- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Aynen bende öyleydi kendim kadar sevinip heyecan yapıyordum umud oluyordu sanki bize deAmin cümlemizin Canım buradan birileri hamile olunca kendim olmuş gibi seviniyorum hepimiz anne olmayı istiyoruz çünkü :)
Test varsa evde yap Cnm ya bak sen benden birgun sonraydın çıkar inss çok istiyorum kendim kadar senin sonucunu da pozitif birlikte takip ettik ya İnan hep aklımdasinİnşallah canım dur bakalım belki yarın sabah yaparım bende
Yaaa canım benim allah razı olsun senden evde test bulundurmuyorum kendimi bildiğim için ama sana söz bu akşam eve giderken alacağım yarın sabah yaparım artık korkunun ecele faydası yokTest varsa evde yap Cnm ya bak sen benden birgun sonraydın çıkar inss çok istiyorum kendim kadar senin sonucunu da pozitif birlikte takip ettik ya İnan hep aklımdasin
Yok Cnm o batma daha bende de Yok bende de agri vardı o yüzden umutsuzdum üşütmüşüm gibi kasigimda sancı vardıYaaa canım benim allah razı olsun senden evde test bulundurmuyorum kendimi bildiğim için ama sana söz bu akşam eve giderken alacağım yarın sabah yaparım artık korkunun ecele faydası yokya kasık batması herkeste oluyor mu bende ağrı var ama batma yok
Benimde 12 ci günüm bugün çok sabırsızlanıyorum benimde yataktan kalkarken ani hareketlerde falan kasımlarıma sancı giriyor.Göğüslerim şiş dokunulmuyo ama test yapmayada korkuyorum adet belirtileriyle gebelik belirtileride birbirine çok benziyorYaaa canım benim allah razı olsun senden evde test bulundurmuyorum kendimi bildiğim için ama sana söz bu akşam eve giderken alacağım yarın sabah yaparım artık korkunun ecele faydası yokya kasık batması herkeste oluyor mu bende ağrı var ama batma yok
İnşallah vardır ya benimde 13. Günüm bende korkuyorum test yapmaya benim bildiğin adet sancım oluyor ara ara birde bel ağrım hatta dün akşam otururken bir sancı girdi kesin birazdan adet olcam dedim ama birşey yok sende yarın yap varsa çıkar zatenBenimde 12 ci günüm bugün çok sabırsızlanıyorum benimde yataktan kalkarken ani hareketlerde falan kasımlarıma sancı giriyor.Göğüslerim şiş dokunulmuyo ama test yapmayada korkuyorum adet belirtileriyle gebelik belirtileride birbirine çok benziyor
Canım iğneden sonra 14. Ya da 15. Günde adet oluyorsun diye biliyorum bat 3 gün felan ileriye atar bence inşallah sende hayırlı haberler alırsınMerhabalar
Ben de 19 Martta çatlatma iğnemi oldum, şimdi heycanlı bekleyiş sürecindeyim, BAT 30 Mart
Sizler nasılsınız?
Belirsizlik çok kötü bişey acaba varmı yokmu en ufak şeyde adet olucam diye düşünüyorum sanki zaman geçmiyo çalıştığım halde kafamda sürekli soru işareti hakkımızda hayırlısını nasip etsin allh ...İnşallah vardır ya benimde 13. Günüm bende korkuyorum test yapmaya benim bildiğin adet sancım oluyor ara ara birde bel ağrım hatta dün akşam otururken bir sancı girdi kesin birazdan adet olcam dedim ama birşey yok sende yarın yap varsa çıkar zaten
Geçen sefer iğneden sonraki 11.gün adet olmuştum canım. Bu sefer için 14.gün çağırdı adet olmazsam tahlil için. Hayırlısı ya, umutları tüketmeden bekliyorum..Canım iğneden sonra 14. Ya da 15. Günde adet oluyorsun diye biliyorum bat 3 gün felan ileriye atar bence inşallah sende hayırlı haberler alırsın
Ayyy öyle mi benim adet tarihim 23 marttı doktorum iğneden kaynaklı günün birkaç gün atar 30 unda olursun demişti ama onun İçin dedim inşallah hayırlı haberlerini alırızGeçen sefer iğneden sonraki 11.gün adet olmuştum canım. Bu sefer için 14.gün çağırdı adet olmazsam tahlil için. Hayırlısı ya, umutları tüketmeden bekliyorum..
Sende test yapsana bu gün hepimiz çift çizgiyi görelim istiyorum :)Benimde 12 ci günüm bugün çok sabırsızlanıyorum benimde yataktan kalkarken ani hareketlerde falan kasımlarıma sancı giriyor.Göğüslerim şiş dokunulmuyo ama test yapmayada korkuyorum adet belirtileriyle gebelik belirtileride birbirine çok benziyor
testim var ama çıkarmı çıkmazmı bilemedim sabah ilk idrar diyorlar ya genellikleSende test yapsana bu gün hepimiz çift çizgiyi görelim istiyorum :)
Çok sıvı tüketmediysen yap Cnm yatestim var ama çıkarmı çıkmazmı bilemedim sabah ilk idrar diyorlar ya genellikle
Yarın sabah da ilk idrar la tekrar yaparsıntestim var ama çıkarmı çıkmazmı bilemedim sabah ilk idrar diyorlar ya genellikle
İnşallah hepimiz alırız güzel haberleri canımAyyy öyle mi benim adet tarihim 23 marttı doktorum iğneden kaynaklı günün birkaç gün atar 30 unda olursun demişti ama onun İçin dedim inşallah hayırlı haberlerini alırız
Kaçıncı gün bugün canımtest yaptım ama ilacın etkisi olabilirmi çok strese girdim.. 2 tane test yaptım 2 de böyle çok belirgin
12. Günmüş yok ilacın etkisi kalmamıştır bariz hamilesin gözün aydın olsuntest yaptım ama ilacın etkisi olabilirmi çok strese girdim.. 2 tane test yaptım 2 de böyle çok belirgin