Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bazılarında idrara hemen karışıyor bazılarında karışmıyor cnm ben de 2 gebelikte adet tarihime yaklaşmadan gördüm pozitifi değerlerde 100 civarı çıkmıştı en fazla sende görünmüyor demekki

Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuçlanır doktorun tavsiyelerini dinle ve nasıl olacaksa aceleci olma zor olduğunu biliyorum benim 13. Gün ama gel bana sor

Kıyamam çok geçmiş olsun ama çikolata kisti de bana da ameliyat demişlerdi ama geçmez dedi baştan soylim dedi. Yani tekrarlayabiliyormus çikolata kisti bence olma ameliyat

Kıyamam çok geçmiş olsun ama çikolata kisti de bana da ameliyat demişlerdi ama geçmez dedi baştan soylim dedi. Yani tekrarlayabiliyormus çikolata kisti bence olma ameliyat

Evet tekrarlıyabiliyor ama tüp bebek için olmam şart çünkü çikolata kisti yumurtalığı komple sarmış yani sadece sağ yumurtalığımdan yumurta elde edilebilir ve artık 2-3 tane yumurta üretmiyor yumurtalığım tek yumurtayla o masrafa ve umuda girmek boşuna olur

bayanlar merhaba bişi sorcaktım çatlatma iğnesini vurduktan sonra(14 subat) vuruldugum gün + 15 subat +17 subat ilişki oldu bu sekildemi olması gerek yanı iğneden ne kadar sonra yasanmalı

bayanlar merhaba bişi sorcaktım çatlatma iğnesini vurduktan sonra(14 subat) vuruldugum gün + 15 subat +17 subat ilişki oldu bu sekildemi olması gerek yanı iğneden ne kadar sonra yasanmalı
Canım her doktor farklı söylüyor ama genel olarak 36 saat olarak veriliyor seninkinde de bir sıkıntı yok

Canım her doktor farklı söylüyor ama genel olarak 36 saat olarak veriliyor seninkinde de bir sıkıntı yok
anladım cnm tmm kimisi 36 saat sonra beklemiş falan ne bileyim kararsız kaldım 16 subat olmamstı gelir gider o günü bulur simdi diye:))) zaten bu ay olmadı malesefte tekrar deniycez bakalım

Ee o zaman simdide negatif olmasi normal idrarda :))) demekki senin bunyende erken gecmiyor idrarina... ben bilemiyorum kendimi ilk hamileligimde 5 gun gecikmisti test yaptim cikti, ikincidede 2 gun gecmisti testte gordum, o dış gebelik oldu malesef. Tabii bende hic olma umudu yok diye hic test yapmiyordum dusun yoksa beklermiyim 5 gun 2 gun :)) erkenden cikar mi bilmiyorum yani idrarda...

Yaaa beni doktorum catlatma ignesinden sonra cagirmadi bi daha catlamismi catlamamismi diyee.. sende catlama sorunu falan mi var... bir kac kisiden daha duydum cagirdigini doktorun ama genelde cagirmiyorlar diye biliyorum... aslinda madem goruyorlar catladigini tabii daha mantikli gitmek...

Bence çıkmaz ya daha çocuk tuttuysa bile rahme yerleşeli saatler oldu belki kana bile yeni yeni geçiyor idrara nasıl geçsin acele ediyoruz biz adet olana kadar hiç bir şey bitmiş değil şu an kendimi çok azimli hissediyorum nedense :)))))))))

Bir de benim hamileyken idrarım koyulaşır

WWE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…