- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.241
Oyyy oyyyyy canimmmmmm kac gundur yogunluktan giremedim aklima dustunuz bi bakayim dedimmm.... bi actimkiiii direkk senin gebelik takvimini gordummm şokk oldummmm nasıl birrr sevindimkiii anlatamammm :)))))) gercekten birimiz bile hamile kalinca tek yurek olmus vaziyette seviniyoruz bu nasil bir seyseee :))))) cok cok cokk gozunnn aydinnnn allahim saglikla sıhhatle kucaklamayi nasip etsinnnn yavrunuuu insallahhhh
Canim benim çok çok tsklr ederim rabbim sizlere de kısmet eder insallah :) öncelikle iki aydır inofolic combi kullandım kızlar pko varmış bende çok faydası oldu yumurta oluşumunda . Adetimin 3 cu günü gittim doktora sağdan oluşmaya başlamış yumurta klomen verdi 17 mm oldu yumurta akşam saat 10 da yap iğneyi dedi üst üste 3 gün birliktelik oldu kızlar ama tam iğnenin 36 saat sonra yumurta çatlayınca olan beyaz akıntı yoğun geldi o sabah sonrasında. Birdaha gelmedi beyaz renge dönüştü akıntı ama az bu bi iki gündür arttı aklıma geldiği kadarını yaZdim kızlar tek yumurtam oluştu ümitsiz olmayınEeee canim simdii bize bastan bi hatirlatt bakalimm:) bu ay kac yumurtan olmustu senin kac mm iken catlatma oldun ve iliski gunlerin kac gun sonrasi olduu :))