Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test varsa evde yap Cnm ya bak sen benden birgun sonraydın çıkar inss çok istiyorum kendim kadar senin sonucunu da pozitif birlikte takip ettik ya İnan hep aklımdasin
Yaaa canım benim allah razı olsun senden evde test bulundurmuyorum kendimi bildiğim için ama sana söz bu akşam eve giderken alacağım yarın sabah yaparım artık korkunun ecele faydası yok :bicak: ya kasık batması herkeste oluyor mu bende ağrı var ama batma yok

Yaaa canım benim allah razı olsun senden evde test bulundurmuyorum kendimi bildiğim için ama sana söz bu akşam eve giderken alacağım yarın sabah yaparım artık korkunun ecele faydası yok :bicak: ya kasık batması herkeste oluyor mu bende ağrı var ama batma yok
Yok Cnm o batma daha bende de Yok bende de agri vardı o yüzden umutsuzdum üşütmüşüm gibi kasigimda sancı vardı

Merhabalar :KK24:
Ben de 19 Martta çatlatma iğnemi oldum, şimdi heycanlı bekleyiş sürecindeyim, BAT 30 Mart :rolleyes:
Sizler nasılsınız?

Benimde 12 ci günüm bugün çok sabırsızlanıyorum benimde yataktan kalkarken ani hareketlerde falan kasımlarıma sancı giriyor.Göğüslerim şiş dokunulmuyo ama test yapmayada korkuyorum adet belirtileriyle gebelik belirtileride birbirine çok benziyor

Benimde 12 ci günüm bugün çok sabırsızlanıyorum benimde yataktan kalkarken ani hareketlerde falan kasımlarıma sancı giriyor.Göğüslerim şiş dokunulmuyo ama test yapmayada korkuyorum adet belirtileriyle gebelik belirtileride birbirine çok benziyor
İnşallah vardır ya benimde 13. Günüm bende korkuyorum test yapmaya benim bildiğin adet sancım oluyor ara ara birde bel ağrım hatta dün akşam otururken bir sancı girdi kesin birazdan adet olcam dedim ama birşey yok sende yarın yap varsa çıkar zaten

İnşallah vardır ya benimde 13. Günüm bende korkuyorum test yapmaya benim bildiğin adet sancım oluyor ara ara birde bel ağrım hatta dün akşam otururken bir sancı girdi kesin birazdan adet olcam dedim ama birşey yok sende yarın yap varsa çıkar zaten
Belirsizlik çok kötü bişey acaba varmı yokmu en ufak şeyde adet olucam diye düşünüyorum sanki zaman geçmiyo çalıştığım halde kafamda sürekli soru işareti hakkımızda hayırlısını nasip etsin allh ...

Canım iğneden sonra 14. Ya da 15. Günde adet oluyorsun diye biliyorum bat 3 gün felan ileriye atar bence inşallah sende hayırlı haberler alırsın :emir_bebek:
Geçen sefer iğneden sonraki 11.gün adet olmuştum canım. Bu sefer için 14.gün çağırdı adet olmazsam tahlil için. Hayırlısı ya, umutları tüketmeden bekliyorum..

Geçen sefer iğneden sonraki 11.gün adet olmuştum canım. Bu sefer için 14.gün çağırdı adet olmazsam tahlil için. Hayırlısı ya, umutları tüketmeden bekliyorum..
Ayyy öyle mi benim adet tarihim 23 marttı doktorum iğneden kaynaklı günün birkaç gün atar 30 unda olursun demişti ama onun İçin dedim inşallah hayırlı haberlerini alırız

Sende test yapsana bu gün hepimiz çift çizgiyi görelim istiyorum :)

Burada konu var, iğneden sonra kaçıncı gün öğrendiniz diye 12.günde de öğrenen çok var ama belli de olmuyor işte. İnşallah görürsünüz çift çizgileri. Benim 8.günüm, iğnenim etkisi sürüyor biliyorum ama dün sırf çift çizgi görebilmek için test yaptım :KK48:

test yaptım ama ilacın etkisi olabilirmi çok strese girdim.. 2 tane test yaptım 2 de böyle çok belirgin

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-03-27 at 11.40.42.jpeg
    WhatsApp Image 2018-03-27 at 11.40.42.jpeg
    17 KB · Görüntüleme: 47
X