- 28 Mart 2018
- 123
- 184
- 33
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.181
Evet çok şükür inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız arkadaşlarOhh süper, en azından yumurtaların catladığından emin oldunuz :)
Canım 11. Gün erken 12. Gündem sonra varsa çıkıyor iki gün sonra tekrarla istersenKızlar catlatma ignesinin 11.gunu test yaptim negatif ignenin etkisi bile yok erken mi sizce
İnşallah canım, en azından yoksa da bir sonraki ayın tedavisine erkenden başlarız diyorum ben de...İnşallah içim içimi yiyor ama negatifi görmek korkutuyor beni birde herhangi bir gebelik belirtisi yok ya o yüzden gerçekle yüzleşmeye korkuyorum sanırım. Ama cesaretimi topladım yarın sabah yapacağım hadi bakalım hayırlı haberi birlikte alırız inşallah
Henüz erken olabilir. Yarın veya sonraki gün tekrarla testi istersen..Kızlar catlatma ignesinin 11.gunu test yaptim negatif ignenin etkisi bile yok erken mi sizce
Benim de 4 tane testim kalmıştı bu ay :)))) 9,11,12,13 günlerde yaptım hadi insallahhhhhhh çift çizgiyi görücezCanım son 4testim kaldı evde. 3normal 1erken. Yenisini almak istemiyorum çünkü her halükarda Pazartesi günü doktora gideceğim. Benim bat da yarın adet de olabilirim yani. Yarından itibaren her gün bir normal test yaparım, Cumartesi ekstradan erken gebelik testini de yaparım eşim de evde olacak, sonucu beraber görürüz diye planladım.
Sen zaten içimi kuruttun yap artık kizzz ben catliycam burda :)))Ben bugün alıyorum artık yarın sabah yapacağım varsa da yoksa da bileyim
Cnm iğnenin etkisinin olmaması güzel en azından sonraki günler pozitif çıkarsa iğnenin etkisi olmadığını bilirsin benimde 11 gün negatif çıkmıştı Cnm umudunu kesmeKızlar catlatma ignesinin 11.gunu test yaptim negatif ignenin etkisi bile yok erken mi sizce
Kacinci gun pozitifi gordun canimCnm iğnenin etkisinin olmaması güzel en azından sonraki günler pozitif çıkarsa iğnenin etkisi olmadığını bilirsin benimde 11 gün negatif çıkmıştı Cnm umudunu kesme
12 ertesi sabahı yaptım Cnm kullandığım test çok hassas Mis ama testen teste de değişiyor etkisi 13,14 günde de pozitif görenler var umudunu yitirme amaKacinci gun pozitifi gordun canim
Kan degerin kac cikti canim bide ben aksam 10da igneyi vurdum o gunude sayiyorum12 ertesi sabahı yaptım Cnm kullandığım test çok hassas Mis ama testen teste de değişiyor etkisi 13,14 günde de pozitif görenler var umudunu yitirme ama
Kullandığın testin markası neydi canım?12 ertesi sabahı yaptım Cnm kullandığım test çok hassas Mis ama testen teste de değişiyor etkisi 13,14 günde de pozitif görenler var umudunu yitirme ama
Yok akşam iğneyi bende 10 da vuruldum ama o günü sayma ertesi günden başla saymaya 26.8 çıktı Cnm hcgKan degerin kac cikti canim bide ben aksam 10da igneyi vurdum o gunude sayiyorum
İğne vurulduğun günü sayma canım. Benim doktorum hesaplarken saymıyor o günü. Ben mesela 19 Mart sabahında vuruldum ama 20den itibaren sayıyorum.Kan degerin kac cikti canim bide ben aksam 10da igneyi vurdum o gunude sayiyorum
N11 den almıştım Cnm labuguick Cnm baksana bir gün önce silik çıktı ertesi günü biraz daha belirgin ama ilk 5 dk sonra ikinci 5 dk belirginleşti kızlar ve 26.8 olmasına rağmen test gayet iyi adetimden önce öğrendim :)Kullandığın testin markası neydi canım?
Ben de oradan alıyorum testlerimi, laboquick. 50lik kutusundan aldığım bile olduN11 den almıştım Cnm labuguick Cnm baksana bir gün önce silik çıktı ertesi günü biraz daha belirgin ama ilk 5 dk sonra ikinci 5 dk belirginleşti kızlar ve 26.8 olmasına rağmen test gayet iyi adetimden önce öğrendim :)
Bende 30 lu mu ne almıştım ama sağlam testler negatif çıktığında adet olduk silik te olsa pozitif de hamile ama fiyatı çok uygun ne yapayım :)Ben de oradan alıyorum testlerimi, laboquick. 50lik kutusundan aldığım bile oldu
Yaa bak senin takvimini yerimSen zaten içimi kuruttun yap artık kizzz ben catliycam burda :)))
Cnm benimki normalinde çıktı erken gebelik testi değildi ama nasıl istersen o gebelik takvimi hayalim di kizzzzz :))))Yaa bak senin takvimini yerimsöz kız yarın sabah senin için yapacağım akşam iş çıkışı alayım erken çıkanlardan alayım dimi
Bende yapcam inşallahCnm benimki normalinde çıktı erken gebelik testi değildi ama nasıl istersen o gebelik takvimi hayalim di kizzzzz :))))