- 13 Ekim 2024
- 127
- 27
- 27
İnşallah güzel haberler alırsınızBende yarın kan vericem dua edelim birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel haberler alırsınızBende yarın kan vericem dua edelim birbirimize
inşallah rabbim nasip eder isteyen herkeseBende yarın kan vericem dua edelim birbirimize
Amin teşekkür ederimmİnşallah güzel haberler alırsınız
Silik çıktı sanki ikinci çizgiSonuç ne
Çok fazla da güvenmeyin sonuca ama yine de kan verin benceSilik çıktı sanki ikinci çizgi
20 mm diye hatırlıyorumYumurtanız kaç mm iken yapmıştınız
Merhaba kızlar ben de bu ay ilk defa letu estrofem ve duphaston kullandım sol tüpüm tıkalı sağ tarafımda 19mm yumurtam oluştu ve ovitrelle iğneyle doktorum çatlattı. 36 saat sonra ilişki ve akabinde gün aşırı dedi biz ilk 3 günü değerlendirdik. Dün iğne gününü saymazsam 10. Gündü bende maalesef dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı belirti olarak 3 gündür bir halsizliğim var ve bugün alt karnımda ağrı gibi sızı şeklinde arada olan ağrım var böyle olup gebelik öğrenen v
İnşallah yarın bat günüm belirtim yok gibiCanım 14gün bekleyin test ypmayın diyolr net çıkmaz inslah tutmustur
Sizin nasıldı tedavi süreciniz yumurta kaç mm iken vuruldunuz?Kızlar ben 6 kasımda catlatma ignesi vuruldum bnle bir vurulanlar varmi birlikte takip edelim
Ben adet olamıyorum polistik var dediler dushapton kullandım adet oldum gittim sonra letu verdi onlri kullandım sol 20cm oldu catlatma ignesi verdi kullandım 6 kasımda ve gzl haberi bekliyorm 20sine kdr Allah bütün herkese en güzel zamanda anne olmayı nasip etsn inalah olcakta Allahın izniyle siz pozitif olunda testlerde pozitif olsnSizin nasıldı tedavi süreciniz yumurta kaç mm iken vuruldunuz?
Benim adetlerim düzenli ama bana da polikistik over var dedi doktorum geçen ay hsg çektirdim iki tarafımda kapalıymış sağ tarafım açıldı ve tek yumurta olgunlaştı 1 tane kimyasal gebeliğim var bende sizin gibi duphaston ve estrofem kullandım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı ömürlü evlatlarımız olsun birbirimizi güncelleyelimBen adet olamıyorum polistik var dediler dushapton kullandım adet oldum gittim sonra letu verdi onlri kullandım sol 20cm oldu catlatma ignesi verdi kullandım 6 kasımda ve gzl haberi bekliyorm 20sine kdr Allah bütün herkese en güzel zamanda anne olmayı nasip etsn inalah olcakta Allahın izniyle siz pozitif olunda testlerde pozitif olsn
Amin cnm senin kaçıncı günün bugün durum nsl bide estrofem ne için kullandınBenim adetlerim düzenli ama bana da polikistik over var dedi doktorum geçen ay hsg çektirdim iki tarafımda kapalıymış sağ tarafım açıldı ve tek yumurta olgunlaştı 1 tane kimyasal gebeliğim var bende sizin gibi duphaston ve estrofem kullandım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı ömürlü evlatlarımız olsun birbirimizi güncelleyelim
Benim bugün 13. Günüm iğne gününü saymazsam yani kendimi adet olucak gibi hissetmiyorum ama hamile gibi de hissetmiyorum durumlar karışık estrofemi niye verdi bilmiyorum inan kiAmin cnm senin kaçıncı günün bugün durum nsl bide estrofem ne için kullandın