- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.241
Oyyy oyyyyy canimmmmmm kac gundur yogunluktan giremedim aklima dustunuz bi bakayim dedimmm.... bi actimkiiii direkk senin gebelik takvimini gordummm şokk oldummmm nasıl birrr sevindimkiii anlatamammm :)))))) gercekten birimiz bile hamile kalinca tek yurek olmus vaziyette seviniyoruz bu nasil bir seyseee :))))) cok cok cokk gozunnn aydinnnn allahim saglikla sıhhatle kucaklamayi nasip etsinnnn yavrunuuu insallahhhh
Canim benim çok çok tsklr ederim rabbim sizlere de kısmet eder insallah :) öncelikle iki aydır inofolic combi kullandım kızlar pko varmış bende çok faydası oldu yumurta oluşumunda . Adetimin 3 cu günü gittim doktora sağdan oluşmaya başlamış yumurta klomen verdi 17 mm oldu yumurta akşam saat 10 da yap iğneyi dedi üst üste 3 gün birliktelik oldu kızlar ama tam iğnenin 36 saat sonra yumurta çatlayınca olan beyaz akıntı yoğun geldi o sabah sonrasında. Birdaha gelmedi beyaz renge dönüştü akıntı ama az bu bi iki gündür arttı aklıma geldiği kadarını yaZdim kızlar tek yumurtam oluştu ümitsiz olmayınEeee canim simdii bize bastan bi hatirlatt bakalimm:) bu ay kac yumurtan olmustu senin kac mm iken catlatma oldun ve iliski gunlerin kac gun sonrasi olduu :))
Tam olarak aynı bizimdr :)Bir buçuk yılı geçiyor canım.. Sizin?
Benim belim de çok ağrıyor... Nasip artıkTam olarak aynı bizimdr :)
Bugun cok agrım var kasıklarda
Canım ya kusuruma bakma kafam cok yogun, net hatırlayamadım. Senin bugun kacıncı gündü iğneden sonraki?Benim belim de çok ağrıyor... Nasip artık
Estağfurullah canım ya, hepimiz aynı haldeyizCanım ya kusuruma bakma kafam cok yogun, net hatırlayamadım. Senin bugun kacıncı gündü iğneden sonraki?
Ayy cok heyecanlı, güzel haberi benden bir gün önce alacaksın insallah, ertesi gün de ben verecegim o güzel haberi diye inandırıyorum şu anda kendimi :))Estağfurullah canım ya, hepimiz aynı haldeyiz10.günüm
İnşallah canım ya ama son birkaç saattir dönemim başlıyor gibi ağrılarım çok çok arttı. Bat da yarın zaten. Hayırlısı ya...Ayy cok heyecanlı, güzel haberi benden bir gün önce alacaksın insallah, ertesi gün de ben verecegim o güzel haberi diye inandırıyorum şu anda kendimi :))
Kızlar ben testi aldım sabah yapacaktım ama gerek kalmadı
Geçmiş olsun canım...Kızlar ben testi aldım sabah yapacaktım ama gerek kalmadı
Yok canım seninle ne alakası var. Benim niyeyse hiç umudum yoktu zaten yarın doktorumu arayacağım yeni ay İçin takibe başlarız hayırlısı böyleymişhayırlısı Cnm ne diyeceğimi bilemedim benim zorumla test aldın üzüldün hakkını helal et Cnm ama adetin bitsin takipte yiz inss güzel haberi
Hadi hayırlı sonuçlar inşallah haber ver bizeKızlar ben takip amaçlı tekrar kan verdim sonucu bekliyorum yarım saate çıkar inss :) rabbim yardımcımız olsun
Sağol Cnm inssHadi hayırlı sonuçlar inşallah haber ver bize
İki kattan fazla daha ne istiyorsunDün sabah 26.8 di az önce 76.9 çok şükür rabbime güzel artmış degilmi kızlar :)
Artış çok iyi canım, içini ferah tutDün sabah 26.8 di az önce 76.9 çok şükür rabbime güzel artmış degilmi kızlar :)
İki kattan fazla daha ne istiyorsun
Allah razı olsun kızlar içim çok rahatladı :) rabbim bu duyguyu herkese yaşatır insallahArtış çok iyi canım, içini ferah tut