Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pcos falan mi var canim
Femaranin daha etkili oldugunu duydum dogru mu acaba
Aslında tam öyle değil sanırım. Kişiden kişiye değişiyor diyor benim doktorum. Kimine klomen iyi geliyormuş kimine femara. Ben klomen kullanırken yumurtam gelişmediği ay da oldu. O yüzden bu sefer de femara deniyoruz. Klomen kullanırken östrojen vs bir sürü hap daha kullanmıştım, yumurtam anca öyle olmuştu mesela. Bir de progestan kullanıyorum günde 600mg. Çok ağır geliyor hepsi birden.

Pko var bende, inatçı biraz. İnsülin direnci filan.. Eşimde de ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı var. İkimizdeki bu sıkıntılardan dolayı biraz karışık tedavi uyguluyor, her ay farklı şeyler deniyor doktorum.

Son düzenleme:
Benimde ayni pcos var ama insulin direncim yokmus progestan kullaniyorum sabah aksam inofolic kullaniyo musun peki

Cok sordum ama ben kendim kullansam inofolic bi sorun olur mu doktor insulin direndim yok diye vermedi
Estağfurullah. Başka folik asit kullanıyor musun canım?

Bir de bu inofolic pahalı, ayda 3 kutu kullanıyorum, kutusu 40 küsür lira. Zaten bir sürü ilaç var, çok masraflı oluyor hepsi birlikte... Yani doktorun şart demediyse kullanma bence. Bana bir tane bile unutup atlamaman lazım diyor.

Merhaba sanırım ihtiyaçım olan etrafım dışında insanlarla konuşmak 2.5 senelik evliyim. Yaklaşık 1.5 senedir bebek istiyoruz nasip olmadı. Benim hormon testim ve eşimin testleri normal çıktı ama sanırım aşırı istediğim için stres yapıyorum. Adetimin 3. Günü klomen kullandım 5 gün ve bugün ovıtrelle çatlama iğnesi yaptırdım Duam belli ben ve benim isteyen herkese nasip olsun inşallah

Merhaba canım, aynen insan eşe dosta anlatamıyor bu konuları ne yazık ki birde yaşamayan anlamıyor . Benimde aynı şekilde hiçbir problemimiz yok sadece bende hafif pco başlangıcı varmış ama engel değil 1,5 senedir bende bekliyorum bir kere bile hamile kalamadım bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 14. Günüm yarın test yapcam inşallah allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin inşallah olumlu bir sonuç olur inşallah Sabırımızın mükafatını alırıZ. Benim korunmayı bıraktıktan sonra adetlerimde düZensiZleşti ama bişey demiyor doktorlar ekstradan glifor ve vitamin kullanıyorum. Rahim filmi çektirmedim artık bu ayda olmazsa çektireceğim

Ben onu da çektirdim geçen ay onda da birşey çıkmadı ben diyorum ki eşime ben ne zaman biz olmuyor bizim çocuğumuz diye bu işin peişini bırakacağız o zaman olacak

Ben onu da çektirdim geçen ay onda da birşey çıkmadı ben diyorum ki eşime ben ne zaman biz olmuyor bizim çocuğumuz diye bu işin peişini bırakacağız o zaman olacak
Aynen hep diyorum bıraktım akışına diye ciddi anlamda psikolojik olarak bile etkiliyor beni. Benim birlikte olan herkes bir bebek kimi 6 ayda hamile kaldı kimi 8 ayda bazı arkdaş kazayla kaldı.. Artık bizimde olsun diyorum ama nasip gerçekten. Hayırlısı olsun demekten başka bişey bulamıyorum

Kendinizi başkalarıyla kıyaslama canım. 2.-3. aydan bile hamile kalan oluyor. Allah ne takdir etti, bizim için en hayırlısı ney bilmiyoruz ki. Yaşın da genç zaten, sıkma canını...

Kendinizi başkalarıyla kıyaslama canım. 2.-3. aydan bile hamile kalan oluyor. Allah ne takdir etti, bizim için en hayırlısı ney bilmiyoruz ki. Yaşın da genç zaten, sıkma canını...

Ya tabi, eşimin kuzeni evlendi ve ilk aydan hamile kaldı hemen. Aynı anda çocuk fikrimiz oluşmaya başlayan yakın arkadasım 2.aydan hamile kaldı, doğurdu da çocugu bile 4 5 aylık oldu. Ama kıyaslama yapınca bir çok öbür türlü örnekte bulunur. En iyisi hiç kıyaslamadan psikolojimizi iyi tutmak ve birbirimize destek olmak

Aynen öyle canım, ilk aydan hamile kalan da var 11yıl isteyip çocuk sahibi olamayan da... İnşallah Rabbim o kadar zor imtihanlar yazmamıştır, hepimize en hayırlı zamanda verecektir mucizesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…