- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
-
- Konu Sahibi kerem34gul
İşte bazılarında idrara hemen karışıyor bazılarında karışmıyor cnm ben de 2 gebelikte adet tarihime yaklaşmadan gördüm pozitifi değerlerde 100 civarı çıkmıştı en fazla sende görünmüyor demekkiYa benim ilk hamileliğimde adetim 9 gün geçmişti test yaptım negatif yok dedim tabi attım testi bir kenara nedense çöpe atmadım iki saat sonra bir baktım pozitif tabi hemen koştur koştur hastaneye ikinci hamileliğimde de adetim 1 hafta geçti ama çocuk olmuyor ya hiç aklıma gelmedi hamile olabileceğim test yaptım hatta şu ünlü markayla negatif 2 gün geçti bir daha yapayım dedim bu sefer ucuz bir test aldım bir baktım pozitif silik hemen koşturdum yine teste hatta değer 279 civarı falandı o yüzden güvenmem evdeki testlere
Merhaba bizde çatlatma iğnesi yaptık pazartesi günü çarşamba günü de ilişki dedi doktor ama kontrole gittiğimde sag tarafımdaki yumurta catlamamis sol tarafimda oluşmuş bı tane yumurta ve çatlamış sıvılar olusmus dedi doktor çarşamba perşembe ve cumartesi gece dedi doktor ilişkiye devam diye. Hayırlısı bakalım bekliyoruz nasıl geçecek böyle zaman. Bilmem
Ben esasında doktora tüp bebek diye gittim malum yaş geçti e olmuyor 8 yıldır korunmuyorum çikolata kistim var doktor bana muayeneden sonra sol yumurtalık kapalı dedi yani tüp bebek yapmaya kalksak bile yeteri kadar yumurta elde edemeyiz ameliyat olman gerekir dedi o yüzden önce kist alınacak sonra tüp bebek sık sık vakit kaybetmeyin dememin sebebi o doktora bir gidiyorsunuz olmadık süprizler le karşılaşıyorsunuz o yüzden acele etmekte fayda var
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır doktorun tavsiyelerini dinle ve nasıl olacaksa aceleci olma zor olduğunu biliyorum benim 13. Gün ama gel bana sor
Kıyamam çok geçmiş olsun ama çikolata kisti de bana da ameliyat demişlerdi ama geçmez dedi baştan soylim dedi. Yani tekrarlayabiliyormus çikolata kisti bence olma ameliyat
Sizde iğne tedavisi mi oldunuz ?
Canım her doktor farklı söylüyor ama genel olarak 36 saat olarak veriliyor seninkinde de bir sıkıntı yokbayanlar merhaba bişi sorcaktım çatlatma iğnesini vurduktan sonra(14 subat) vuruldugum gün + 15 subat +17 subat ilişki oldu bu sekildemi olması gerek yanı iğneden ne kadar sonra yasanmalı
anladım cnm tmm kimisi 36 saat sonra beklemiş falan ne bileyim kararsız kaldım 16 subat olmamstı gelir gider o günü bulur simdi diye:))) zaten bu ay olmadı malesefte tekrar deniycez bakalımCanım her doktor farklı söylüyor ama genel olarak 36 saat olarak veriliyor seninkinde de bir sıkıntı yok
Allah hayırlısını nasip etsin canım inşallah tez vakitteanladım cnm tmm kimisi 36 saat sonra beklemiş falan ne bileyim kararsız kaldım 16 subat olmamstı gelir gider o günü bulur simdi diye:))) zaten bu ay olmadı malesefte tekrar deniycez bakalım
İNŞ. CANIM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNS. BİZEDE TATTIRSIN O DUYGUYU HAYIRLISIYLAAllah hayırlısını nasip etsin canım inşallah tez vakitte
Ee o zaman simdide negatif olmasi normal idrarda :))) demekki senin bunyende erken gecmiyor idrarina... ben bilemiyorum kendimi ilk hamileligimde 5 gun gecikmisti test yaptim cikti, ikincidede 2 gun gecmisti testte gordum, o dış gebelik oldu malesef. Tabii bende hic olma umudu yok diye hic test yapmiyordum dusun yoksa beklermiyim 5 gun 2 gun :)) erkenden cikar mi bilmiyorum yani idrarda...Ya benim ilk hamileliğimde adetim 9 gün geçmişti test yaptım negatif yok dedim tabi attım testi bir kenara nedense çöpe atmadım iki saat sonra bir baktım pozitif tabi hemen koştur koştur hastaneye ikinci hamileliğimde de adetim 1 hafta geçti ama çocuk olmuyor ya hiç aklıma gelmedi hamile olabileceğim test yaptım hatta şu ünlü markayla negatif 2 gün geçti bir daha yapayım dedim bu sefer ucuz bir test aldım bir baktım pozitif silik hemen koşturdum yine teste hatta değer 279 civarı falandı o yüzden güvenmem evdeki testlere
:)))))) ayy alemler valla varliklarina bin sukurrrrYa benim koca kıza anlatamıyorum sokulma dedikçe içime giriyor şifayı kapınca rahatlayacak ama sanırım bizimki bana olan aşkından değil okuldan kaytarmak için
Yaaa beni doktorum catlatma ignesinden sonra cagirmadi bi daha catlamismi catlamamismi diyee.. sende catlama sorunu falan mi var... bir kac kisiden daha duydum cagirdigini doktorun ama genelde cagirmiyorlar diye biliyorum... aslinda madem goruyorlar catladigini tabii daha mantikli gitmek...Merhaba bizde çatlatma iğnesi yaptık pazartesi günü çarşamba günü de ilişki dedi doktor ama kontrole gittiğimde sag tarafımdaki yumurta catlamamis sol tarafimda oluşmuş bı tane yumurta ve çatlamış sıvılar olusmus dedi doktor çarşamba perşembe ve cumartesi gece dedi doktor ilişkiye devam diye. Hayırlısı bakalım bekliyoruz nasıl geçecek böyle zaman. Bilmem
Senide dr un cagirdimi igneden sonra catlamismi catlamamismi diye canimm neye gore cagiriyorlarki merak ettim var mi bir bilginAllah hayırlısını nasip etsin canım inşallah tez vakitte
Yok arkadaşım beni de çağırmadı 15 gün sonra test yap dedi o kadarSenide dr un cagirdimi igneden sonra catlamismi catlamamismi diye canimm neye gore cagiriyorlarki merak ettim var mi bir bilgin
Amiiiiiiiiiiin :)))):)))))) ayy alemler valla varliklarina bin sukurrrr
Ee o zaman simdide negatif olmasi normal idrarda :))) demekki senin bunyende erken gecmiyor idrarina... ben bilemiyorum kendimi ilk hamileligimde 5 gun gecikmisti test yaptim cikti, ikincidede 2 gun gecmisti testte gordum, o dış gebelik oldu malesef. Tabii bende hic olma umudu yok diye hic test yapmiyordum dusun yoksa beklermiyim 5 gun 2 gun :)) erkenden cikar mi bilmiyorum yani idrarda...
Ee o zaman simdide negatif olmasi normal idrarda :))) demekki senin bunyende erken gecmiyor idrarina... ben bilemiyorum kendimi ilk hamileligimde 5 gun gecikmisti test yaptim cikti, ikincidede 2 gun gecmisti testte gordum, o dış gebelik oldu malesef. Tabii bende hic olma umudu yok diye hic test yapmiyordum dusun yoksa beklermiyim 5 gun 2 gun :)) erkenden cikar mi bilmiyorum yani idrarda...
WWEYaaa beni doktorum catlatma ignesinden sonra cagirmadi bi daha catlamismi catlamamismi diyee.. sende catlama sorunu falan mi var... bir kac kisiden daha duydum cagirdigini doktorun ama genelde cagirmiyorlar diye biliyorum... aslinda madem goruyorlar catladigini tabii daha mantikli gitmek...