Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorma merak hat safhada yarın sabah bir test daha yaparım gerçi kesin sonuç kan testinde ama oyalanmak olsun İşte herşeye hazırlıklıyım satranç oynar gibi ileri ki hamleleri düşünüyor insan bende bir tek bulantı var ama her halde bu kadar erken olmaz bat tarihine 5 gün var
Progestan mide bulantısı yapiyor canim ben hamileligimde icerken oyleydim.. sonra jele dönmüştüm. Tabii bende hazirlikliyim hatta olumsuza daha cok hazirlikliyim inanki... daha bir sey belli degilken bir dahaki ay yapacağım tedaviyi dusunuyorum o derece yani

Progestan mide bulantısı yapiyor canim ben hamileligimde icerken oyleydim.. sonra jele dönmüştüm. Tabii bende hazirlikliyim hatta olumsuza daha cok hazirlikliyim inanki... daha bir sey belli degilken bir dahaki ay yapacağım tedaviyi dusunuyorum o derece yani

Aynen bende öyleyim 3 Mart’tan sonrası için ameliyat mı direk tüp bebek mi karar vermeye çalışıyorum bu arada ben progestanı fitil olarak kullanıyorum yine yapıyor mu

Birde başım çatlayacak gibi ilaçta alamıyorum

Bir probleminiz yoksa olur inşallah bende kist var eşimde varikosel e yaşlarda küçük değil hormon ahm testimde pek parlak değil ama yine de hamilelik düşünüyorum sen benden çok daha iyi durumdasın tüp bebek için baş vurdun mu
Doktorum henüz erken yasınız küçük bi problem de yok normaldeniyelim dedi bende tmm dedim

Aynen bende öyleyim 3 Mart’tan sonrası için ameliyat mı direk tüp bebek mi karar vermeye çalışıyorum bu arada ben progestanı fitil olarak kullanıyorum yine yapıyor mu
Yok fitil olarak yapmamisti bende canim
Bence de ben kan tahliline bile gitmiştim şimdiye
Hakikatten masallah iyi sabirliymis arkadas. Yada bizz cok sabirsizz :))))) 13. Gun varsa silik cikar bence cogu bunyede

Yok fitil olarak yapmamisti bende canim

Hakikatten masallah iyi sabirliymis arkadas. Yada bizz cok sabirsizz :))))) 13. Gun varsa silik cikar bence cogu bunyede
Adetim geciksin istiyom ben yapıyom cok üzülüyom sonra her ay düşünmicem stres yok diyom ama hiç çıkmıyo aklımdann

Bu üçüncü klomenim ikinci iğnem ilkinde hemen test yapmıştım negatifi görmüştüm üzülmüştüm baya
Dogru haklisin ama insanin gunu geçtikce bata yaklastikca test yapmamak icin durduramiyo kendini... olsun dayanabiliyorsun ne mutlu sana aslinda dogru olani sen yapiyorsun

Adetim geciksin istiyom ben yapıyom cok üzülüyom sonra her ay düşünmicem stres yok diyom ama hiç çıkmıyo aklımdann

Ya zaten kafadan çıkarın lafına sinir oluyorum nasıl çıkarttabilir ki bir insan tek isteği sağlıklı bir bebekse onlar boş laflar olacağı varsa kafaya taksan da takmasan olur sen sadece pes etme planlı git negatifi görmekten korkma En azından sebepsiz gecikme olmasın oyalanmadan diğer adıma geç

Ya zaten kafadan çıkarın lafına sinir oluyorum nasıl çıkarttabilir ki bir insan tek isteği sağlıklı bir bebekse onlar boş laflar olacağı varsa kafaya taksan da takmasan olur sen sadece pes etme planlı git negatifi görmekten korkma En azından sebepsiz gecikme olmasın oyalanmadan diğer adıma geç
Umudumm var inş bende anne olcamm doktorumla konuşup bi sonraki adım neyse ona gecelim dicemm

Aynenn katiliyorummm...bende negatifi gormekten korkmuyorumm ama tabikide insan sadece birr ann kotu oluyor hemen toparliyor kendini yeni ay icin umut ediyo... su anda her gecen gun daha cok umutlaniyorsun ama test yapsan ona gore bileceksin atacagin adimi.

X