- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
Ben kullanıyorum güvenilirKızlar bu laboquick marka test kullanan var mı aranızda
Benimde bugün 16 hün o gün ilişki olmadı saymazsam 15 gün ağız kuruluğu devam ediyor birde kasıkta olan kramplar kan testi ysptırmaya korkuyorumDoktoru Aradım kan tahlili yaptır dedi ama hic içimden gelmiyor ki
Ben 12 ci ve 15 gün yaptırdım kan testi negatifBenimde bugün 16 hün o gün ilişki olmadı saymazsam 15 gün ağız kuruluğu devam ediyor birde kasıkta olan kramplar kan testi ysptırmaya korkuyorum
Kan yaptırmadım hiç ama testler hep negatif son bi ilişki oldu belki bi ihtimal onda tutmuştur diyorum oda ayın 20 gecesi oda en geç yarın varsa çıkar sanırımBen 12 ci ve 15 gün yaptırdım kan testi negatif
Ben bunlardan pek anlamıyorum cnmbugun regl 3. günü tekrar kan verdim hormon degerlerime bakılsın diye
lh:5,06
fsh:6,25
estradiol:24,9
amh: henüz sonuclanmamıs bikac ay sonra nası degerler bilen varmı nasıl sonuçlar
Ben bunlardan pek anlamıyorum cnm[/QUObirz baktım internetten ve sonuc kagıdından normal gibi ama bilmiyrm inş. öyledirr bakalım dr ne diycek
İğne olmuşmuydun kaçıncı gündesin cnmBenim sağ tarafimdaki yumurta catlamamip kiste çevirmiş sol tarafındaki çatlamış hatta doktorum bı kaç gün adetin gelmeyince hemen test yapma belki kistten dolayı gelmez hemen dedi ama inşallah gebe kalırsın dedi
A
Anladim canim hayirlisi olsun yaa ne yapalimm bu ay hepimiz boş geciricez herhalde maleseff
Aglama cnm hayrlısı buymuş de herzaman yeni ay yeni heyecanlar gelsinnCevap yazdım ama nedense gelmemiş ben bugün adet oldum kızlar tek başıma kürek çekmek yordu beni Sinirden ağlıyorum artık sizlerden hayırlı haberler alırım inşallah hepinizin gönlünde ki hakkınızda hayırlı olan olur inşallah
Bu arada benim karnım agrıyo hala olcaksam da olayım böle beklemek çok kötü kacıncı gndeydin cnm senAglama cnm hayrlısı buymuş de herzaman yeni ay yeni heyecanlar gelsinn
Oyyy canimm yaaa kiyamam neolur aglama uzme canini... bende zaman zaman oyle oluyorum ilk gunun diye oylesin... yarina gecer bu hissin aynilari oluyo bendede her ay adetimin ilk gunu cok moralsiz oluyorum.. ertesi gune bi rahatlama kabullenme geliyor... sen ameliyatini hic dusunme ol yaş faktöründen dolayı gec kalma elini cabuk tut direk tup bebek yaptırırsınnCevap yazdım ama nedense gelmemiş ben bugün adet oldum kızlar tek başıma kürek çekmek yordu beni Sinirden ağlıyorum artık sizlerden hayırlı haberler alırım inşallah hepinizin gönlünde ki hakkınızda hayırlı olan olur inşallah
Buarada bende dra gittim valla bogazlarim icin agumentin verdi.. umut yok ama yumurta takibi yaptirdim bu ay dedim hamilelerde mecbur kalinca kullaniyo agumentin dedi bogazlarim cok fena asagiya inmis bronslarda dolmus aksama baslicam antibiyotige
Bu arada benim karnım agrıyo hala olcaksam da olayım böle beklemek çok kötü kacıncı gndeydin cnm sen
Haklisin seni anlayabiliyorum ama malesef erkekler bizler kadar ince dusunemiyor... aminn insallah dedigin gibi mart ayinda dilegimize kavuşalım allahim yardimcimiz olsun... yine haberlesiriz... bu arada yok dr demedi kan testi falan... antibiyotiklik durum mecbur oldugu icin hamile bile olsan bu durumda icmek zorundasin yani dedi.. kendi doktorumuda arayip sormadim.. dedigim gibi umudum sifirrr zaten... kendi kendime diyorumki olsaydi zaten bugun cok cok silikte olsa cikardi internettende baktim o kadar hamile olanlarin cogu silik cikmiş 10 gunden sonradaArkadaşlar bebek olmadı diye değil üzüntüm ben alışığım bunlara ilk çocuğum da kolay olmadı benim derdim tek başıma çabalıyor olmak çok yorucu ben iki torba ilaç içerken neyse ya düşününce daha bir sinir oluyorum yarın tekrar doktora gidicem sanırım bu ay da yumurta takibiyle geçecek allah sizlere bebiş haberleri nasip etsin en geç Mart ayında sevinçten zıplayın inşallah :))) ama abartmayın hamileler için iyi değil öpüyorum hepinizi bir gelişme olursa paylaşırım yine