Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende İstanbul doktorun nerede seviyormusun doktorunu :))))) benim sevmediğim insanla işim ters giderde
Normalde kendi kadin dogum doktorum degil gittigim doktor. Ilk kez tavsiye uzerine gittim zeytinburnunda avrasya hastanesi tamer sözen. Senin doktorun nerede :))

Normalde kendi kadin dogum doktorum degil gittigim doktor. Ilk kez tavsiye uzerine gittim zeytinburnunda avrasya hastanesi tamer sözen. Senin doktorun nerede :))

Şakaaaaaaaa :))))) benimki de aynı yer ve aynı hastane Dr. Mehmet Koç aynı ben doktorumu YouTube dan bulmuştum

Muhtemelen biz karsilasmista olabiliriz bu ay hastanedee aramizda 3 gun var :))))

Benim ev uzak o yüzden sık sık çağırmadı doktor bir kere adetimin 2 günü gittim birde 15 şubatta bir de benim doktorun yeri diğer kadın doğumculardan ayrı bir yerde ama pis bir hastane gibi geldi bana

Benim ev uzak o yüzden sık sık çağırmadı doktor bir kere adetimin 2 günü gittim birde 15 şubatta bir de benim doktorun yeri diğer kadın doğumculardan ayrı bir yerde ama pis bir hastane gibi geldi bana
Benim evde uzakkkk :))))) cok zor oldu oraya gidip gelmek ben toplamda 4 kere gittim zor oldu.. evet hastane guzel degil doktor icin gittim, ilk kez gittim ama bende begenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…