- 29 Aralık 2010
- 1.244
- 437
- 31
Ya bence git ne olacak ki dayanamiyrm de belkkde cocuk tutnmaya.calisiydrBen yarin gtsem mi napsam ya karnimin sag tarafina sanci giriyo rahmim agriyo sanki belim felan beklesem mi biraz daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bence git ne olacak ki dayanamiyrm de belkkde cocuk tutnmaya.calisiydrBen yarin gtsem mi napsam ya karnimin sag tarafina sanci giriyo rahmim agriyo sanki belim felan beklesem mi biraz daha
Yok canim igne vuruldm bencede erken ya gec ogreniym ne olacak varsa vardir yksa.zaten bu rahatligimla.adetm gelir :)Haaa sen igne oldun ben gecen ay oldun bu ay etkisi suruyoya o nu bekliyon sandim ben daha test icin erken ozman canm ya ama bellide olmuyo kminin cikiyo benm ckmamisti gercktete yoktu zatwn
Tutnmaya calisinca sancimi oluyo ki hic blmuyom bsy ya cok cahalimmmYa bence git ne olacak ki dayanamiyrm de belkkde cocuk tutnmaya.calisiydr
Sen ne zaman yapmistn igneden snra testiErken daha ama sen dikkat et kendine agir kaldirma hoplayip ziplama zaten cok sanci yapiyo o igne berbat bsy
:)birak cahil kal bu konularda ne kadr az sey ogrenirsen o kadr iyi olur . yarn bence gidebilirsen gt ama sabrederm dersen sabret tabikiTutnmaya calisinca sancimi oluyo ki hic blmuyom bsy ya cok cahalimmsm
Afern kz sana heh soyle ol yabirak sal gitsinAdet sncsidir bnmde ya amnnn dglmdir hmile snmiyom hicte gtmm bklicm
Sende ne sabirsizsn canm 9.gun yapilirmi :) bana kalsa 1ay daha beklerm dusuk tehlikem olmasa insallah olmaz bi daha da9.gun 15 gun fln hp ypiyodum adetme kdr ckmiyodu
:))kimse catlatma ignesi vurulmamis demekki bu ay:).:))). Bzden baskada konusan yk galiba kimse bsy demiyo
Bnm rahm duvarim inceymis ama bu ay ilac fln bsy vermediSende ne sabirsizsn canm 9.gun yapilirmi :) bana kalsa 1ay daha beklerm dusuk tehlikem olmasa insallah olmaz bi daha da
Neblimm kizlar hic bsy demiyo okadar sey sorduk hicc tk yok kizlar yatiyo galba:))kimse catlatma ignesi vurulmamis demekki bu ay:)
İnsallahnAllahtan umit kesilmez bak ne buldum nette benim 1 hafta daha beklemem lazim bosuna teste para vermiyim Yumurta çatlatma iğnesikullanıldıktan 2-3 hafta sonra hala adet görülmüyorsa gönül rahatlığıyla gebelik testi yapılabilir. Çatlatma iğnesinden sonra adet gecikmesinin 2-3 haftayı geçmesi gebeliğe işarettir.Neblm yaa cok heycanliydim olcak die bekliyodum neblim amannn nesee hayirlisi baklmm belki hamileyizdr