- 15 Mart 2016
- 420
- 493
- 32
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #1.021
İşallah hepimizin kuzumAyy inşallah
Hayırlı olsun cnm bize umut oluyorsunuz,test yaptım ama ilacın etkisi olabilirmi çok strese girdim.. 2 tane test yaptım 2 de böyle çok belirgin
AYY HADİ İNŞ. COK SEVİNDİM İLACIN KACINCI GÜNÜ BUGUN 11. GÜNDEN SONRA ETKİSİ GİDİYR DİYE BİLİYRMHayırlı olsun cnm bize umut oluyorsunuz,
Cnm bnm 7.gun neçaglam ve kerem hamıle allahım buyuk bize umut oldularAYY HADİ İNŞ. COK SEVİNDİM İLACIN KACINCI GÜNÜ BUGUN 11. GÜNDEN SONRA ETKİSİ GİDİYR DİYE BİLİYRM
Cumartesi günü sabah ilk idrarla ilk testi yapayım diyorum, 11.gün olacak cumartesi. Senin de 12.gün :) çok heyecanlıyımBenim de bugün 8.gün. Bizim de peşpeşe dolacak günlerimiz demek ki. Hayırlı güzel haberler almak nasip olsun inşallah
Valla senden güzel haberler bekliyordum ben, öyle bir iyi geldiki sabah girip okumak :) cumartesi sabah ben de yapacağım ilk testiİnsallah insallah Cnm bi kaç güne senin de test sonuçlarını takip edeceğiz burada :)
Çok az kaldı canım ya. Ben de Cuma sabah yaparım inşallahCumartesi günü sabah ilk idrarla ilk testi yapayım diyorum, 11.gün olacak cumartesi. Senin de 12.gün :) çok heyecanlıyım
Cnm sende var mı belirti ne hissediyorsunBenim doktor kan tahliline bile kesin olsun, iğnenin 14 veya 15.günü gel dedi. Daha 3günün var senin canım umutları tüketme. Yarın kan sonucuna kadar görelim mevlam neyler :)
Ben hiç bir şey hissetmiyorum vallaLezzetliCipetpet ve chloen sıra bizde kızlar haydı ne hissettiğinizi yazın allahım sen yuzumuzu güldür Rabbım sen buyksun
Progestan kullanıyorum günde 600mg, baş dönmesi filan yapıyor devamlı uyutuyor. O yüzden pek belirti takip edemiyorum canım. Sadece dün akşam yemeğimi tek yiyecektim kendime ton balıklı salçalı makarna yaptım. Pişerken mis gibi kokuyordu, canım da çekiyordu ama yarısını yedim ve birden yemekten tiksindim. Önce üstünü seraladım dolaba kaldıracaktım ama öyle tiksindim ki serayı açıp çöpe döktümCnm sende var mı belirti ne hissediyorsun
ben iğnemi 15 yaptırdım 14 ünde - 16 da -17 deKızlar iğneden sonra kaç kez denediniz ilişkiyi?
Okurken çok duygulandım nasibi varmış bebişin ne güzel denk getirmiş Rabbim. Kardeş geliyor demek beş yaşındaki oğluna canımArkadaşlar benim adetimde düzensilik vardı 5 yaşında oğlum var oda .atlatma iğnesi tedavisi ile oldu 5 şubatt benim son adetin tarihi hasta olmayınca doktora kontle gittim doktor da yumurtan var 1 tene dedi büyümüş dedi çatlatma iğnesi vereyim dedi 12 de gittim doktora 15 de vuruldum çatlatma iğnesini aslında ben pazartesiye kadar tahlil yapmıcaktım kerem34gul test yapınca hadi bende yapayım dedim iş yerinde yaptım 1 tane yaptım çift çizgi çıktı dedim test bozuk herhalde 2 tane yaptım sonra dayanamayıp doktora gittim keseyi görünce doktor kan tahlili istemedi bakalım bundan sonrası allaha kalmış.... allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallhhh.....allah isteyen herkese nasip etsin güzel hayırlı haberleriniz alırız inşallh
Ayın 20 sinde de iğne vuruldum doktor ertesi günü ilişki daha sonra da Gun asırı dedi 3 kere oldu cnm sizinKızlar iğneden sonra kaç kez denediniz ilişkiyi?
Ara ara batmalarım ve hafıf bel agrım var ama onlar adet zamanında oldugu için saymıyorum ama kızlar idrarımı yaparken baskı hissediyorumCnm sende var mı belirti ne hissediyorsun