- 17 Şubat 2018
- 686
- 1.371
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Yapin kizlar gelismeleri burdan takip edelim bende haftaya yapicam benim daha 4.gunum bitti bu gunalemsin valla benim zulada 1 tane var ama aklimda eczane onunden gecerken alirim diye dusundum 2 tane daha bence sali gunu basla sende yapmaya.. ben ilk testimi cuma gunu yapmayi dusunuyorum
Aaaa ayniymis eslerimiz demekk benim esimin ameliyatlik degilmis o da bi sure klomen kullandi spermler icin eskiden... simdide ara ara keciboynuzu kuru yapiyorum ama gercektende o kür mucizevi birseyyy pekmezden daha cok ise yariyor aklinda olsun
Yapin kizlar gelismeleri burdan takip edelim bende haftaya yapicam benim daha 4.gunum bitti bu gun
Aynenn canimm senle aramizda bir gun var o zaman benimde 5. Gunum bugun burdan haberlesiriz artik gelismeleriii birbirimize geri sayimda destek oluruzzzYapin kizlar gelismeleri burdan takip edelim bende haftaya yapicam benim daha 4.gunum bitti bu gun
Aynenn canimm senle aramizda bir gun var o zaman benimde 5. Gunum bugun burdan haberlesiriz artik gelismeleriii birbirimize geri sayimda destek oluruzzz
Bekledigimiz icin zor geciyor haklisin benimde aklimdan hic cikmiyor valla bir an once belli olsun istiyorum ama hayirlisi tabi insallah hamile kalirizGünler bir geçse yapıcaz arkadaşımda geçmiyor bitmiyor 1 gün ne uzunmuş meğer
Haberlerini takip ediyorum canim insallah hayirli haberler verirsinAynenn canimm senle aramizda bir gun var o zaman benimde 5. Gunum bugun burdan haberlesiriz artik gelismeleriii birbirimize geri sayimda destek oluruzzz
Mecbur icecek valla.. benim esimde herr ictikten sonra oguruyorr ama mecbur diyorummm.. sende oyle de hic taviz vermee erkekler cok nazlii... ibrahim saracoglunun kür tarifine bak internetten ona gore yap.. biz test ettik oncesi ve sonrasi inanilmaz fark var resmen normale dondu sayisi ve hareketliligi.. ilkk ogrendigimizde 2 milyondu sayisi. Bu ay 39 milyon cikti dusunebiliyor musunİçermi acaba bana şimdi ameliyat deseler yatarım sedyeye bizim ki nazlı biraz gerçi hangisi değil ki
Insallah canim Allahim hepimize nasip etsinBayrak bende mutlu haber startını ben vericem siz de devam ettireceksiniz inşallah
Bekledigimiz icin zor geciyor haklisin benimde aklimdan hic cikmiyor valla bir an once belli olsun istiyorum ama hayirlisi tabi insallah hamile kaliriz
Ben ilk defa deniyorum bu catlatma ignesini sizce sansim yuksek mi ilk denemedeMecbur icecek valla.. benim esimde herr ictikten sonra oguruyorr ama mecbur diyorummm.. sende oyle de hic taviz vermee erkekler cok nazlii... ibrahim saracoglunun kür tarifine bak internetten ona gore yap.. biz test ettik oncesi ve sonrasi inanilmaz fark var resmen normale dondu sayisi ve hareketliligi.. ilkk ogrendigimizde 2 milyondu sayisi. Bu ay 39 milyon cikti dusunebiliyor musun
Ben sadece bi tane erken gebelik testi aldim onuda 5 martta yapicam :)Amin canım inşallah ben kan tahliline kadar evde oyalanmalık 4 test aldım bile
Mecbur icecek valla.. benim esimde herr ictikten sonra oguruyorr ama mecbur diyorummm.. sende oyle de hic taviz vermee erkekler cok nazlii... ibrahim saracoglunun kür tarifine bak internetten ona gore yap.. biz test ettik oncesi ve sonrasi inanilmaz fark var resmen normale dondu sayisi ve hareketliligi.. ilkk ogrendigimizde 2 milyondu sayisi. Bu ay 39 milyon cikti dusunebiliyor musun
Ben sadece bi tane erken gebelik testi aldim onuda 5 martta yapicam :)
Haklisin canim insallah hayirlisyla olsunŞimdi güzelim bir çok etken ve Allah’ın takdiri işin içinde olunca kişiye göre değişiyor ilk deneme de tutturan da var tüp bebek bile tutmayan da var allahtan hayırlısı inşallah olur bu ay bebişlerimiz
Bu arada bana sorulmayan sorulara atlayıp cevap yazmışım çok pardonBen ilk defa deniyorum bu catlatma ignesini sizce sansim yuksek mi ilk denemede
Ben ikinizede sordum zaten :)Bu arada bana sorulmayan sorulara atlayıp cevap yazmışım çok pardon
Hayirli geceler gorusmek uzereKızlar yarın görüşmek üzere ben kaçıyorum hayırlı geceler
Sans butun tedavilerde ayni canimm yaaaaa ben kizimdan once 2 asilama 1 tup bebek yaptirmistim olmadi mesela... yeter ki allah nasip etsinnn.. ilk denemede olumlu olan da cokkk olmayanda varr tamamen yazgii.. insallah guzel haberlerlee dönelim hepimizzzBen ilk defa deniyorum bu catlatma ignesini sizce sansim yuksek mi ilk denemede