- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Ooo canım 12.gün ilacın bu kadar etkisi kalmaz. Ben dün 7.gündü yaptım, silik silik bir çizgi çıktı sadece.test yaptım ama ilacın etkisi olabilirmi çok strese girdim.. 2 tane test yaptım 2 de böyle çok belirgin
Bak gördün mü Cnm hamirlsin bence de hayırlı olsun :))))test yaptım ama ilacın etkisi olabilirmi çok strese girdim.. 2 tane test yaptım 2 de böyle çok belirgin
Bak beni dinleyin ama şimdi ben korkmaya başladım silik çıktı :)ama maaallah baya net çıkmış seninki hayırlı uğurlu olsun insallah:)bakalım şimdi hastaneye gidicem hem bi doktorla konuşucam hem bi kan testi yaptırıcam allah hakmızda hayırlısı olsun çok heyecanlandım elim ayağım titriyor ....
Amin Cnm insallah senden de haber bekliyorum :) bi an önce test yap bize yazayy hadi heveslendim darısı tüm gün sayanların başına inşallahhhh
Canım benim hemen stres yapma ben kan vermeye geldim doktorlada konuşucam belki geç döllenme olmuşturBak beni dinleyin ama şimdi ben korkmaya başladım silik çıktı :)ama maaallah baya net çıkmış seninki hayırlı uğurlu olsun insallah:)
Tebrik ederim!!! Çok çok sevindim, hadi hayırlı olsun :)Kizlarrrrrr çok mutluyum cildiracak gibiyim test yaptım az önce pozitif
Yaaa ne güzel haberler aldık bu sabah, tebrik ederim. Hayırlı olsun, cok cok sevindim :)test yaptım ama ilacın etkisi olabilirmi çok strese girdim.. 2 tane test yaptım 2 de böyle çok belirgin
Güzel haberini bekliyoruz sonucu mutlaka yazCanım benim hemen stres yapma ben kan vermeye geldim doktorlada konuşucam belki geç döllenme olmuştur
İnsallah insallah Cnm bi kaç güne senin de test sonuçlarını takip edeceğiz burada :)Öyle bir umutlandım ki, iğnenin 7.günü olmasına rağmen test yapasım geldi
Aaaa hayırlı olsun Cnm çok sevindim ama nasıl iğnenin 12 günü oluyor çok sevindim. Birde daha bekleyecektin iyiki bu sabah rüya görüp test yaptım :)arkadaşlar doktora gittim kesem gözüktü kese gözüktüğü için kan istemedi doktor.bakalım hayırlısı
Ayy maşallah ya keseyide erkenden gördün ne güzel şimdi sırada kalp atışları vararkadaşlar doktora gittim kesem gözüktü kese gözüktüğü için kan istemedi doktor.bakalım hayırlısı
Zaten o kadar kırmızı çıkmış ki canım ya, beta hcg çok yüksek, belli oluyor. Rabbim kavuştursun sağlık sıhhatle inşallah arkadaşlar doktora gittim kesem gözüktü kese gözüktüğü için kan istemedi doktor.bakalım hayırlısı
Sen test yaptın mı canım?Ayy maşallah ya keseyide erkenden gördün ne güzel şimdi sırada kalp atışları varkerem34gul darısı sana bize de dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Hep dualarimdasiniz Cnm insallah yarın sabah ta sen çift çizgi olan test sonucunu atacaksın bize :) insallah bende gerçekten hamileyimdir karnımın içi aciyo sancılanıyorum yaAyy maşallah ya keseyide erkenden gördün ne güzel şimdi sırada kalp atışları varkerem34gul darısı sana bize de dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş
Benim de bugün 8.gün. Bizim de peşpeşe dolacak günlerimiz demek ki. Hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallahÖyle bir umutlandım ki, iğnenin 7.günü olmasına rağmen test yapasım geldi
Senin kaçıncı günün du kızlar liste yapalım isterseniz tarih ileSen test yaptın mı canım?