- 28 Ekim 2015
- 292
- 195
- 32
-
- Konu Sahibi kerem34gul
3 ayy oldu ama bi ayımda igne vurmadııBu arada anlamadım ikinci ignem ucuncu klomenim derken ust uste 5. Ayınız mı yani tedavide
Maşallah ne güzel inş bizimde olurrSart degil. Ilk ay hamile kaldim hemen. Bebegim 10 aylik oldu bile. Darisi basiniza insallah
Sart degil. Ilk ay hamile kaldim hemen. Bebegim 10 aylik oldu bile. Darisi basiniza insallah
Masallah gule gule buyusun bebeginiz :))) catlatma ignesinin kacinci gunu ilk testi yapmistiniz ve ilk pozitifi kacinci gun gormustunuz hatirliyor musunuz :))Sart degil. Ilk ay hamile kaldim hemen. Bebegim 10 aylik oldu bile. Darisi basiniza insallah
Masallah gule gule buyusun bebeginiz :))) catlatma ignesinin kacinci gunu ilk testi yapmistiniz ve ilk pozitifi kacinci gun gormustunuz hatirliyor musunuz :))
Evet yaaa :)))))Arkadaş ateşi attı kaçtı
Evet yaaa :)))))
Istanbul canim sennnbyyy sen neredensin
Istanbul canim sennn
Normalde kendi kadin dogum doktorum degil gittigim doktor. Ilk kez tavsiye uzerine gittim zeytinburnunda avrasya hastanesi tamer sözen. Senin doktorun nerede :))Bende İstanbul doktorun nerede seviyormusun doktorunu :))))) benim sevmediğim insanla işim ters giderde
Normalde kendi kadin dogum doktorum degil gittigim doktor. Ilk kez tavsiye uzerine gittim zeytinburnunda avrasya hastanesi tamer sözen. Senin doktorun nerede :))
Aaaaa inanmiyorum bu kadar tesaduf olur yaniii :))))))))))Şakaaaaaaaa :))))) benimki de aynı yer ve aynı hastane Dr. Mehmet Koç aynı ben doktorumu YouTube dan bulmuştum
Muhtemelen biz karsilasmista olabiliriz bu ay hastanedee aramizda 3 gun var :))))Şakaaaaaaaa :))))) benimki de aynı yer ve aynı hastane Dr. Mehmet Koç aynı ben doktorumu YouTube dan bulmuştum
Muhtemelen biz karsilasmista olabiliriz bu ay hastanedee aramizda 3 gun var :))))
Benim evde uzakkkk :))))) cok zor oldu oraya gidip gelmek ben toplamda 4 kere gittim zor oldu.. evet hastane guzel degil doktor icin gittim, ilk kez gittim ama bende begenmedim.Benim ev uzak o yüzden sık sık çağırmadı doktor bir kere adetimin 2 günü gittim birde 15 şubatta bir de benim doktorun yeri diğer kadın doğumculardan ayrı bir yerde ama pis bir hastane gibi geldi bana