Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun regl 3. günü tekrar kan verdim hormon degerlerime bakılsın diye
lh:5,06
fsh:6,25
estradiol:24,9
amh: henüz sonuclanmamıs bikac ay sonra nası degerler bilen varmı nasıl sonuçlar

Benim sağ tarafimdaki yumurta catlamamip kiste çevirmiş sol tarafındaki çatlamış hatta doktorum bı kaç gün adetin gelmeyince hemen test yapma belki kistten dolayı gelmez hemen dedi ama inşallah gebe kalırsın dedi

İğne olmuşmuydun kaçıncı gündesin cnm

A

Anladim canim hayirlisi olsun yaa ne yapalimm bu ay hepimiz boş geciricez herhalde maleseff

Cevap yazdım ama nedense gelmemiş ben bugün adet oldum kızlar tek başıma kürek çekmek yordu beni Sinirden ağlıyorum artık sizlerden hayırlı haberler alırım inşallah hepinizin gönlünde ki hakkınızda hayırlı olan olur inşallah

Aglama cnm hayrlısı buymuş de herzaman yeni ay yeni heyecanlar gelsinn

Oyyy canimm yaaa kiyamam neolur aglama uzme canini... bende zaman zaman oyle oluyorum ilk gunun diye oylesin... yarina gecer bu hissin aynilari oluyo bendede her ay adetimin ilk gunu cok moralsiz oluyorum.. ertesi gune bi rahatlama kabullenme geliyor... sen ameliyatini hic dusunme ol yaş faktöründen dolayı gec kalma elini cabuk tut direk tup bebek yaptırırsınn

Buarada bende dra gittim valla bogazlarim icin agumentin verdi.. umut yok ama yumurta takibi yaptirdim bu ay dedim hamilelerde mecbur kalinca kullaniyo agumentin dedi bogazlarim cok fena asagiya inmis bronslarda dolmus aksama baslicam antibiyotige

Arkadaşlar bebek olmadı diye değil üzüntüm ben alışığım bunlara ilk çocuğum da kolay olmadı benim derdim tek başıma çabalıyor olmak çok yorucu ben iki torba ilaç içerken neyse ya düşününce daha bir sinir oluyorum yarın tekrar doktora gidicem sanırım bu ay da yumurta takibiyle geçecek allah sizlere bebiş haberleri nasip etsin en geç Mart ayında sevinçten zıplayın inşallah :))) ama abartmayın hamileler için iyi değil öpüyorum hepinizi bir gelişme olursa paylaşırım yine

Buarada bende dra gittim valla bogazlarim icin agumentin verdi.. umut yok ama yumurta takibi yaptirdim bu ay dedim hamilelerde mecbur kalinca kullaniyo agumentin dedi bogazlarim cok fena asagiya inmis bronslarda dolmus aksama baslicam antibiyotige

Çok geçmiş olsun canım kan tahlili istemedi mi doktor

Haklisin seni anlayabiliyorum ama malesef erkekler bizler kadar ince dusunemiyor... aminn insallah dedigin gibi mart ayinda dilegimize kavuşalım allahim yardimcimiz olsun... yine haberlesiriz... bu arada yok dr demedi kan testi falan... antibiyotiklik durum mecbur oldugu icin hamile bile olsan bu durumda icmek zorundasin yani dedi.. kendi doktorumuda arayip sormadim.. dedigim gibi umudum sifirrr zaten... kendi kendime diyorumki olsaydi zaten bugun cok cok silikte olsa cikardi internettende baktim o kadar hamile olanlarin cogu silik cikmiş 10 gunden sonrada

Önümüzdeki ay hepimiz daha çok çalışırız ne yapalım benim sinir çeneye vurdu hayırlısı bakalım benim doktor yarına çağırdı ama bakalım ne diyecek haberleri size veririm artık belki de iğneyle falan vakit kaybetmeyelim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…