Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetind yogun ve sancili geciyo benm ilk denememdi hc bu kadar sancili olmamstim ilactan sanirim ilk gun normalde cok yogun olmam ilk gunden beri baya yogun
Ben iil klomende de gecikmiştim kahve geldi hep hiç sökülmedim ama nedeni adet kanı icerde kaldıgı için rengi degişiyomuş ondan sanırım bakalım bu ayda kahve mi olcak rengi

Valla baya yogun bazen pıhtı seklinde ve baya kirmiziiyimi kotumu bilmiyrm ama boyle oncede adet oldugum gun hafif kahve rengi leke olurdu simdi direk kanamam olduu

Doktorunuz kan testi yapin demistir büyük ihtimal gebelik olsa dahi 10 gün geçtikten sonra idrarda çıkar..bence siz yine de kan testi verin derim..İnşallah hamilesinizdir
Ben hamile olsaydım idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum bu yüzden yaptırmadım cnm kan kaç aydır acele ediyorum sonra hüsran progestan içtim tabi oda bitti bugün adet olurum sanırım

Selammm kizlarrr bugun tam negatif cikti idrardaa... ignenin etkisi tamamen gecmis bugun... 11. Gunum 9 ve 10 silik cikti demekki igne etkisi bugun gecmis... ayy insan boyle goruncede karamsar oluyo.. olsa cikardi diyeee neysee napalimm hayirlisi demekten baska caremiz yok

Cnm iste etkileniyoruz ben o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam erken teste başlamam asla

Benimde öyle oldu cnm 9-10-11 silik sonra negatif

Canimmm bugun kesin vericeksin dimi kan testini.... yaaa barii burda kac kisi ugrastikk birimizden pozitif sonuc duyalim artikkkkk

slm kızlar klomen + çatlatma iğnesini denedik olmadı adet oldm bugün 3. günü gittim dr hemde tekrar test ister diye tekrar verdim kan ögleden sonra cıkacakmıs ararız dedi doktorum gecen ay fsh birz yükselmişti bu ay eger düşükse baska bi ilaçla başlarız f ile baslıyodu unuttum simdi yüksekse birde amh a bakcak o zmn bir üst tedaviye gecmemiz lazım dedi inş. sonuclarım iyi cıkar böyle bişeyle karsılasan oldumu aranızda

Canimmm bugun kesin vericeksin dimi kan testini.... yaaa barii burda kac kisi ugrastikk birimizden pozitif sonuc duyalim artikkkkk

Canım benim adet sancım o kadar çoğaldı ki anlayabiliyorum dışarı çıkacak halim yok o derece sancım var o yüzden beklemeyi düşünüyorum artık inşallah sizlerden iyi haberler gelir

A
Canım benim adet sancım o kadar çoğaldı ki anlayabiliyorum dışarı çıkacak halim yok o derece sancım var o yüzden beklemeyi düşünüyorum artık inşallah sizlerden iyi haberler gelir
Anladim canim hayirlisi olsun yaa ne yapalimm bu ay hepimiz boş geciricez herhalde maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…