- 21 Şubat 2018
- 284
- 122
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Bu arada bende gittigidiyordan siparis verdim 25 adet gebelik testii :))) yarin gelir sanirimm cuma gununden baslarim yapmaya 10. Gunum oluyor cuma.
12 ve 15 ci günü yapıldı Cnm iğneden sonra ilki 2.0 çıktı ikinci 1.2 yanı negatifNe zmn yapıldı kan testi canım
1 mart bat ondan yaptım inş vardırÜzülmek yok allah büyük elbet olacak vaktini bekliyordur ayrıca test yapmak için acele etmişsin sanki
Benim 1 taneydi yumurta menogon iğne yedim bide 5 tane mm de söylemedi dr bakalım neler olacakHadi ya ozaman olabilir mi benimki ya. Baktım genelde herkesin 10 günden sonra negatif çıkmış hep. İki tane yumurtam vardı ve ikisi aynı boyut ve olgunluktaydı doktorum hadi ikiz bekliyorum senden demişti içime de öyle doğuyor ama bakalım kısmet. Kasık ve göğüs ağrım çok fazla var ama ya adet olucam yada bebiş var ondan
1 mart bat ondan yaptım inş vardır
Aynen aylar geçti sanki geçmiyor günler inş vardır yaa çok hazırlamıştım bu ay olacak diyerek kendimiAma 10 gune kadar igne etkisi.. ondan sonrasida anca dollenmesi icin bikac gun lazim olabilir hemen cikanda var tabii tamamen kisinin bunyesine bagli. yarin obur gun yine yap bakalim.. ayy gunler hic gecmiyo zaten daha 7. Gunum ama sanki aylar gecmiss gibiii
Yok kan vere vere utanıyorum artık idrar testi yaptım canm. Yılmak değilde oğlum çok istiyor iş yerinden ayrılmak istiyorum sırf hamilelik olursa diyerek ayrılmıyorum hayırlısı hepimiz için inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbimKan tahlili değilse şakın ümitsizliğe kapılma aşılama yaptıran bir üyeden okudum bat günü bile idrar negatif çıkmış kan tahlili pozitif hatta diyordu ki kan tahlilinin üzerinden 4 gün geçti hâla idrar negatif gösteriyor üzülme sakın yoksa bile burada bırakmıycaz bu işi yılmak yok
Yok kan vere vere utanıyorum artık idrar testi yaptım canm. Yılmak değilde oğlum çok istiyor iş yerinden ayrılmak istiyorum sırf hamilelik olursa diyerek ayrılmıyorum hayırlısı hepimiz için inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim
İğneden sonra 14.günüm bugün gelen giden yok sizler iğneden kaç gün sonra adet oldunuz
E sen o zaman yarın kan testi yapacaksın değil mi hiç bir belirti var mı sen anlat bizden daha öncesinBizlerde gün sayıyoruz canım
Bizlerde gün sayıyoruz canım[/QUOHepimiz için hayırlısı olsun diyelim o zaman bakalım hangimiz önce sonuç alcak
Yoo kan testi yapmicam gecikirsem yaparım diye düşündüm bugün biraz vucudum agrıyodu ama gecti şimdi iyiyim siz ne zaman vuruldunuz ben 13 şubatta vuruldumE sen o zaman yarın kan testi yapacaksın değil mi hiç bir belirti var mı sen anlat bizden daha öncesin
Bendede değişiklik yok bugunn oylece beklemedeyimm.. dedigim gibi gunler gecmek bilmiyor hadi bakalim yarina insallah görürsün cift çizgiyi gerci daha erken cikmasi icin yinede insan merak ediyor isteYok bugün yapmadım yarın yapıcam gün aşırı bakalım 3 Mart zaten 15. Gün kan tahlili yaptırırım senden ne haber
Yoo kan testi yapmicam gecikirsem yaparım diye düşündüm bugün biraz vucudum agrıyodu ama gecti şimdi iyiyim siz ne zaman vuruldunuz ben 13 şubatta vuruldum
Allah razı olsun cnm hepimizin gönlndeki olsun hayırlıysa tabiiBen 16 şubatta vuruldum yani 10. Gün doktor bana 15 gün sonra test yaparsın dedi zaten tam bat gününe denk geliyor yani 3 Mart hepimiz için mutlu haberler nasip etsin allah gerçi tek yumurta bir de kistle yaş 38 menapozumada az kalmış biraz zor ama sizlerin mutlu haberi bile beni mutlu eder
Bendede değişiklik yok bugunn oylece beklemedeyimm.. dedigim gibi gunler gecmek bilmiyor hadi bakalim yarina insallah görürsün cift çizgiyi gerci daha erken cikmasi icin yinede insan merak ediyor iste
Bnm de normal bat 3 mart ama iğneden 14 gün sonra adet gelebiliyomuş doktorum bana su gn gel demedi en son igneyi verdi o kadar gecikirsem inşşllh giderim zatenAllah razı olsun cnm hepimizin gönlndeki olsun hayırlıysa tabii
Bnm de normal bat 3 mart ama iğneden 14 gün sonra adet gelebiliyomuş doktorum bana su gn gel demedi en son igneyi verdi o kadar gecikirsem inşşllh giderim zaten