Çatlatma iğnesi 10. Gün

Eklentiler

• IMG_1867.jpeg
    IMG_1867.jpeg
    63,1 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar ben de bu ay ilk defa letu estrofem ve duphaston kullandım sol tüpüm tıkalı sağ tarafımda 19mm yumurtam oluştu ve ovitrelle iğneyle doktorum çatlattı. 36 saat sonra ilişki ve akabinde gün aşırı dedi biz ilk 3 günü değerlendirdik. Dün iğne gününü saymazsam 10. Gündü bende maalesef dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı belirti olarak 3 gündür bir halsizliğim var ve bugün alt karnımda ağrı gibi sızı şeklinde arada olan ağrım var böyle olup gebelik öğrenen var mı?

Merhaba kızlar ben de bu ay ilk defa letu estrofem ve duphaston kullandım sol tüpüm tıkalı sağ tarafımda 19mm yumurtam oluştu ve ovitrelle iğneyle doktorum çatlattı. 36 saat sonra ilişki ve akabinde gün aşırı dedi biz ilk 3 günü değerlendirdik. Dün iğne gününü saymazsam 10. Gündü bende maalesef dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı belirti olarak 3 gündür bir halsizliğim var ve bugün alt karnımda ağrı gibi sızı şeklinde arada olan ağrım var böyle olup gebelik öğrenen v

Sizin nasıldı tedavi süreciniz yumurta kaç mm iken vuruldunuz?
Ben adet olamıyorum polistik var dediler dushapton kullandım adet oldum gittim sonra letu verdi onlri kullandım sol 20cm oldu catlatma ignesi verdi kullandım 6 kasımda ve gzl haberi bekliyorm 20sine kdr Allah bütün herkese en güzel zamanda anne olmayı nasip etsn inalah olcakta Allahın izniyle siz pozitif olunda testlerde pozitif olsn 🫶🏻

Ben adet olamıyorum polistik var dediler dushapton kullandım adet oldum gittim sonra letu verdi onlri kullandım sol 20cm oldu catlatma ignesi verdi kullandım 6 kasımda ve gzl haberi bekliyorm 20sine kdr Allah bütün herkese en güzel zamanda anne olmayı nasip etsn inalah olcakta Allahın izniyle siz pozitif olunda testlerde pozitif olsn 🫶🏻
Benim adetlerim düzenli ama bana da polikistik over var dedi doktorum geçen ay hsg çektirdim iki tarafımda kapalıymış sağ tarafım açıldı ve tek yumurta olgunlaştı 1 tane kimyasal gebeliğim var bende sizin gibi duphaston ve estrofem kullandım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı ömürlü evlatlarımız olsun birbirimizi güncelleyelim 🫶🏻

Benim adetlerim düzenli ama bana da polikistik over var dedi doktorum geçen ay hsg çektirdim iki tarafımda kapalıymış sağ tarafım açıldı ve tek yumurta olgunlaştı 1 tane kimyasal gebeliğim var bende sizin gibi duphaston ve estrofem kullandım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı ömürlü evlatlarımız olsun birbirimizi güncelleyelim 🫶🏻
Amin cnm senin kaçıncı günün bugün durum nsl bide estrofem ne için kullandın

Amin cnm senin kaçıncı günün bugün durum nsl bide estrofem ne için kullandın
Benim bugün 13. Günüm iğne gününü saymazsam yani kendimi adet olucak gibi hissetmiyorum ama hamile gibi de hissetmiyorum durumlar karışık 😬 estrofemi niye verdi bilmiyorum inan ki

X