya olcak pozitif olBenim 7günüm kaşıklarm ağrıyor çok ayakta kalinca sesli konuşunca belimde krap gibi bsyler var hayla cekiyorm ilacın etkisi galiba karnim fln agriyinca flnda kaşıklam agriyo iğneden önce öyle bsy yoktu iğne etkisi galiba sizin 7gunlerde nsldi acaba
Ayhh inslah bebis gelmiştir ya allahim herkese nasip etsn ya olcak pozitif ol3 kasımda çatlatma iğnesi 4 kasım p.tesi de aşılama oldum. 18 doktor gel kanda bakalım dedi bekliyorum. 5. 8. Ve 10 . Gün test yaptım silik çıktı bir tanesi bariz belli silik çıktı. 14 kasım bu gün adet günüm bakalım ne olacak
Benim açıkcası iğneyi vurulduğun ertesi gün biraz sancım oldu sonrasında hiç bişey hissetmedim normaldim…Benim 7günüm kaşıklarm ağrıyor çok ayakta kalinca sesli konuşunca belimde krap gibi bsyler var hayla cekiyorm ilacın etkisi galiba karnim fln agriyinca flnda kaşıklam agriyo iğneden önce öyle bsy yoktu iğne etkisi galiba sizin 7gunlerde nsldi acaba
İnşallah burda dört gözle bekleyen herkese hepimize. Çok fazla belirtim yok. Sadece ara sıra kasıkda batma var o kadar.Ayhh inslah bebis gelmiştir ya allahim herkese nasip etsn ya olcak pozitif ol
Herkeste aynı beriltiler olmuyor cnmBenim açıkcası iğneyi vurulduğun ertesi gün biraz sancım oldu sonrasında hiç bişey hissetmedim normaldim…
Anldm cnmBenim açıkcası iğneyi vurulduğun ertesi gün biraz sancım oldu sonrasında hiç bişey hissetmedim normaldim…