Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
alemsin valla benim zulada 1 tane var ama aklimda eczane onunden gecerken alirim diye dusundum 2 tane daha bence sali gunu basla sende yapmaya.. ben ilk testimi cuma gunu yapmayi dusunuyorum
Yapin kizlar gelismeleri burdan takip edelim bende haftaya yapicam benim daha 4.gunum bitti bu gun

Aaaa ayniymis eslerimiz demekk benim esimin ameliyatlik degilmis o da bi sure klomen kullandi spermler icin eskiden... simdide ara ara keciboynuzu kuru yapiyorum ama gercektende o kür mucizevi birseyyy pekmezden daha cok ise yariyor aklinda olsun

İçermi acaba bana şimdi ameliyat deseler yatarım sedyeye bizim ki nazlı biraz gerçi hangisi değil ki

Yapin kizlar gelismeleri burdan takip edelim bende haftaya yapicam benim daha 4.gunum bitti bu gun
Aynenn canimm senle aramizda bir gun var o zaman benimde 5. Gunum bugun burdan haberlesiriz artik gelismeleriii birbirimize geri sayimda destek oluruzzz

İçermi acaba bana şimdi ameliyat deseler yatarım sedyeye bizim ki nazlı biraz gerçi hangisi değil ki
Mecbur icecek valla.. benim esimde herr ictikten sonra oguruyorr ama mecbur diyorummm.. sende oyle de hic taviz vermee erkekler cok nazlii... ibrahim saracoglunun kür tarifine bak internetten ona gore yap.. biz test ettik oncesi ve sonrasi inanilmaz fark var resmen normale dondu sayisi ve hareketliligi.. ilkk ogrendigimizde 2 milyondu sayisi. Bu ay 39 milyon cikti dusunebiliyor musun

Mecbur icecek valla.. benim esimde herr ictikten sonra oguruyorr ama mecbur diyorummm.. sende oyle de hic taviz vermee erkekler cok nazlii... ibrahim saracoglunun kür tarifine bak internetten ona gore yap.. biz test ettik oncesi ve sonrasi inanilmaz fark var resmen normale dondu sayisi ve hareketliligi.. ilkk ogrendigimizde 2 milyondu sayisi. Bu ay 39 milyon cikti dusunebiliyor musun
Ben ilk defa deniyorum bu catlatma ignesini sizce sansim yuksek mi ilk denemede

Vallahi inanılmaz fark varmış tutuldum bir an görünce hemen başlatıyorum ben iki torba ilaç içerken o öyle etkisiz elemanlık yapamaz

Şimdi güzelim bir çok etken ve Allah’ın takdiri işin içinde olunca kişiye göre değişiyor ilk deneme de tutturan da var tüp bebek bile tutmayan da var allahtan hayırlısı inşallah olur bu ay bebişlerimiz
Haklisin canim insallah hayirlisyla olsun

Ben ilk defa deniyorum bu catlatma ignesini sizce sansim yuksek mi ilk denemede
Sans butun tedavilerde ayni canimm yaaaaa ben kizimdan once 2 asilama 1 tup bebek yaptirmistim olmadi mesela... yeter ki allah nasip etsinnn.. ilk denemede olumlu olan da cokkk olmayanda varr tamamen yazgii.. insallah guzel haberlerlee dönelim hepimizzz

X