- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Kızlar sonunda iğneden sonra 22 ci gün adet oldum :)
Aynen canim yarin haber verirsin dr ne diyecek bakalimm... bende adet olunca beylikduzunde bi hastaneye gidicem sadece yumurta takibi icin... cok uzak oldu digeri... takip sonucta her kadin dogum yaparÖnümüzdeki ay hepimiz daha çok çalışırız ne yapalımbenim sinir çeneye vurdu hayırlısı bakalım benim doktor yarına çağırdı ama bakalım ne diyecek haberleri size veririm artık belki de iğneyle falan vakit kaybetmeyelim der
Canim rahatlamissindir... nasil olsa negatif olduguna hazirlamistin kendini biliyordun yeni ay yeni umut olsun hepimize :)) sen ne yapican devam edecekmisin takibe bu aydaKızlar sonunda iğneden sonra 22 ci gün adet oldum :)
13 şubatta vurulmuştum cnm 18 e girdim sayılıır olmadım daha yarın adet günüm normaliBugün 14. Gündü hatta esas adet günüm yarın hiç şaşmaz çünkü bir gün erken oldum senin kaçıncı günün
Adet döngün kaç cnm 28 mi 30 muMeraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
31 gün sonrası 28 şubata denk geliyo cnmAdet döngün kaç cnm 28 mi 30 mu
28 günde olurum canimAdet döngün kaç cnm 28 mi 30 mu
Kesinlikle Cnm her kelimesinde haklısın aynen öyle ama karar veremedim bir aklım birkez daha dene diyor bir aklım ise vaz geç artık diyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı :) ama dayanamam doktora giderim tekrar denerim gibi geliyor :)Canim rahatlamissindir... nasil olsa negatif olduguna hazirlamistin kendini biliyordun yeni ay yeni umut olsun hepimize :)) sen ne yapican devam edecekmisin takibe bu ayda
Sağol Cnm allah razı oldunArtık gözün aydın diyorum canım çünkü belirsizlik daha kötü gibime geliyor
Aynen canim yarin haber verirsin dr ne diyecek bakalimm... bende adet olunca beylikduzunde bi hastaneye gidicem sadece yumurta takibi icin... cok uzak oldu digeri... takip sonucta her kadin dogum yapar
13 şubatta vurulmuştum cnm 18 e girdim sayılıır olmadım daha yarın adet günüm normali
Kesinlikle Cnm her kelimesinde haklısın aynen öyle ama karar veremedim bir aklım birkez daha dene diyor bir aklım ise vaz geç artık diyor bilmiyorum hakkımızda hayırlısı :) ama dayanamam doktora giderim tekrar denerim gibi geliyor :)
İçimdeki ses gibi konuştun :) ama artık hayal kırıklığı daha ağır geliyor CnmGit arkadaşım git vazgeçtim diyorsun ama içinden çıkmıyor insanın sonra daha stresli hale geliyor hayırlısıyla bir an evvel sağlıkla kavuş bebişine İNŞALLAH
İçimdeki ses gibi konuştun :) ama artık hayal kırıklığı daha ağır geliyor Cnm
Cnm nasıl oluyo bu süreç devlet destek verilomu ilaçları almaya ne kadar tuttu bende acaba tüplü yaptırsam beklemek zor oluyoKızlar tüp bebeğe başlıyoruuuuuuuuummmmm
İlaçlarımı aldım bile şu an dışarıdayım eve gelince ayrıntılı anlatırım
Hayırlı sonuç alırsın inş cnmKızlar tüp bebeğe başlıyoruuuuuuuuummmmm
İlaçlarımı aldım bile şu an dışarıdayım eve gelince ayrıntılı anlatırım