Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı ile senden de bu ay güzel haberi bekliyorum insallah yumurtan kaç mm olmustu iğneyi vurulduğunda
1,5yılı geçti canım tedavi görüyoruz canım. Eşimde de bende de bazı ufak çaplı sıkıntılar var. Çok şükür femerayla iki yumurta gelişti bu ay. İğne olduğum gün baktık, biri 20mm diğeri 16-17mm.
Her ay aynı umutla bekliyor insan. İnşallah hep beraber alırız güzel haberlerimizi

Benim de bugun 6. Gün :) doktor ayın kaçında test yapabilirsiniz dedi size?
Aaa aynıyız cnm işllah hamiş haberınk veririz ikimizde kuuzm ben özele gittim ameliyat oldum normal yollarla olur hiç birseyım yok dedi ama cok istersen tup bebek yapalım dedi bende 1 ay oldu baska seher tasındım devlet hastanesine gıt tu m doktor yumurtlaman cok guzel dedi devlet olunca ayrıntılı bakmıyor cok hasta vardı adet olmazsan hamılesın olursan gel tekrar tedaviye baslayacağız dedi ama dokrum cok ıyıymıs orda 5 kadınla konustum ve hepsi klomenle hamıle kalmıs ve ılk aylarınd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…