Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ki tam olarak ağrı şikayeti değil zaten bir ağırlık hissi mide bulantısı baş dönmesi yani tam hamilelik belirtileri yaşatıyor insana ilaç ama fitil olarak kullanırsam olmaz diye düşünüyorum
Evet fitil olunca yan etkisi daha azmış ben vakit. Bulamadığım için içiyorum malesef çalışıyorumda onu fiyil olarak kullanınca kalkmamak lazımmış bi süre

Benim ki tam olarak ağrı şikayeti değil zaten bir ağırlık hissi mide bulantısı baş dönmesi yani tam hamilelik belirtileri yaşatıyor insana ilaç ama fitil olarak kullanırsam olmaz diye düşünüyorum
Canim ne yaptin bugunde test yaptın mı

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü. Biraz önce test yaptım çok silik çizgi çıktı baktığımda net görebiliyorum ışık falan tutmadan. İğnenin etkisi geçmemiş olabilir mi ? Dünden beri kasık ağrım arttı ve göğüslerime dokunamıyorum akıntım da çok var

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü. Biraz önce test yaptım çok silik çizgi çıktı baktığımda net görebiliyorum ışık falan tutmadan. İğnenin etkisi geçmemiş olabilir mi ? Dünden beri kasık ağrım arttı ve göğüslerime dokunamıyorum akıntım da çok var
Bilmiyorum ki cnm benim 12 gün bugün negatif çıktı kan testi yaptır olabilir .
Bende göğüs ağrısı yok

Bu arada bende gittigidiyordan siparis verdim 25 adet gebelik testii :))) yarin gelir sanirimm cuma gununden baslarim yapmaya 10. Gunum oluyor cuma.
Bende öyle yaptım 10 gün Silik çıktı 11-12 gün negatif :KK43: bi yerde okudum kadınında negatif çıkmış 14 gün pozitif bi ümitlenmedim değil inşallah güzel haberler alırız bu ay

Bende öyle yaptım 10 gün Silik çıktı 11-12 gün negatif :KK43: bi yerde okudum kadınında negatif çıkmış 14 gün pozitif bi ümitlenmedim değil inşallah güzel haberler alırız bu ay
Ama 10 gune kadar igne etkisi.. ondan sonrasida anca dollenmesi icin bikac gun lazim olabilir hemen cikanda var tabii tamamen kisinin bunyesine bagli. yarin obur gun yine yap bakalim.. ayy gunler hic gecmiyo zaten daha 7. Gunum ama sanki aylar gecmiss gibiii

Bilmiyorum ki cnm benim 12 gün bugün negatif çıktı kan testi yaptır olabilir .
Bende göğüs ağrısı yok
Hadi ya ozaman olabilir mi benimki ya. Baktım genelde herkesin 10 günden sonra negatif çıkmış hep. İki tane yumurtam vardı ve ikisi aynı boyut ve olgunluktaydı doktorum hadi ikiz bekliyorum senden demişti içime de öyle doğuyor ama bakalım kısmet. Kasık ve göğüs ağrım çok fazla var ama ya adet olucam yada bebiş var ondan

X