Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
76 .9 çıkmış kızlar değerim artmış nasıl :)
Hayırlı olsun inşallah çok sevindim. Darısı bütün bu güzel haberleri bekleyenlerin başına inşallah. Çatlama iğnesinden sonra ki dönemde ekstra dikkat ettiğiniz bişey olduğumu tavsiye ederseniz :) Bende bugün ilk iğnemi vuruldum :)

Ya kızlar bugun ıgne olalı, 10.gun ama bnm psikolojim ıyıce bozuldu adet olacak gibi karnım agrıyor belim agrıyor hatta ayak bileklerim kadar vuruyor ve acayip gaz sancısı gıbı Baski var içinde normal oturunca bile batıyor gıbı allahım sen buyksun bebişlerımızı ver yarabbim benle aynı olan var mı

İşallah hamis oluruz kuuzm bnm de 3,4 Gun leke gelir tuvalete gitmeye korkuyorum

Ben bu ay ilk defa doktorla tedaviye başladım sadece 2 aydır glifor ve elevit içiyordum hala devam ediyorum. Bana kalsa her ay bi belirti ama sonu hüsran Bu ay dua edip beklicem ben ve benim gibi bekleyenler için:). Psikoloji sorarsan geçen ay ilk defa 70 üstüne ilaçla adet oldum o kadar stres yani

Ay cnm bnm takmamak elde degil 2.5 yıllık evliyim hiç korumadım ılk defa buraya klomen ve iğne kullandım

Ay cnm bnm takmamak elde degil 2.5 yıllık evliyim hiç korumadım ılk defa buraya klomen ve iğne kullandım
Bende 2.5 yıllık evliyim 1.5 senedir korunmuyoruz ama keşke hiç korunmasaymışız :) çalışıyordum 3 sene ama herşey değişti işte 1 sene izdirap gbiydi mutsuzdum ve tek isteğim bebeğimin olup işten çıkmamdı ama psikolojik olarakta rahatsız olmaya başlayınca çıkmak en doğrusuydu. Beni olumsuz çok etkiledi. Galiba iş stresi yüzüne şuan çekiyorm ve bebek olmasını etkiliyor

Cnm bu kadar etkileyecek kadar ne yapıyordun nerde calısıyordun sen iğne vuruldun mu

Sağol canım Allah razı olsun rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ama İnan ben birşeye dikkat edemedim aksine yoğundum sürekli misafir ağır is yaptım umudum yoktu :)

Canim normal bunlar oluyor insallah hamilesindir ama iğnenin hormon etkisi de vücudu etkiliyor bu ay çok sancım oldu benim de

Günaydın hanımlar

Uyanır uyanmaz test yaptım. İğne olduğum günü saymazsak 11.günüm bugün. Fotoğraflara bi bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 20180330_084411.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 45
  • 20180330_081129.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 48
Günaydın hanımlar

Uyanır uyanmaz test yaptım. İğne olduğum günü saymazsak 11.günüm bugün. Fotoğraflara bi bakabilir misiniz?
Cnm bu testi yarın ve sonraki gün tekrarla az da olsa koyulaşma varsa gebelik ciZgi ayni kalırsa yada zaten kaybolursa negatif iğnenin etkisi şimdi günlük takip et

Cnm bu testi yarın ve sonraki gün tekrarla az da olsa koyulaşma varsa gebelik ciZgi ayni kalırsa yada zaten kaybolursa negatif iğnenin etkisi şimdi günlük takip et
Yorumun için sağol canım. İnsan çizgiyi görmek isteyerek bakınca çizgi görüyor. Size de o yüzden fotoğrafını atmak istedim ama net bir fikir de edinemiyor insan işte. Bakalım yarın ola hayrola

Yorumun için sağol canım. İnsan çizgiyi görmek isteyerek bakınca çizgi görüyor. Size de o yüzden fotoğrafını atmak istedim ama net bir fikir de edinemiyor insan işte. Bakalım yarın ola hayrola
Cnm İnan basıma geldiği icin biliyorum %50 ciZginin varlığı resimde azalıyor elimde daha net aslında o yüzden stres yapma

Umud vermek istemiyorum sonu çok hüsran oluyor ama sanki hamilesin öyle hissettim yada çok istediğim icin yarın ki test şimdi çok önemli heyecan yaptım Cnm ya
Ayy çok çok teşekkür ederim canım. Ben de aynı hisler içindeyim. Eşime kalsa hiçbir şey yok testte ama gerçeğinde pembe bir çizgi görünüyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…