Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ama çağırması onemli mesela sağ tarafimda ki yumurta catlamamis sol tarfimda bı daha oluşmuş ve de catlamis bilemezdim benim bunu

anladım cnm tmm kimisi 36 saat sonra beklemiş falan ne bileyim kararsız kaldım 16 subat olmamstı gelir gider o günü bulur simdi diye:))) zaten bu ay olmadı malesefte tekrar deniycez bakalım
Bende 15 de vurdurdum 16-17-18 ilişki dedi dr sonrası 20-22 de dedi 1 gün arayla

Benide çağırmadı dr tekrar adet olursan gel dedi sadece

14 subatta aksam 9 da igneyi vur dedi o aksam ve 15 subat 17 subat iliski dedi ama malesef regli oldum dun malesef olmadi ins.bu ay olur yaa dua edin kizlar

Kizlar kayserili olan ya da kayseride yasayan varmi aranizda dr tavsiyesi istiyrmda

Insallahh canimmm bu arada testi yaptim 2 dk sonra balkona sigara icmeye ciktim size yazdim girince yine baktim dunku gibi silik cikmis. Yarina tekrarlicam.. zaten o silikte beta hcg etkisi hala.. yarin yine yapip haber vericem size
Bekliyorum Cnm hayırlısı inss rabbim gönlüne göre versin inss

Yok yaptırmadım adet te olmadım bekliyorum bebek yok onu anladım testlerle hep negatif ama bu ağzımda ki kuruluk beni mahvetti neyin nesi anlamadım
Doktorunuz kan testi yapin demistir büyük ihtimal gebelik olsa dahi 10 gün geçtikten sonra idrarda çıkar..bence siz yine de kan testi verin derim..İnşallah hamilesinizdir

Bidahaki aya inş olur cnm Ben 13 şubatta vuruldum iğneyi degerlendirdik bi 10 gün kadar daha adet olmadım ama cok ağrım var senin agrın oldu mu regl olmadan önce
Oldu cnm ama belki deninki gebeliktendir kadiklarim sancilaniyrdu gogus hassasiyeti faln 28 indede adet oldum gecen ay 29 unda olmustum aslinda adetim 30-32 gun de olur nasip degilmis bu ay ins yakin zamnda gizel haberler alirz bizde

Adetind yogun ve sancili geciyo benm ilk denememdi hc bu kadar sancili olmamstim ilactan sanirim ilk gun normalde cok yogun olmam ilk gunden beri baya yogun

Oldu cnm ama belki deninki gebeliktendir kadiklarim sancilaniyrdu gogus hassasiyeti faln 28 indede adet oldum gecen ay 29 unda olmustum aslinda adetim 30-32 gun de olur nasip degilmis bu ay ins yakin zamnda gizel haberler alirz bizde
Benimde gelir bugn yarım ümid ettiğimde adet oluyom hepp nasip varsa olur inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…