- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi kerem34gul
- #4.301
Evet cnm 33 haftalık olduk çok sukur rabbime bize mucizemizi verdi :) gün sayıyoruz artık Doğum icin :)cnm sende durumlar nasil varmi,bebis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm 33 haftalık olduk çok sukur rabbime bize mucizemizi verdi :) gün sayıyoruz artık Doğum icin :)cnm sende durumlar nasil varmi,bebis
ay muthis cnm cok sevindm saglikla buyutEvet cnm 33 haftalık olduk çok sukur rabbime bize mucizemizi verdi :) gün sayıyoruz artık Doğum icin :)
aa cok gzl bi haber. tedavin nasildi cnm.Kızlar değerim 53.61 çıktı hamileyimmmm
Hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inssKızlar değerim 53.61 çıktı hamileyimmmm
Amin canım inşallah dua edinHayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin inss
Canım 2 yıldır uğraşıyorum 3 ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum tuplerime bağırsak dolanmış ti çok şükür ondan sonra ilk klomen kullanisimda yumurtan oluştu ve kendiliğinden catladi ve inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederse melegimiz bizimle dua edin çok Rabbim tüm isteyenlere hayirli zamanda nasip etsinaa cok gzl bi haber. tedavin nasildi cnm.
amin cnm ins. bebegini saglikli kucagina alirsinCanım 2 yıldır uğraşıyorum 3 ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum tuplerime bağırsak dolanmış ti çok şükür ondan sonra ilk klomen kullanisimda yumurtan oluştu ve kendiliğinden catladi ve inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederse melegimiz bizimle dua edin çok Rabbim tüm isteyenlere hayirli zamanda nasip etsin
Amin canım inşallahamin cnm ins. bebegini saglikli kucagina alirsin
Canım çok tebrik ederim ya, çok mutlu oldum elhamdulillah  sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin canım inşallah
Cok sükür canim Elhamdulillah amin canım inşallah yarın acil de kan verip yukselise bakacağız inşallah sağlıkla yükselir dua edinCanım çok tebrik ederim ya, çok mutlu oldum elhamdulillah  sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah meleğin sana sımsıkı tutundu bile canım, sen içini ferah tut. Dualarım sizinleCok sükür canim Elhamdulillah amin canım inşallah yarın acil de kan verip yukselise bakacağız inşallah sağlıkla yükselir dua edin
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah meleğin sana sımsıkı tutundu bile canım, sen içini ferah tut. Dualarım sizinle
Canım belki diğerleri de salı günü aşılamaya kadar büyür. Bir yumurta da yeter ama şansım düşük diye düşünme lütfen. Sen mucizene inan, doktoruna da güven. İnşallah olacak bu sefer canımKizlar ben geldim 4 tane yumurtam vardi iki gun once 12,13,15 ve 12,5 bugun tekrar gittim 15 olan 17.5 olmus bu bize yeter dedi digerleri bu kadar buyuk degil dedi bugun son ignemi oldum yarin aksam catlatma ignesi sali gunude asilama ama bir yumurtayla sansimiz dusuk diye dusunuyorum
Cok tesekkur ederim canimmm bal polen iciyorum belki yarari olur buyumesine bide incir aliyim diyorum biraz gec kaldim ama sanirimCanım belki diğerleri de salı günü aşılamaya kadar büyür. Bir yumurta da yeter ama şansım düşük diye düşünme lütfen. Sen mucizene inan, doktoruna da güven. İnşallah olacak bu sefer canım
Dualarımız seninle
Bal polen gayet iyi canım, o da yeter sen merak etme... Yumurta kalitesini de arttırıyormuş değil mi?Cok tesekkur ederim canimmm bal polen iciyorum belki yarari olur buyumesine bide incir aliyim diyorum biraz gec kaldim ama sanirim
Canim ben geldim asilama yaptirdim dua edin bu sefer olsun insallahBal polen gayet iyi canım, o da yeter sen merak etme... Yumurta kalitesini de arttırıyormuş değil mi?
Aşılamadan sonra doktor takvim çıkarıyor mu yine birliktelik için? Sonrası nasıl oluyor canım? 4yumurta olunca peşinden gelenlere de belki iyi gelir incir onlarla da şansın olur
surec nasildi..cnm. esini sperm testleri nasildiCanim ben geldim asilama yaptirdim dua edin bu sefer olsun insallah