- 17 Şubat 2018
- 686
- 1.371
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Insallah canim hayirlisi ileSans butun tedavilerde ayni canimm yaaaaa ben kizimdan once 2 asilama 1 tup bebek yaptirmistim olmadi mesela... yeter ki allah nasip etsinnn.. ilk denemede olumlu olan da cokkk olmayanda varr tamamen yazgii.. insallah guzel haberlerlee dönelim hepimizzz
Sans butun tedavilerde ayni canimm yaaaaa ben kizimdan once 2 asilama 1 tup bebek yaptirmistim olmadi mesela... yeter ki allah nasip etsinnn.. ilk denemede olumlu olan da cokkk olmayanda varr tamamen yazgii.. insallah guzel haberlerlee dönelim hepimizzz
Insallah canim hayirlisi ile
Yok canim bana vermedi progestan ama verenlerde var biliyorum bu dr vermedi banaKızlar sizde progestan kullanıyorsunuz değil mi
Benim bugun nedense umudum biraz azaldi ama sadece bi umutlandiran sey sag kasigimda bi agri oluyo ara ara.. sag kasigimdaki yumurtam 20 mm olmustu catlatma ignesini oyle oldum. Hani sag taraf agriyinca ara ara bir tek umudum o. Siz kac mm iken oldunuz catlatma ignesini.. benim sagdaki 20 mm soldaki 16 mm idi bir yada iki yumurta olurmus klomenle gelisen zaten genelde.
Benim bugun nedense umudum biraz azaldi ama sadece bi umutlandiran sey sag kasigimda bi agri oluyo ara ara.. sag kasigimdaki yumurtam 20 mm olmustu catlatma ignesini oyle oldum. Hani sag taraf agriyinca ara ara bir tek umudum o. Siz kac mm iken oldunuz catlatma ignesini.. benim sagdaki 20 mm soldaki 16 mm idi bir yada iki yumurta olurmus klomenle gelisen zaten genelde.
Oyle mii bugun tam kacinci gunundu senin ilac etkisini birakmis.. tamam ilac etkisi bitmistir ama gebelik olsa da cikmaz daha umudun bitmesin.. sadece ilac etkisi bitmis gebelik cikmaz dahaAyrıca benimde kasık ağrım var ama ne akıntı ne göğüs ağrısı hiç bir şey yok anlayacağın benimde pek umut yok bu arada ben sabah test yaptım tek çizgi yani ilacın etkisi kalmamış artık
Bende 15 inde vuruldumSen iğne gününü de sayıyorsun sanırım ben cuma 16 şubatta oldum iğne mi
benimde 4 yaşında oğlum o baskı yapıyor neden kardeşim olmuyor diyor sürekliBu arada kizin cok duygulu konusmus hakli tabiii... benim kizim 6 yasinda olmasina ragmen kardes lafi agzindan dusmuyor. Sirf onlar icin zaten... kardes olsun diye... yoksa cok sukur evlat sevgimizi yasadik.
evet cnm ben içiyorum 10 gündür geçen ayda içtim göğüs ağrısı çok olmuştuProgestanı kullandıktan sonra bir değişiklik dikkatinizi çektimi biz sadece iğnenin hamilelik belirtileri verdiğini sanıyoruz ama progestanda hamilelik belirtisi gösteriyor vücutta
Benimde sağdaydı yumurta dr mm söylememişti yaptı iğneyi benimde sağ tarafımda ağrı oluyor batmalar oluyor ama 9 günü yaptım negatifti 10 günü silik çıktı 11 gün tekrar yaptım negatif :)Benim bugun nedense umudum biraz azaldi ama sadece bi umutlandiran sey sag kasigimda bi agri oluyo ara ara.. sag kasigimdaki yumurtam 20 mm olmustu catlatma ignesini oyle oldum. Hani sag taraf agriyinca ara ara bir tek umudum o. Siz kac mm iken oldunuz catlatma ignesini.. benim sagdaki 20 mm soldaki 16 mm idi bir yada iki yumurta olurmus klomenle gelisen zaten genelde.
Size 10 gun olmus kacinci gun test yapicaksinizBende 15 inde vuruldum
benimde 4 yaşında oğlum o baskı yapıyor neden kardeşim olmuyor diyor sürekli
evet cnm ben içiyorum 10 gündür geçen ayda içtim göğüs ağrısı çok olmuştu
Oyle mii bugun tam kacinci gunundu senin ilac etkisini birakmis.. tamam ilac etkisi bitmistir ama gebelik olsa da cikmaz daha umudun bitmesin.. sadece ilac etkisi bitmis gebelik cikmaz daha
Bende 15 inde vuruldum
Bana o ilaci vermedi doktor oyuzden sizin anlattiginiz gibi agrilarim yok9. Gündü canım zaten gebelik varsa bile daha yeni yeni oluşuyordur pozitif çıkmasını beklemiyorum hamilelikten dolayı ilacın etkisi geçtimi diye baktım bitmiş ama progestan bitirdi beni göğüs ucu karardı sağ yumurtalık ağrısı hatta kasıklarımda taş varmış gibi ağırlık var
Bende 15 inde vuruldum
Bana o ilaci vermedi doktor oyuzden sizin anlattiginiz gibi agrilarim yok
Insallah canim bide oyle deneBenim ki tam olarak ağrı şikayeti değil zaten bir ağırlık hissi mide bulantısı baş dönmesi yani tam hamilelik belirtileri yaşatıyor insana ilaç ama fitil olarak kullanırsam olmaz diye düşünüyorum
Insallah canim bide oyle dene
Canim benim iğneden sonra 18 günüm hala adet olmadım ve kan tahlili negatif çıkmıştı adet olmayı bekliyorumkerem34gul sen ne yaptın cnm