- 29 Aralık 2010
- 1.244
- 437
- 31
Yok olucam ) ben vucudumu cok iyi tanıyorumİnslh olmazsin canmm yaaa ole strs yapma pskolojik olarak agrida olur .olmucam adet de yada dusunme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olucam ) ben vucudumu cok iyi tanıyorumİnslh olmazsin canmm yaaa ole strs yapma pskolojik olarak agrida olur .olmucam adet de yada dusunme
Adı ne canım gideriz tabi ne olacakBn ist.dan geln geldim ankaraya sana bsy dcm ama yaparmisin blmem uskudarda ermis aktar var dusuk yapan blmem ne herseye herseye ilac yapiyo ben kardesime bile ilac aldm orda n saglik icin amaliyat olcakti olmadi al nettn numrasini ara konus kargoda yapiyo hic korkma saglikli bn bile aldim kendime tutmazsa bkac ay icecem gebe kaliyim die dusuk icinde yapiyo bitkiden karisim
Amin canım insallahAynen haklisin canmm alah sanada banada herkese isteyenlere nasip etsin
Tamam canım cok sagol Allah razı olsunUskdar ermis aktar anlat hersyi o soler zten sana al nosunu nttn
Benimde sisdi hatta 14 haftama kadar sisdi gaz olusuyor hormon yuksek olunca insallah gebeliktendir cnmAllah razı Olsun canım moral verdin insallah yarına kadar olmazsam yaparım karnım aşırı şiş ama nıye boyle Oldu anlamadım
Hic sanmiyorum ama insallah oyledir canim yani gecen ay cok heveslendim kesin hamileyim dedim sonu husran olunca bu ay kafama hic takmadim . bugun catlatma ignemin 15.gunu ama yarn kesin olurmBenimde sisdi hatta 14 haftama kadar sisdi gaz olusuyor hormon yuksek olunca insallah gebeliktendir cnm
Yok canim daha olmadim test de yapmadim hic umursamadimNptn cnm adet oldun mu
Yok canim cok erken daha biraz daha bekle Hamile olunca 9ay nasil bekliceksin:)Bnde ole aynen bn yapsam bu aralar ckmaz dimi
Kaptirma kendini bak sonra cok uzulursun kafani rahatlatmaya calis kalk bakim yatsi namazini kil kilmadiysan dua et hadi bakimBn 6 aylik dgrrum :)gobegime sanci gbi hafif agri giriyo kasima felan ya hic bole olmuyodum ne etkili igneymis ilacmis
canimsin yaTamam cnmmmmm:)