Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim yarin haber verirsin dr ne diyecek bakalimm... bende adet olunca beylikduzunde bi hastaneye gidicem sadece yumurta takibi icin... cok uzak oldu digeri... takip sonucta her kadin dogum yapar

Kızlar sonunda iğneden sonra 22 ci gün adet oldum :)
Canim rahatlamissindir... nasil olsa negatif olduguna hazirlamistin kendini biliyordun yeni ay yeni umut olsun hepimize :)) sen ne yapican devam edecekmisin takibe bu ayda

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Canim rahatlamissindir... nasil olsa negatif olduguna hazirlamistin kendini biliyordun yeni ay yeni umut olsun hepimize :)) sen ne yapican devam edecekmisin takibe bu ayda
Kesinlikle Cnm her kelimesinde haklısın aynen öyle ama karar veremedim bir aklım birkez daha dene diyor bir aklım ise vaz geç artık diyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı :) ama dayanamam doktora giderim tekrar denerim gibi geliyor :)

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Aynen canim yarin haber verirsin dr ne diyecek bakalimm... bende adet olunca beylikduzunde bi hastaneye gidicem sadece yumurta takibi icin... cok uzak oldu digeri... takip sonucta her kadin dogum yapar

Beylikdüzü’nde pek doğru düzgün bir yer yok ama sen bilirsin komşum arkadaşım Beylikdüzü’nde oturuyor hamile o bile avcılar medicana’ya gidiyor ama tavsiye edilen varsa bilemem tabi hayırlısı olsun inşallah yarın sabah 9 da randevum var sonra gelişmeleri aktarıcam

Git arkadaşım git vazgeçtim diyorsun ama içinden çıkmıyor insanın sonra daha stresli hale geliyor hayırlısıyla bir an evvel sağlıkla kavuş bebişine İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…