- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.001
Aaa bak 4 gün sonra test yada kan tahlili yaptırabilirsin :)Benim de bugün 8.gün. Bizim de peşpeşe dolacak günlerimiz demek ki. Hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bak 4 gün sonra test yada kan tahlili yaptırabilirsin :)Benim de bugün 8.gün. Bizim de peşpeşe dolacak günlerimiz demek ki. Hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Ben 8.gün canım bat 30 MartSenin kaçıncı günün du kızlar liste yapalım isterseniz tarih ile
Nasıl isterseniz öyle yapalım :)))Ben 8.gün canım bat 30 Mart
Bata göre mi yapalım listeyi?
Yok canım yapmadım sabahtan beri belirti okuyorum ama bende Adet sancısı ve bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok o yüzden korkuyorum akıntım da kesildi ama yarın yapcam varsa da yoksa da bileyimSen test yaptın mı canım?
Testlerim hazır bekliyor zatenAaa bak 4 gün sonra test yada kan tahlili yaptırabilirsin :)
Cnm bende ayni durumdaydım öyle düşünme hatta umudumYok canım yapmadım sabahtan beri belirti okuyorum ama bende Adet sancısı ve bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok o yüzden korkuyorum akıntım da kesildi ama yarın yapcam varsa da yoksa da bileyim
Senin kaçıncı gündü canım?Nasıl isterseniz öyle yapalım :)))
Hep dualarimdasiniz Cnm insallah yarın sabah ta sen çift çizgi olan test sonucunu atacaksın bize :) insallah bende gerçekten hamileyimdir karnımın içi aciyo sancılanıyorum ya
Hadi hayırlısı ile senden de bu ay güzel haberi bekliyorum insallah yumurtan kaç mm olmustu iğneyi vurulduğundaTestlerim hazır bekliyor zaten
1erken, 3normal test duruyor
Hastaneye giyme imkanım yoku sağlık ocağına gittim orda belirli günler kan tahlili varmış Cnm yarın sabah gel dedi doktor
Canım sen kan İçin neden yarını bekledin ki keşke bugün verseydin
Bu gun 12 Günüm Cnm 9 ve 11 gün test yaptım negatif çıkmıştıSenin kaçıncı gündü canım?
1,5yılı geçti canım tedavi görüyoruz canım. Eşimde de bende de bazı ufak çaplı sıkıntılar var. Çok şükür femerayla iki yumurta gelişti bu ay. İğne olduğum gün baktık, biri 20mm diğeri 16-17mm.Hadi hayırlısı ile senden de bu ay güzel haberi bekliyorum insallah yumurtan kaç mm olmustu iğneyi vurulduğunda
Benim doktor kan tahliline bile kesin olsun, iğnenin 14 veya 15.günü gel dedi. Daha 3günün var senin canım umutları tüketme. Yarın kan sonucuna kadar görelim mevlam neyler :)Bu gun 12 Günüm Cnm 9 ve 11 gün test yaptım negatif çıkmıştı
Anladım canım olsun yarına kadar beta biraz daha yükselir en azındanHastaneye giyme imkanım yoku sağlık ocağına gittim orda belirli günler kan tahlili varmış Cnm yarın sabah gel dedi doktor
Benim doktoruma kalsa adetin üç gün geçmeden sakın idrar tahlili bile yapma dediBenim doktor kan tahliline bile kesin olsun, iğnenin 14 veya 15.günü gel dedi. Daha 3günün var senin canım umutları tüketme. Yarın kan sonucuna kadar görelim mevlam neyler :)
Aaa aynıyız cnm işllah hamiş haberınk veririz ikimizde kuuzm ben özele gittim ameliyat oldum normal yollarla olur hiç birseyım yok dedi ama cok istersen tup bebek yapalım dedi bende 1 ay oldu baska seher tasındım devlet hastanesine gıt tu m doktor yumurtlaman cok guzel dedi devlet olunca ayrıntılı bakmıyor cok hasta vardı adet olmazsan hamılesın olursan gel tekrar tedaviye baslayacağız dedi ama dokrum cok ıyıymıs orda 5 kadınla konustum ve hepsi klomenle hamıle kalmıs ve ılk aylarındBenim de bugun 6. Gün :) doktor ayın kaçında test yapabilirsiniz dedi size?
Ay cnm bnm herseyı mız bir bende 2.5 yıllık evliyim 20 martta iğne vuruldum 6 Nisan dogum gunum işallah o Gune bana supriz olur meleğimEvett!! Ben de 2 bucuk yıllık evliyim bu arada.
Ayın 20’sinde iğne vuruldum, doktorum 5 Nisan’da kanaman olmazsa test yapar sonuç çıkar dedi
Geçmiyor ki kuzum valla tırlattım herhalde sureklı yazı okuyorum ya cnm bugun bnm tam 7. Gunum ama batmalarım var off hayırlısı rabbımBenim 11 gün oldu birde bana sor nasıl geciyor günler
Ayy inşallahAy cnm bnm herseyı mız bir bende 2.5 yıllık evliyim 20 martta iğne vuruldum 6 Nisan dogum gunum işallah o Gune bana supriz olur meleğim