-
- Konu Sahibi kerem34gul
Ben iil klomende de gecikmiştim kahve geldi hep hiç sökülmedim ama nedeni adet kanı icerde kaldıgı için rengi degişiyomuş ondan sanırım bakalım bu ayda kahve mi olcak rengiAdetind yogun ve sancili geciyo benm ilk denememdi hc bu kadar sancili olmamstim ilactan sanirim ilk gun normalde cok yogun olmam ilk gunden beri baya yogun
Adet olmak her zaman iyidir cnm sökülmek yani sağlıklı olan oValla baya yogun bazen pıhtı seklinde ve baya kirmiziiyimi kotumu bilmiyrm ama boyle oncede adet oldugum gun hafif kahve rengi leke olurdu simdi direk kanamam olduu
Ben hamile olsaydım idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum bu yüzden yaptırmadım cnm kan kaç aydır acele ediyorum sonra hüsran progestan içtim tabi oda bitti bugün adet olurum sanırımDoktorunuz kan testi yapin demistir büyük ihtimal gebelik olsa dahi 10 gün geçtikten sonra idrarda çıkar..bence siz yine de kan testi verin derim..İnşallah hamilesinizdir
Canım senin çok uzun zaman olmadı mıBekliyorum Cnm hayırlısı inss rabbim gönlüne göre versin inss
Hayır Cnm hem testler negatif hemde adet olmadım iğneden sonra 22 gün olduCanım senin çok uzun zaman olmadı mı
Cnm iste etkileniyoruz ben o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam erken teste başlamam aslaSelammm kizlarrr bugun tam negatif cikti idrardaa... ignenin etkisi tamamen gecmis bugun... 11. Gunum 9 ve 10 silik cikti demekki igne etkisi bugun gecmis... ayy insan boyle goruncede karamsar oluyo.. olsa cikardi diyeee neysee napalimm hayirlisi demekten baska caremiz yok
Dr gitseydin bi cnm bi bakılsaydı tekrar testte yapmadın sanırım en azından adet getirici birşeyler yapardın progestan vermedi demi sanaHayır Cnm hem testler negatif hemde adet olmadım iğneden sonra 22 gün oldu
Benimde öyle oldu cnm 9-10-11 silik sonra negatifSelammm kizlarrr bugun tam negatif cikti idrardaa... ignenin etkisi tamamen gecmis bugun... 11. Gunum 9 ve 10 silik cikti demekki igne etkisi bugun gecmis... ayy insan boyle goruncede karamsar oluyo.. olsa cikardi diyeee neysee napalimm hayirlisi demekten baska caremiz yok
Evet yapmamak daha iyi gercektende ama insan merak ediyoCnm iste etkileniyoruz ben o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam erken teste başlamam asla
Iste igne etkisiymis demek seninde benimdee...Benimde öyle oldu cnm 9-10-11 silik sonra negatif
Canimmm bugun kesin vericeksin dimi kan testini.... yaaa barii burda kac kisi ugrastikk birimizden pozitif sonuc duyalim artikkkkkBence çıkmaz ya daha çocuk tuttuysa bile rahme yerleşeli saatler oldu belki kana bile yeni yeni geçiyor idrara nasıl geçsin acele ediyoruz biz adet olana kadar hiç bir şey bitmiş değil şu an kendimi çok azimli hissediyorum nedense :)))))))))
Canimmm bugun kesin vericeksin dimi kan testini.... yaaa barii burda kac kisi ugrastikk birimizden pozitif sonuc duyalim artikkkkk
Anladim canim hayirlisi olsun yaa ne yapalimm bu ay hepimiz boş geciricez herhalde maleseffCanım benim adet sancım o kadar çoğaldı ki anlayabiliyorum dışarı çıkacak halim yok o derece sancım var o yüzden beklemeyi düşünüyorum artık inşallah sizlerden iyi haberler gelir
Ben kullaniyorum canim 25 adet aldim gecen gun bir sey mi olduKızlar bu laboquick marka test kullanan var mı aranızda
Benim yaptığım gebelik testi markalarıda ondan cnm negatif çıkıyorya testler güvenilir mi merak ettimBen kullaniyorum canim 25 adet aldim gecen gun bir sey mi oldu
Yok yok guvenilir canim benim bi arkadas gecen aylarda adetine 3 gun kala onunla ogrendiBenim yaptığım gebelik testi markalarıda ondan cnm negatif çıkıyorya testler güvenilir mi merak ettim