- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.201
Asabiyet siskilik göğüslerde karnımda bel agridi sut beyazı akıntı ve karnında sanki birşey seyiriyo sivilcem çıktı halsizlik kasigimda sancı daha yazayım mi birde iştahım çok açıldıBende yapcam inşallahdaha erken gerçi ama belirtin birşeyin var mı ?
Oyyy oyyyyy canimmmmmm kac gundur yogunluktan giremedim aklima dustunuz bi bakayim dedimmm.... bi actimkiiii direkk senin gebelik takvimini gordummm şokk oldummmm nasıl birrr sevindimkiii anlatamammm :)))))) gercekten birimiz bile hamile kalinca tek yurek olmus vaziyette seviniyoruz bu nasil bir seyseee :))))) cok cok cokk gozunnn aydinnnn allahim saglikla sıhhatle kucaklamayi nasip etsinnnn yavrunuuu insallahhhhresimlerde gorunuyor mu ikinci ciZgi
Eeee canim simdii bize bastan bi hatirlatt bakalimm:) bu ay kac yumurtan olmustu senin kac mm iken catlatma oldun ve iliski gunlerin kac gun sonrasi olduu :))Ama 2 güne kadar sadece asabiyet bel agrisi kasigimda sancı vardı ve umudum yoktu adet olucam diye bekliyordum
canım sen nasıl oldun yeni döneme başladınız mı ?Oyyy oyyyyy canimmmmmm kac gundur yogunluktan giremedim aklima dustunuz bi bakayim dedimmm.... bi actimkiiii direkk senin gebelik takvimini gordummm şokk oldummmm nasıl birrr sevindimkiii anlatamammm :)))))) gercekten birimiz bile hamile kalinca tek yurek
Sen halaaa yapmadin miiii ben sendende haber vardir diyordumm amaa hala cesaret edemedin demekk... aynenn yaaa yarin yap artikkk nasil bekledigine bile hayret ettim bu kadar gunn :)))İnşallah canım dur bakalım belki yarın sabah yaparım bende
Yok canimm ne durumda oldugumu bilemiyorum. Soylemistim zaten ara kanamam oldu 6 gun surdu bitti... doktora mesaj yazdim kisti attimmi acaba geleyimmi muayeneye diye.. yok bekleyelim biraz yazdi... ama haftaya hiccc sormadan gidicemmm vallaa yanii kisti atmismiyim diye... adet olunca takibe baslicamm onu bekliyorum bendee... bakalim tabii adetimde sarkma olmazsa... ara kanama dedi doktor ama bildiginiz adet oldum.... sali gunu giderim bi bakalim o cagirmasada dayanamadim dicem napimmmcanım sen nasıl oldun yeni döneme başladınız mı ?
Ya bir sabah kalkıyorum kesin hamileyim akşam yine olmadı bu ay diyorum kafayı yedim iyice o yüzden cesaret edip yapamadımSen halaaa yapmadin miiii ben sendende haber vardir diyordumm amaa hala cesaret edemedin demekk... aynenn yaaa yarin yap artikkk nasil bekledigine bile hayret ettim bu kadar gunn :)))
Cnm senin 2.iğne denemesiydi değil mi ilk çocuk mu olcak yaşın kaçtı kaç yıllık evlisin cnm bnde sonunda adet oldm iğnenin 21.günü oldm klomene dewam dedi doktor ama çatlatma iğnesinin extrası yok dedi vermicek sanırım bu başka doktor geçen ay gittiğim doktor gitmişEeeee bu gün test yapan yokmu kızlar sevinmeye devam edelimmmm insallahhhh
Sanki biraz siliklik var fotoda tam cikmadi ama igne oldugum gunu saymazsak 10.gun olur ignenin etkisi olabilir miYok akşam iğneyi bende 10 da vuruldum ama o günü sayma ertesi günden başla saymaya 26.8 çıktı Cnm hcg
Yarın veya Cumartesi tekrar dene canım, koyulaşmış olursa çizgi, hemen kan vermeye git. Şu an gölge gibi duruyor, iğne etkisi de olabilir. Daha önce başıma geldi, o yüzden böyle yorum yapıyorum...Sanki biraz siliklik var fotoda tam cikmadi ama igne oldugum gunu saymazsak 10.gun olur ignenin etkisi olabilir mi
Evet canim. Belirti biraz kasigim ağrıyor bugün. Senle beraber test yapmıştım negatifti. Dün ovulasyon testi yaptım koyulasacak gibi duruyordu. Bugün sabah kahvaltısında midem bulandı sadece ama dün aşırı yoruldum belki ondan. O yüzden seni sıkı takip ediyorum. Yaşadıklarımız benziyor.
Banada aynisi oldu tedaviye baslamadan iki kere silik cizgi gordum kosarak kan vermeye gittim ikiside negatif cikti o yuzden tam cizgi gormeden beklerim pek umidim de yok nedenseYarın veya Cumartesi tekrar dene canım, koyulaşmış olursa çizgi, hemen kan vermeye git. Şu an gölge gibi duruyor, iğne etkisi de olabilir. Daha önce başıma geldi, o yüzden böyle yorum yapıyorum...
Ümitsizliğe kapılma canım, belki de ilk fotoğrafı bu bebişinin, hiç belli olmazBanada aynisi oldu tedaviye baslamadan iki kere silik cizgi gordum kosarak kan vermeye gittim ikiside negatif cikti o yuzden tam cizgi gormeden beklerim pek umidim de yok nedense
Kac kere klomen tedavisi oldu canim kac aydir istiyosunuzÜmitsizliğe kapılma canım, belki de ilk fotoğrafı bu bebişinin, hiç belli olmaz
Bende de iki kere öyle oldu. Birinde iğnenin etkisiymiş 10.gündü, silik çıkmıştı. Diğerinde baya kıpkırmızı çıkmıştı, hemen koştum doktora, o ay ara vermiştik tedaviye. Meğer kendi kendine yumurtlama olmuş, o çatlayan yumurta da pozitif göstermiş testi..
1,5yılı geçiyor canım, istiyoruz. 3ay klomen tedavisi gördüm, sadece ilk ayınca çatlatma iğnesi olmuştum. Bu ay da Femera+çatlatma iğnesi oldum. İkinci iğnem bu ay yani.Kac kere klomen tedavisi oldu canim kac aydir istiyosunuz
canım ben de aynı durumdayım. karnım ağrıyor ve adet belirtileri göstermeye başladım.Chloen cnm beklemek zor hadı 9uncu gunea gırdık kuuzm valla bnm bugun adet olacak gıbı karnım agrıdı moralim bozuldu
bence 2 gün bekleyip, 13.günü tekrarla. umarım guzel haberlerini alırızKızlar catlatma ignesinin 11.gunu test yaptim negatif ignenin etkisi bile yok erken mi sizce
Olumsuz düşünme canım, hiç belli olmaz da..canım ben de aynı durumdayım. karnım ağrıyor ve adet belirtileri göstermeye başladım.
bir de benim adetten 1 veya 2 gün önce, hafif kokulu akıntım olur malesef ki.. bugun o da başladı, aynı adet olacakmışım gibi.